Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Meppel

Behoefte aan een kwalitatieve maaltijdservice in Meppel? Met Maaltijdbutler.nl zoek je naar de de belangrijkste leveranciers in jouw plaats. Bekijk ervaringen van anderen, en bestel jouw eten via internet of per telefoon. Snel en kosteloos aan huis geleverd. Veel senioren kunnen al niet meer zonder (denk aan tafeltje dekje). Ook jongere gezinnen ontdekken het gemak van de maaltijdservice. Ook voor bedrijven is het interessant. Overwerk maaltijden zijn een goed voorbeeld. Hierboven staat een formulier, vul het in en wij bieden jou de te topspelers in jouw woonplaats. Hieronder tref je ook een overzicht met alle aanbieders van warme maaltijden in Meppel.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze maaltijdbezorgers in Meppel geselecteerd

De meest bekende spelers vind je hierboven. Deze zijn al jaren actief en bezorgen dus ook in de gemeente Meppel. Wat maakt hen zo speciaal? Een breed assortiment en zeer professionele bezorgdiensten. Hier in de buurt vinden we ook een aantal kleinschalige bedrijven. Bekijk hieronder de kleinere aanbieders. Je kunt hier denken aan speciaalzaken of cateraars met een gezonde verantwoorde bezorgservice speciaal voor mensen in Meppel. De service is hier top, en aantrekkelijke prijzen. Klik op een van de bedrijven voor uitgebreide informatie en bestel bijvoorbeeld een portie Kip kerrie ananas met risotto. Lees ook meer over Maaltijdservice Aldtsjerk.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Meppel


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Meppel

  De maaltijdservice is perfect voor ouderen. Senioren kunnen niet altijd hun eigen potje koken. Kant-en-klaar eten zoals Bami goreng met rundvlees kost amper moeite, en is super lekker. Laten we eens kijken wat er mogelijk is:

  • Tafeltje dekje: Heerlijke gerechten warm geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Bereid en zonder conserveringsmethode teruggekoeld tot 4 graden. Maximaal 24 uur houdbaar.
  • Koelverse maaltijd: Vers bereid, op een speciale manier verpakt, en vrijwel direct verstuurd. Je kunt het gerust een week in de koelkast bewaren.
  • Vriesverse maaltijden: Gewoon in een vriezer leggen, tot maar liefst 6 maand houdbaar.

  Ook voor gezinnen een uitkomst
  De maaltijdservice is ook voor gezinnen een uitkomst. De kant-en-klare diners zijn kindvriendelijk. Ideaal voor jonge gezinnen die vaak maar weinig tijd hebben. Een paar minuten in de magnetron. En het smaakt als een volwaardige maaltijd. Heerlijke kant-en-klaar maaltijden zoals Champignonsoep en ambachtelijke Kipstukjes in mosterdsaus koop je op dit moment ook bij winkels van COOP of Dirk. Hier koop je ook al je boodschappen online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor een vergadering of meeting is een maaltijdservice interessant. Werknemers houden van gezond eten. De overwerk maaltijden leveren in Meppel is een voordelige oplossing en kan aan kantoor geleverd worden. Gerechten zijn er in alle soorten en maten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan.

  Is de bedrijfsmaaltijd in trek bij bedrijven?

  • Gerechten kunnen op kantoor genuttigd worden.
  • Prijstechnisch een interessante optie.
  • Vandaag besteld is dezelfde dag geleverd.
  • Dankzij een factuur precies inzicht in het verbruik.

  Wanneer medewerkers onverwacht door moeten werken is zo’n bedrijfsmaaltijd echt ideaal. Ambachtelijk eten met Varkenshaas voldoen aan alle kwaliteitseisen. Jij en je collega’s kunnen zich helemaal op het werk focussen. Een lekker dessert mag niet ontbreken. Bestek en borden kunnen ook worden bezorgd. Het gemak ontdekken van een zakelijke maaltijdservice in Meppel? Reageer via het formulier hieronder en wij versturen een aantal geschikte opties. Op deze website lees je ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Heumen.