Elke week kiezen uit 25 nieuwe gezonde maaltijden.
Geheel vrijblijvend. Geen verplicht contract of abonnement.
Bestellen via telefoon, internet, menukaart of klantenservice.
Wekelijks gratis bezorgd door persoonlijke bezorgers.
Elke week kiezen uit 25 nieuwe gezonde maaltijden.
Geheel vrijblijvend. Geen verplicht contract of abonnement.
Bestellen via telefoon, internet, menukaart of klantenservice.
Wekelijks gratis bezorgd door persoonlijke bezorgers.

bestel-proefpakket-maaltijden

Proefpakket met maaltijden aanvragen

Meer weten over de maaltijdservice? Dan kunt u hier een proefpakket aanvragen. Op dit moment hebben we een samenwerking met 1 maaltijdservice die hun proefpakket via onze website aanbiedt: Uitgekookt. Op deze pagina leggen we in het kort uit wat dit pakket inhoudt en waarom u dit zeker een keer moet proberen. Na het aanvragen van een proefpakket wordt u gebeld door een van de medewerkers om uw aanvraag geheel vrijblijvend door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden. Bij uw proefpakket wordt een uitgebreide brochure geleverd met meer informatie over de maaltijdservice. Wacht niet langer en vraag direct het proefpakket aan!

Wat is een proefpakket?

Een proefpakket is een pakket waarmee u een aantal verschillende maaltijden van de maaltijdservice kunt uitproberen. Het doel is om te bekijken of het bestelproces past bij uw wensen, of het assortiment aan uw eisen voldoet en of de maaltijden lekker smaken natuurlijk. Ook kunt u de klantenservice, de receptuur, de prijs / kwaliteitverhouding en bezorging beoordelen. Vaak bestaat een maaltijd proefpakket uit 3 gerechten of 5 gerechten. Het beste is om een proefbox te proberen voordat u een abonnement bij de maaltijdservice gaat afsluiten.

Wat kost een maaltijd proefpakket?

Om de gerechten van een maaltijdservice uit te kunnen proberen wordt en doorgaans gewerkt met een prijsaanbieding. Een eenmalige korting op 3, 4 of 5 gerechten. Zo’n pakket is al te bestellen voor €25,00 (4 maaltijden) en €30,00 (6 maaltijden). Deze korting is alleen geldig voor nieuwe klanten. Bestaande klanten betalen de normale prijs voor een losse maaltijd (tussen de €5 en €8 afhankelijk van de aanbieder). Vaak wordt het kennismakingspakket gratis thuisbezorgd. Normaal kan er voor bezorging een vergoeding worden gevraagd, echter wordt het vaak kosteloos aangeboden bij bestelling van 3/4 maaltijden of meer per week. Het proefpakket dat je kunt aanvragen via maaltijdbutler.nl bestaat uit 4 maaltijden en daarvoor betaal je slechts €25,00!

Hoe kan ik een proefpakket aanvragen?

Via maaltijdbutler.nl kunt u eenvoudig het proefpakket online aanvragen. U vult een klein formulier in met uw persoonsgegevens en adresgegevens zodat we weten naar wie het proefpakket gestuurd moet worden en waar de bezorger precies moet zijn. Vervolgens zal een medewerker telefonisch contact met u opnemen om de aanvraag door te spreken en uw betaalgegevens te verifiëren. Een eventuele vervolgbestelling kunt u daarna plaatsen via de telefoon of online op de website van de maaltijdservice. Bij uw proefpakket ontvangt u een brochure met meer informatie over de service, de prijzen en voorwaarden. U zit nooit vast aan een abonnement en kunt dus elk moment een bestelling annuleren.

team-uitgekookt-proefpakket