Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Maaltijdservice Overijssel

Een bestelling plaatsen bij de maaltijdservice in Overijssel? Dagelijks een uitgebalanceerde warme en gezonde maaltijd is de basis van een energiek en vitaal lichaam. Met name voor ouderen. Soms lukt het niet om een goede maaltijd klaar te maken. Daarvoor is er een oplossing, namelijk de maaltijdservice voor senioren: enorm verse en lekkere maaltijden aan huis geleverd die u supersnel en eenvoudig opwarmt in de magnetron of oven. Op onze vergelijker ontdekt u de verschillende opties voor warme maaltijden in Overijssel. Vergelijk landelijke en lokale aanbieders en bestel direct een spotgoedkoop proefpakket met gevarieerde menu’s zoals Vegetarische nuggets in honing-mosterdsaus, Tuinbonen à la crème, Gekookte aardappelen en Visstoofpotje, sperziebonen, wilde rijst. Op een vast moment in de week bij u geleverd. Onderstaand treft u meer informatie over de oorsprong van de menu’s, tafeltje dekje, de bedrijven die actief zijn in de regio, de actuele prijzen, praktische info over bestellen en de bezorging, en details rondom subsidies en de wet- en regelgeving m.b.t. maaltijdondersteuning.

  • De makkelijkste manier voor een gezonde maaltijd.
  • Ambachtelijke producten en verse groenten.
  • Geen ongezonde e-nummers en zout.
  • Flexibel, geen verplichte afname.
  • Wekelijks nieuwe lekkere gerechten.
  • Thuisbezorgd door een vaste bezorger.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
4 maaltijden voor €25,00
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50
Beschikbare proefpakket aanbiedingen april 2024

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Overijssel

Senioren blijven steeds langer thuis wonen. Het punt is, de wekelijkse boodschappen kopen en eten bereiden gaat niet altijd vanzelf meer. De gezonde maaltijdservice biedt hulp: uitgebalanceerde maaltijden met voldoende groenten en vitamines aan huis bezorgd. Eten als (Kalkoenfilet met satésaus, gado gado en witte rijst) en (Zomerzuurkool met casselerrib) zijn snel op te warmen in een oven (of magnetron). Snel en simpel een goede maaltijd klaarzetten. Vers van het land op uw bord, geen ongezonde e-nummers en zout en altijd voldoende groente. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de schijf van vijf. Meestal thuisbezorgd door een betrouwbare cateraar of een vast gezicht aan de deur. U hebt de keuze uit uiteenlopende menu’s en gerechten. Verderop volgt nuttige info over goedkope kant-en-klare maaltijden in Overijssel voor ouderen en gehandicapten.

Lekkere maaltijden voor senioren bij u thuisbezorgd

Gevarieerde en koelverse menu’s vanaf €5,80

Kies uw gemeente in de provincie Overijssel

Deventer, Hellendoorn, Rijssen-Holten, Hof van Twente, Haaksbergen, Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Dinkelland, Almelo, Borne, Wierden, Tubbergen, Twenterand, Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Staphorst, Zwolle, Zwartewaterland, Raalte, Olst-Wijhe, Kampen, Steenwijkerland,

Alle maaltijdservice bedrijven in Overijssel vergelijken

Er bestaan diverse bezorgrestaurants en grote keukens die bezorgen. Welk bedrijf is het beste voor mijn situatie? Denk eerst na over wat u precies zoekt (koelvers/vriesvers/warm) en de maximale prijs. In de vergelijker bekijkt u een overzicht met landelijke organisaties die de voedzaamste verse maaltijden aan huis in Overijssel voor senioren bezorgen aan huis. Per bezorgrestaurant checkt u het type menu(koelvers, diepvries of warm aan huis), uit hoeveel gerechten u kunt kiezen en de doorsnee prijs. Bij diverse bedrijven kan bovendien een proefpakket besteld worden.

Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze

Vind snel en eenvoudig de beste maaltijdservice

Gemakkelijk online warme maaltijden bestellen en lekker makkelijk laten bezorgen

Veelgestelde vragen over eten aan huis bezorgen

Hoeveel kost maaltijden aan huis bezorgen precies?
De kosten voor kant-en-klaar maaltijden aan huis schommelt tussen de €4,30 tot €6,65. Het tarief wordt berekend a.d.h.v. de wijze van bereiding (koelvers, vriesvers, warm), portiegrootte en de wekelijkse bezorgmomenten. Een diepvriesmaaltijd bestelt u vanaf €5,00, een koelvers menu vindt u al vanaf €6,00 en tafeltje dekje is leverbaar vanaf €6,95 (aan huis geleverd). Diverse services werken met een proefpakket. Zo kunt u goedkope maaltijden in Overijssel laten leveren. Bijvoorbeeld 6 gerechten voor €25.

Ga ik een abonnement aan?
Nee, u hoeft geen minimale afname per week af te spreken. U maakt zelf uit of- en hoeveel gerechten worden bezorgd. Uw maaltijden kunt u kopen in de webshop, via een medewerker (telefonisch) of door de bestellijst aan de bezorger mee te geven. Steeds vaker werken bedrijven met automatische incasso. Derhalve worden andere bestellingen automatisch betaald. Dat scheelt veel tijd en gedoe.

Hoe zit het met de tijden voor het bezorgen van maaltijden?
Dat wisselt per maaltijdbezorger en woonplaats/wijk. Veel maaltijdvoorzieningen werken met een vaste ploeg bezorgers. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk in Overijssel eten bezorgen. Na uw eerste aankoop spreekt u een vast bezorgmoment + tijdstip af. Bij tafeltje dekje gaat het om een dagelijkse levering. Dagverse gerechten worden vaak wekelijks aan huis bezorgd. Diepvriesmaaltijden worden tenslotte 2 of 3 keer per maand bezorgd, maar dan heeft u wel veel vriesruimte nodig.

Hoe werkt het opwarmen van het eten?
Het warm maken van eten gaat snel en eenvoudig. De magnetron heeft verreweg de snelste mogelijkheden. Prik een aantal gaatjes in de plastic afdekking en verwarm het zo’n zo’n 7 minuten op 600 watt. Gaat u meerdere porties verwarmen? Zet ze dan iets langer in de magnetron. Uiteraard is ook de oven geschikt: verwarm de oven voor tot 120 graden en zet een alarm voor over 30 minuten. Daarnaast is ook een pan op het fornuis goed te gebruiken. Op de maaltijd staat altijd de juiste opwarminstructies. Volg altijd deze adviezen op!