Uitgekookt Kortingscode

Wil jij je eerste uitgekookt maaltijden met korting bestellen in april 2020? Dat is mogelijk. Wij hebben namelijk een actuele uitgekookt kortingscode voor je die werkt. Op deze pagina lees je alles over deze actie (voor nieuwe klanten). Wil je direct je eerste maaltijden van de maaltijdservice extra voordelig bestellen? Wacht dan niet langer en bestel direct je eerste uitgekookt maaltijden in de aanbieding!

Voordelige maaltijden van uitgekookt in april 2020

De maaltijden van uitgekookt zijn standaard al erg concurrerend geprijsd. Gemiddeld betaald je zo’n €6,65 voor een normale portie (er zijn ook kleine porties en grote porties te bestellen). Veel mensen bestellen 3 of 4 maaltijden per keer (minimaal 3 per order). Voor het proefpakket is er nu een kortingscode beschikbaar. Met deze voucher reken je voor 4 maaltijden slechts €15 af. Dat is wel €10 minder dan normaal! De bezorging is natuurlijk gratis. De code geldt ook voor de duurdere maaltijden van bijvoorbeeld €8,65.

Hoe werkt de kortingscode?

Wanneer je klikt op de bestelknop hierboven wordt je automatisch doorgestuurd naar de webwinkel van Uitgekookt. In de webshop kun je zelf de maaltijden kiezen / selecteren. Vervolgens kun je een account aanmaken of inloggen wanneer je al een online account hebt. Vul je persoonlijke gegevens in (inclusief adresgegevens voor de bezorger). Als laatste is het ook belangrijk dat je geldige betaalgegevens invoert. Je kunt kiezen voor een automatische incasso (IBAN) of voor een iDeal betaling. Het voordelige tarief is automatisch actief wanneer je via onze link doorklikt. Mocht deze niet werken is er een kortingscode-veld in de checkout / winkelwagen-pagina beschikbaar.

Hoeveel korting ontvang ik op de maaltijden?

De hoogte van de korting is afhankelijk van de gekozen maaltijden. Waar je kiest voor 4 standaard maaltijden ben je daar normaal gesproken €26,60 voor kwijt. Met de huidige actiecode van deze maand betaal je slechts €15 voor deze 4 gerechten. Dat betekend een korting van €11,60. Wanneer je daar een hoger geprijsde maaltijd bij neemt kan het voordeel oplopen tot wel €13 tot €15. De korting geldt alleen voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen gebruik maken van andere promoties. Uitgekookt biedt naast de maaltijdservice ook andere producten zoals toetjes, fruit en zuivelproducten. Zo kun je in 1 keer meerdere boodschappen laten thuisbezorgen.

ActieBeschrijvingGeldigheidBestellen
Proefpakket €15Plaats voordelig een eerste proefbestellingGeldig tot 31/01/2020Bekijk aanbieding
€11,60 voordeelActuele actie met €11,60 voordeligGeldig tot 16/02/2020Bekijk aanbieding
€3,75 voucher4 maaltijden voor €4,75 per stukGeldig tot 16/02/2020Bekijk aanbieding
€2,90 korting€2,90 korting per maaltijdGeldig tot 31/03/2020Bekijk aanbieding

extra voordeel maaltijdservice uitgekookt


Wat voor maaltijden heeft uitgekookt?
Je kunt bij deze maaltijdservice terecht voor koelverse maaltijden. Dat betekend; geen diepvriesgerechten maar dagverse maaltijden die altijd snel aan huis worden bezorgd. Het zijn gezonde maaltijden met weinig zout. Daarnaast bieden ze mogelijkheden voor vegetarische maaltijden.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?
Bij uitgekookt wordt er bezorgd met een team van vaste koeriers. Vaak lokale senioren die het leuk vinden om bij jou aan huis de gerechten langs te brengen. Dit is altijd zonder kosten. Je kunt zelf kiezen op welke dag de bestelling wordt geleverd. Ook zie je dan ongeveer hoe laat de bezorger thuis langskomt.

Voor wie is het proefpakket bedoeld?
De kortingscode voor het uitgekookt proefpakket is bedoeld voor iedereen die nog nooit een maaltijd van uitgekookt geproefd heeft. Je kunt met deze actiecode goedkoop kennis maken met de service van deze maaltijdvoorziening. Door verschillende gerechten te kiezen kun je kijken of deze keuken bij je past.


kortingscode uitgekookt toepassen