Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Utrecht

Wilt u zich aanmelden bij de maaltijdservice in Utrecht? Een structurele gezonde maaltijd legt de basis voor een goede lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Dit geldt bovenal voor senioren en AOW’ers. Soms lukt het niet om zelf boodschappen te doen en te koken. In die situatie is er de handige maaltijdservice: verse en vooral heel lekkere maaltijden aan huis die u supersnel en eenvoudig opwarmt in de magnetron of oven. Op Maaltijdbutler.nl achterhaalt u de verschillende opties voor warme maaltijden in Utrecht. Maak uw keuze en ga van start met een scherp geprijsd proefpakket met dagverse menu’s zoals Zomerse kip met amandel, sperziebonen paprikamiz en basmatirijst en Glutenvrije spaghetti met courgette en kip. Bij u thuisbezorgd door een vaste koerier. Via de Maaltijdbutler vind u onder andere bruikbare informatie over de herkomst van de menu’s, tafeltje dekje, welke aanbieders er zijn, de actuele prijzen, uitleg over bestellen en betalen, en relevante info rondom subsidies.

  • Altijd zeker van een gezonde maaltijd.
  • Smaakvolle menu’s met verse producten.
  • Zonder kunstmatige toevoegingen.
  • Vrijblijvende leveringen zonder vaste contracten.
  • Elke week kiezen uit nieuwe maaltijden.
  • Altijd een vertrouwd gezicht aan de deur.

Aanbiedingen Maaltijden Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
Koelvers
Vriesvers
25 koelverse maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €15,00
vers-aan-tafel
Koelvers
Vriesvers
150+ vriesverse maaltijden 6 maaltijden voor €24,99
Beschikbare proefpakket aanbiedingen september 2021

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in de provincie Utrecht

Veel bejaarden willen langer in hun huis blijven wonen. Het punt is, zelf naar de supermarkt gaan en eten bereiden lukt niet altijd. De gezonde maaltijdservice biedt uitkomst: een gemakkelijke maaltijdoplossing met alle belangrijke voedingsstoffen bij u thuis geleverd. Eten als (Gebakken zalmfilet met citroen-botersaus, botergroenten en gekookte aardappelen) + (Groenteburger, prei, aardappelen) zijn snel op te warmen in een oven (of magnetron). Verrassend eenvoudig een verse maaltijd bereiden. Bereid met verse en lokale ingrediënten, weinig tot geen onnodige toevoegingen en natuurlijk verse en gezonde groenten. Zo veel mogelijk volgens de Schijf van Vijf! In de meeste gevallen geleverd door een betrouwbare cateraar of een lokale bezorgpartner. U kunt kiezen uit allerlei soorten menu’s. Bijgaand bekijkt u nuttige informatie over betaalbare kant-en-klare maaltijden in Utrecht voor senioren en gehandicapten.

Heerlijke maaltijden voor senioren aan huis bezorgd

Seizoensgebonden en groenterijke gerechten vanaf €5,65

IJsselstein, Lopik, Montfoort, Oudewater, Nieuwegein, Woerden, Utrecht, Stichtse Vecht, De Ronde Venen, Zeist, Bunnik, De Bilt, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Soest, Amersfoort, Leusden, Veenendaal, Rhenen, Renswoude, Woudenberg, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Houten, Vijfheerenlanden.


De top-maaltijdservice bedrijven in regio Utrecht vergelijken

Er zijn erg veel aanbieders van eten aan huis. Welke service komt overeen met mijn situatie? Geeft dan eerst antwoordt op vragen als; het type maaltijden dat u zoekt en welke prijsklasse u zoekt. In de vergelijker treft u een tabel met landelijke keukens die de voedzaamste verse maaltijden aan huis in Utrecht voor senioren aan huis leveren. Per onderneming bekijkt u de propositie (koelvers/vriesvers/warm), de beschikbare maaltijd keuzes per week en een prijsindicatie. Bij meerdere leveranciers kan bovendien een proefpakket besteld worden.

Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Eenvoudig een maaltijdservice aan huis proberen

Online warme maaltijden bestellen en lekker makkelijk laten bezorgen

Meest gestelde vragen (FAQ) over eten aan huis bezorgen

Wat is de prijs van maaltijden aan huis voor ouderen?
De tarieven voor kant-en-klaar maaltijden aan huis zitten tussen de €4,85 – €5,85. Hieraan ten grondslag liggen zaken als de maaltijd (vriesvers of koelvers), soort maaltijd (vlees, vis of vegetarisch) en het aantal bezorg / contactmomenten. Een diepvriesmaaltijd is al mogelijk vanaf €5,15, een koelvers menu is leverbaar vanaf €5,80 en tafeltje dekje is verkrijgbaar vanaf €6,85 (thuisbezorgd). Meerdere bezorgdiensten hanteren een uniek proefpakket. Op deze manier kunt u gemakkelijk goedkope maaltijden in Utrecht Denk aan 5 gerechten voor €25.

Wordt er gewerkt met een abonnement?
Nee, men kan elk moment stoppen met de service. U kiest zelf welke- en hoeveel maaltijden worden bezorgd. De bestelopties zijn online, via een medewerker (telefonisch) of met een papieren bestellijst. Voor het gemak werken bedrijven met automatische incasso. Hierdoor wordt een vervolgbestelling automatisch voldaan. Dat maak alles een stuk eenvoudiger.

Wanneer worden mijn maaltijden bezorgd?
Dat varieert per restaurant en provincie. Een aanzienlijk aantal maaltijdvoorzieningen beschikken over een eigen bezorgservice. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk in Utrecht eten bezorgen. Nadat u een bestelling hebt geplaatst kunt u vaak een vast bezorgmoment afspreken. In het geval van tafeltje dekje wordt er elke dag bezorgd. U ontvangt elke week een levering van dagverse maaltijden. Diepvriesmaaltijden worden geleverd in grotere aantallen, mits u voldoende vriesruimte heeft.

Hoe werkt de opwarming van maaltijden?
Het eten opwarmen kunt u zelf doen op 3 manieren. De magnetron heeft verreweg de snelste mogelijkheden. Prik een aantal gaatjes in de plastic afdekking en zet het gerecht in de magnetron: zo’n 7 minuten op 600 watt. Warmt u meerdere maaltijden op? Dan kost het iets meer tijd. De oven gebruiken is ook een optie: warm de oven eerst op tot zo’n 120 – 140 graden en zet de maaltijd er vervolgens een half uur in. Als laatste kan men ook kiezen voor opwarmen met een pan. Op de doos vindt u de specifieke opwarminstructies. Volg altijd deze adviezen op!