Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Amersfoort

Gebruik maken van een maaltijdservice in Amersfoort? Via maaltijdbutler.nl vergelijk je de beste services uit jouw omgeving. Vergelijk op prijs, kwaliteit en bestel het lekkerste eten simpel online. Supersnel bij jou thuisbezorgd. Een geweldige service voor senioren (denk aan tafeltje dekje). Ook jongere gezinnen ontdekken het gemak van de maaltijdservice. Ook voor bedrijven is het interessant. De overwerk-maaltijd is erg populair. Vul je gegevens in, en jij ontvangt de beste maaltijdservices in je mailbox. Of scroll naar beneden voor alle organisaties die zich richten op warme maaltijden in Amersfoort.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze erkende maaltijdbezorgers in Amersfoort geselecteerd

De meest populaire aanbieders tref je hierboven. Deze zijn landelijk actief en bezorgen in een groot deel van de gemeente Amersfoort. Waarom juist deze organisaties? Een gevarieerd menu en uitstekende bezorging. In deze regio vinden we ook een aantal kleinere organisaties. Maak eens kennis met deze regionale verstrekkers. Je kunt hier denken aan bakkers en ook thuiszorg services met een professionele bezorgservice gericht op bejaarden en ook jongeren in Amersfoort. De klant staat hier 100% centraal, en betaalbare gerechten. Kies een van de spelers voor meer informatie en laat direct gerechten thuisbezorgen zoals Erwtensoep met rookworst. Bekijk ook de special over Maaltijdservice Meedhuizen.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Amersfoort


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Amersfoort

  Duizenden ouderen maken gebruik van de maaltijdservice. Voor senioren is koken niet altijd mogelijk. Een kant-en-klaar menu zoals bijvoorbeeld Varkensvlees, erwten, aardappelpuree is dan ronduit ideaal. Welke soorten services zijn er zoal?

  • Tafeltje dekje: Het diner wordt warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Het eten wordt bereid en dezelfde dag nog bezorgd. Niet langer dan 1 dag houdbaar.
  • Koelverse maaltijden: Altijd vers gekookt, meteen zuurstofarm verpakt, en afgeleverd bij de klant. Je bewaart het een week in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijd: Gewoon in een vriezer leggen, tot maar liefst 6 maand houdbaar.

  Een trend bij jonge families
  Ook gezinnen maken gebruik van de maaltijdservice. De warme gerechten zijn geschikt voor kinderen. Zeer geschikt voor jonge families waar er niet altijd tijd voor koken is. Opwarmen gaat snel in de magnetron. Binnen een paar minuten op tafel. Heerlijke kant-en-klaar maaltijden zoals Stamppot Zuurkool of een lekkere Ossestaartsoep kan je soms ook bij supermarkten krijgen zoals Boni en Jan Linders. Dit kan nu ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor de zakelijke markt kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Personeelsleden houden wel van een lekker menu. Zo’n overwerk maaltijd leveren in Amersfoort scheelt in de kosten en wordt vaak gratis bij bedrijven bezorgd. Gerechten zijn er in alle soorten en maten. Hollandse stamppot of juist Chinees, het kan allemaal.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Personeel hoeft niet zelf naar de supermarkt..
  • Relatief goedkope oplossing.
  • Bezorging ook op externe locaties.
  • Achteraf betalen door bestellen op factuur (+administratie).

  Bij tijdelijke drukte op de zaak is deze bedrijfsmaaltijd de perfecte oplossing. De menu’s zoals Nasi sate zijn gevarieerd en kwalitatief. Nergens meer omkijken naar. Een voorgerecht (soep) of nagerecht is ook mogelijk. Bestek en borden kunnen ook worden bezorgd. Het gemak ontdekken van een zakelijke maaltijdservice in Amersfoort? Laat je gegevens achter en ontvang een overzichtje met leveranciers. Op maaltijdbutler.nl lees je ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Veendam.