Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Nieuwegein

Zoek jij een betrouwbare maaltijdservice in Nieuwegein? Door middel van onze Maaltijdbutler vind je de allerbeste leveranciers in jouw plaats. Beoordeel op aanbod en kwaliteit, en bestel jouw eten via internet of per telefoon. Supersnel en vaak helemaal gratis bezorgd. Veel senioren kunnen al niet meer zonder (de tafeltje dekje service). Ook jongere gezinnen ontdekken het gemak van de maaltijdservice. Het is ook een uitkomst voor bedrijven / kantoren. Overwerk maaltijden zijn een bekend fenomeen. Vul het formulier in, en wij bieden jou de beste leveranciers in de regio. Onderstaand vind je ook alle verstrekkers van warme maaltijden in Nieuwegein.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze erkende maaltijdbezorgers in Nieuwegein gevonden

De meest bekende spelers vind je hierboven. Deze zijn landelijk actief en bezorgen in een groot deel van de gemeente Nieuwegein. Wat is het voordeel van deze bedrijven? Dagverse maaltijden en zeer professionele bezorgdiensten. Hier in de buurt heb je ook de keuze uit een aantal lokale organisaties. Onderstaand een aantal lokale aanbieders. Je kunt hier denken aan eetwinkels of juist cateraars die een eigen bezorgservice hebben speciaal voor particulieren en bedrijven in Nieuwegein. Zij onderscheiden zich met een prima service, en hier vind je betaalbare gerechten. Klik op een van de spelers voor uitgebreide info en laat direct gerechten thuisbezorgen zoals Forel met venkel. Nieuw: onze pagina over Maaltijdservice Bavel-Noord-Brabant.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Nieuwegein


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Nieuwegein

  Vooral ouderen maken dankbaar gebruik van de maaltijdservice. Zelfstandig koken en boodschappen doen is voor senioren soms lastig. Een kant-en-klaar menu zoals bijvoorbeeld Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni. is in die zin ideaal. Op het gebied van kant-en-klaar is er veel mogelijk:

  • Tafeltje dekje: Het diner wordt warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Bereid en zonder conserveringsmethode teruggekoeld tot 4 graden. In de koelkast een dag te bewaren.
  • Koelverse maaltijden: Altijd vers gekookt, daarna snel afgekoeld en dezelfde dag verpakt en verstuurd. 5 tot 7 dagen in de koelkast te bewaren.
  • Vriesverse maaltijd: Gemakkelijk te bewaren in de vrieskist, tot maar liefst 6 maand houdbaar.

  Een trend bij jonge families
  De maaltijdservice voor kinderen / gezinnen worden ook populair. De warme gerechten zijn geschikt voor kinderen. Gemakkelijk voor jonge families die vaak maar weinig tijd hebben. Opwarmen gaat snel in de magnetron. Het staat binnen mum van tijd op tafel. Heerlijke kant-en-klaar maaltijden zoals Beenham of heerlijke Pasta kip madras vind je ook bij supermarkten als COOP of Lidl. Online shoppen is hier ook mogelijk.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor bedrijven kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Werknemers houden wel van een lekker menu. Een overwerk maaltijd leveren in Nieuwegein hoeft niet duur te zijn en wordt (gratis) bezorgd. Gerechten zijn er in alle soorten en maten. Alle wereldkeukens zijn beschikbaar.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst alles op locatie geserveerd.
  • Al vanaf €4,00 per maaltijd.
  • Bestel je vandaag, dan heb je het snel in huis.
  • Geen financiële rompslomp, 1 eenvoudige factuur .

  Wanneer medewerkers onverwacht door moeten werken is deze bedrijfsmaaltijd de perfecte oplossing. Vers eten met bijv. Schnitzel zijn gevarieerd en kwalitatief. Jij en je collega’s kunnen zich helemaal op het werk focussen. Een lekker dessert mag niet ontbreken. Ook de couverts kunnen worden verzorgd. Wat is de beste zakelijke maaltijdservice in Nieuwegein? Laat je gegevens achter, en wij sturen de beste aanbieders. Op maaltijdbutler.nl lees je ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Itens.