Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Utrecht

Online bestellen bij een maaltijdservice in Utrecht? Via maaltijdbutler.nl maak je kennis met de belangrijkste leveranciers bij jou in de regio. Vergelijk op prijs, kwaliteit en bestel de lekkerste gerechten online. Gewoon bij jou aan de deur thuisbezorgd. Onder ouderen is het natuurlijk immens populair (denk aan tafeltje dekje). Maar ook gezinnen met jonge kinderen ontdekken de maaltijden. Het is ook een uitkomst voor bedrijven / kantoren. De overwerk-maaltijd is erg populair. Reageer via het formulier hierboven en jij ontvangt met de top-aanbieders in de regio. Of scroll naar beneden voor alle aanbieders van warme maaltijden in Utrecht.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze maaltijdbezorgers in Utrecht geselecteerd

Wij selecteerden de top-aanbieders van warme maaltijden. Zij werken door heel Nederland en bezorgen in een groot deel van de gemeente Utrecht. Wat maakt hen zo speciaal? Veel gezonde producten en zeer professionele bezorgdiensten. In deze omgeving ontdekken we ook de nodige kleinere dienstverleners. Hieronder een overzicht met lokaal-georiënteerde verstrekkers. Voorbeelden zijn bedrijven en ook zorgaanbieders met een professionele bezorgservice gericht op mensen in Utrecht. Hier profiteer je van de beste service, en schappelijke prijzen. Kies een van de aanbieders voor alle (praktische) gegevens en en maak kennis met verse gerechten als Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng. Nieuw: onze pagina over Maaltijdservice Hellouw.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Utrecht


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Utrecht

  De maaltijdservice is ideaal voor ouderen. De groep senioren die zelfstandig thuis willen wonen wordt groter. Een kant-en-klaar gerecht als Kippenbout à la bonne femme is dan een uitkomst. Er zijn een aantal opties.

  • Tafeltje dekje: Het diner wordt warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Het eten wordt bereid en dezelfde dag nog bezorgd. Maximaal 24 uur houdbaar.
  • Koelverse maaltijden: Helemaal vers bereid, en speciaal verpakt en binnen 24 uur bezorgd. De gerechten zijn een week houdbaar in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijden: Plaats de gerechten in de vriezer, zo zijn tot een maand of 3 houdbaar.

  Een trend bij jonge families
  Jonge families met kinderen gebruiken ook steeds vaker een maaltijdservice. Kinderen zijn gek op de voedzame (simpele) maaltijden. Een uitkomst voor jonge gezinnen met een drukke agenda (hobbies). Gewoon eventjes in de magnetron zetten. En de smaak is er niet minder om. Variërende kant-en-klaar maaltijden met o.a. Nasi sate of heerlijke Slavink in jus, rode kool en kriel met peterselie kan je soms ook bij supermarkten krijgen zoals Albert Heijn of Jan Linders. Dit kan nu ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor bedrijven kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Werknemers willen graag verantwoord eten. Zo’n overwerk maaltijd leveren in Utrecht scheelt in de kosten en wordt op kantoor geleverd. De keuze is groot. Biologisch of juist vega, het is allemaal te bestellen.

  Is de bedrijfsmaaltijd in trek bij bedrijven?

  • Indien gewenst warm aangeleverd.
  • Alleen bestellen wat daadwerkelijk nodig is.
  • Bezorging ook ’s avonds laat en in het weekend.
  • De maaltijden kunnen maandelijks betaald worden.

  Wanneer medewerkers onverwacht door moeten werken is deze bedrijfsmaaltijd een uitkomst. De plates zoals Kippensoep zijn gevarieerd en kwalitatief. Het resulteert in maximale productiviteit. En de afwas wordt voor je gedaan. Ook voor borden en bestek wordt gezorgd. Zoek je een zakelijke maaltijdservice in Utrecht? Vul het formulier in en we sturen jou de beste leveranciers. Op maaltijdbutler.nl lees je ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Purmerend.