Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Almelo

Gebruik maken van een maaltijdservice in Almelo? Via maaltijdbutler.nl achterhaal je de best gewaardeerde leveranciers in jouw regio. Vergelijk ze op aanbod en service, en bestel de lekkerste gerechten online. Gewoon bij jou aan de deur thuisbezorgd. Een geweldige service voor senioren (denk aan tafeltje dekje). We zien ook een trend onder jongere gebruikers. En daarnaast zien we het veel terug bij bedrijven. Overwerk maaltijden zijn een bekend fenomeen. Vul je gegevens in, en je krijgt meteen een overzicht met de beste maaltijden. Hieronder tref je ook een overzicht met alle leveranciers van warme maaltijden in Almelo.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze maaltijdbezorgers in Almelo gecheckt

De meest populaire aanbieders tref je hierboven. Zij werken door heel Nederland en bezorgen inmiddels ook in de gemeente Almelo. Waarom juist deze organisaties? Een prima assortiment en wekelijkse bezorging aan huis. Rondom deze plaats kun je ook terecht bij de nodige kleinere verstrekkers. Bekijk hieronder de kleinschalige verstrekkers. Bijvoorbeeld bedrijven of senior organisaties met een zelfstandige bezorgservice gericht op inwoners van Almelo. Hier staat service hoog in het vaandel, en aantrekkelijke prijzen. Kies een van de verstrekkers voor alle (praktische) gegevens en laat direct gerechten thuisbezorgen zoals Stamppot rucola met zongedroogde tomaten. Bekijk ook de special over Maaltijdservice Mariënheem.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Almelo

  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Almelo

  De maaltijdservice is ooit ontstaan, speciaal voor ouderen. Senioren wonen tegenwoordig steeds langer zelfstandig. Een kant-en-klaar menu zoals bijvoorbeeld Kip Andorra schotel staat binnen mum van tijd op tafel. Op het gebied van kant-en-klaar is er veel mogelijk:

  • Tafeltje dekje: Gelijk na het bereiden warm thuis geleverd.
  • Dagverse maaltijden: In de ochtend gekookt, ‘ s Middags / ’s avonds thuisbezorgd. Maximaal 24 uur houdbaar.
  • Koelverse maaltijden: Helemaal vers bereid, direct op een zuurstofarme manier verpakt en bezorgd. 5 tot 7 dagen in de koelkast te bewaren.
  • Vriesverse maaltijd: Deze gerechten plaats je in de vriezer, zo kunnen ze maanden lang opgeslagen worden.

  Gezonde kant-en-klaar maaltijden voor gezinnen
  Ook ouders met kinderen genieten volop van een maaltijdservice. De warme gerechten zijn geschikt voor kinderen. Een uitkomst voor jonge families met een drukke agenda (hobbies). Gewoon eventjes in de magnetron zetten. Binnen een paar minuten op tafel. Uiteenlopende kant-en-klaar maaltijden met bijv. Andijvie en ambachtelijke Kip met jus, rode bieten en krielaardappels koop je vaak ook bij supermarkten als COOP of PLUS. Hier koop je ook al je boodschappen online.

  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor een vergadering of meeting is een maaltijdservice interessant. Personeelsleden willen graag verantwoord eten. Een overwerk maaltijd leveren in Almelo is vaak niet duur en wordt op kantoor geleverd. Hierin is ontzettend veel keuze. Van Oosters tot Hollands, alles kan.

  Is de bedrijfsmaaltijd in trek bij bedrijven?

  • Geen medewerkers naar de supermarkt sturen.
  • Een stuk voordeliger dan een cateringservice.
  • Ideaal voor meetings op externe locaties.
  • Dankzij een factuur precies inzicht in het verbruik.

  Bij meetings op een externe locatie is een bedrijfsmaaltijd de perfecte oplossing. Warme gerechten met o.a. Andijvie stellen zeker niet teleur. Jij en je collega’s kunnen zich helemaal op het werk focussen. Een voorgerecht (soep) of nagerecht is ook mogelijk. Ook voor al het eetgerei kan worden gezorgd. Kennis maken met een zakelijke maaltijdservice in Almelo? Reageer via het formulier hieronder en ontvang een overzichtje met leveranciers. Lees nu ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Urmond.