Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Hengelo

Online bestellen bij een maaltijdservice in Hengelo? Via maaltijdbutler.nl zoek je naar de de meest kwalitatieve verstrekkers in jouw regio. Vind reviews van anderen, en bestel jouw eten via internet of per telefoon. Supersnel en vaak helemaal gratis bezorgd. Duizenden senioren maken er al gebruik van (zij noemen het vaak nog tafeltje dekje). We zien ook een trend onder jongere gebruikers. En ook op de werkvloer wordt het veelvuldig gebruikt. Overwerk maaltijden zijn een goed voorbeeld. Reageer via het formulier hierboven en je ontvangt een overzicht met de beste services in de regio. Verderop vind je ook onze lijst met alle verstrekkers van warme maaltijden in Hengelo.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze toonaangevende maaltijdbezorgers in Hengelo gecheckt

We hebben de top maaltijdservices hierboven uitgelicht. Dit zijn landelijke bedrijven en bezorgen inmiddels ook in de gemeente Hengelo. Wat is het voordeel van deze bedrijven? Een gevarieerd menu en altijd bezorging aan huis. In deze regio kun je ook terecht bij de nodige kleinere bedrijven. Maak eens kennis met deze lokaal-georiënteerde aanbieders. Je kunt hier denken aan winkels of juist senior organisaties met een gezonde verantwoorde bezorgservice gericht op bejaarden en ook jongeren in Hengelo. De service is hier top, en normaal geprijsde gerechten. Selecteer een van de dienstverleners voor uitgebreide info en laat direct gerechten thuisbezorgen zoals Ertwensoep met rookworst. Check ook onze pagina met betrekking tot Maaltijdservice Tzummarum.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Hengelo


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Hengelo

  De maaltijdservice is erg populair onder ouderen. De groep senioren die zelfstandig thuis willen wonen wordt groter. Een kant-en-klaar menu zoals Preiroomsoep hoeft slechts een paar minuutjes in de magnetron. We onderscheiden de volgende mogelijkheden:

  • Tafeltje dekje: Direct vanuit de keuken warm geleverd.
  • Dagverse maaltijd: In de ochtend gekookt, ‘ s Middags / ’s avonds thuisbezorgd. Niet langer dan 1 dag houdbaar.
  • Koelverse maaltijd: Het eten wordt gekookt, meteen zuurstofarm verpakt, en afgeleverd bij de klant. Je kunt het 5-7 dagen bewaren in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijden: Leg deze gerechten in de diepvries, zo zijn tot een maand of 3 houdbaar.

  Voor (jonge) gezinnen
  De maaltijdservice is ook in trek bij jonge gezinnen. Kinderen zijn gek op de voedzame (simpele) maaltijden. Ideaal voor gezinnen waar er niet altijd tijd voor koken is. Opwarmen gaat snel in de magnetron. Het staat zo op tafel, smullen maar. Uiteenlopende kant-en-klaar maaltijden met bijv. Kalkoenfilet of heerlijke Spaghetti, tonijn, kappertjes koop je vaak ook bij supermarkten als Boni en PLUS. Dit kan nu ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor de zakelijke markt is de maaltijdservice ideaal. Medewerkers willen verantwoorde ingrediënten & gerechten. Zo’n overwerk maaltijd leveren in Hengelo scheelt in de kosten en wordt geleverd zonder bezorgkosten. Gerechten zijn er in alle soorten en maten. Hollandse stamppot of juist Chinees, het kan allemaal.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst warm aangeleverd.
  • Maaltijden al vanaf €5,00.
  • Voor 12 uur besteld is rond 5 uur geleverd.
  • Geen losse bonnetjes, gewoon 1 factuur.

  Wanneer uw personeel ’s avonds nog even door moet doen, is een bedrijfsmaaltijd de perfecte oplossing. Ambachtelijk eten met Rode kool stellen zeker niet teleur. Jij kunt je voor 100% concentreren op de business. En de afwas wordt voor je gedaan. Vraag ook naar mogelijkheden voor servies. Meteen contact met een zakelijke maaltijdservice in Hengelo? Laat je gegevens achter en ontvang de beste organisaties in je mailbox. Tip: bekijk ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Deurne.