Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Rundvlees maaltijden aan huis

Een rundertartaartje, steak tarataar, ossenhaas, of gewoon een burger: wie houdt er niet van? Maaltijden met rundvlees zijn razend populair bij senioren. Wanneer zelf koken niet altijd meer lukt kan een maaltijdservice uitkomst bieden. Aanbieders als Maaltijdservice.nl, Apetito, Uitgekookt en Vers aan Tafel bieden stuk voor stuk een uitstekend assortiment met gerechten met rundvlees. Vers bereid in eigen keuken en koelvers- of vriesvers verstuurd. Vaak door een vaste bezorger waardoor u altijd een vast aanspreekpunt heeft. Het bestellen van de maaltijden gaat eenvoudig online, telefonisch of gewoon met pen en papier!

  • Rundvlees is een van de meest gekozen ingrediënten van maaltijden aan huis voor ouderen
  • Het behoort tot de zogenaamde rode vleessoorten
  • Rundvlees bevat belangrijke bouwstoffen als eiwitten, vitamine B, ijzer, zink en omega vetzuren
  • Let op: teveel rundvlees kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Wissel het dus af met kip, varken, gevogelte en vegetarische gerechten
  • Kies indien mogelijk voor mager rundvlees. Dit om het aantal calorieën te beperken
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze

De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Koelverse of vriesverse maaltijden met rundvlees

Veel senioren genieten graag van kant-en-klaar maaltijden met rundvlees. Denk aan biefstuk, hachee, een heerlijke jachtschotel, een klassieke gehaktbal of een malse rundervink? Het is bij grote maaltijden leveranciers als Uitgekookt, Vers Aan Tafel, de Diepvriesman of Apetito allemaal mogelijk. Een deel van deze aanbieders levert uitsluitend vriesverse maaltijden. Dit zijn vers gekookte maaltijden die na bereiding worden ingevroren middels de shock-freeze methode. Het resultaat is een lang houdbare en smaakvolle maaltijd. Een ander deel van de aanbieders (o.a. Uitgekookt) levert uitsluitend koelverse maaltijden. Deze worden gekookt met 100% verse ingrediënten. Na bereiding worden de maaltijden direct klaargemaakt voor verzending. Op die manier geniet uv an de meest verse, gezonde en smaakvolle maaltijden. Koelvers is doorgaans iets duurder dan vriesvers.

Kant-en-klaar rundvlees

Genieten van de lekkerste rundvlees gerechten zonder de boodschappen te doen, een recept te zoeken en te koken? Het kan dankzij kant-en-klaar maaltijden. Er zijn door het hele land diverse organisaties die dit op een professionele manier aanbieden richting senioren. Maaltijdservice.nl, Uitgekookt, Apetito zijn hier belangrijke voorbeelden van. Via de vergelijker hierboven kunt u in een overzicht het complete aanbod zien. Let daarbij goed op het aangeboden assortiment (koelvers/vriesvers/warme) en de prijzen. Een kant-en-klaar maaltijden met rundvlees voor senioren kan eenvoudig worden opgewarmd in oven of magnetron. Een paar gaatjes prikken, de magnetron een minuut of 8 op 600 watt en genieten maar!

Top 5 rundvlees gerechten

  1. Rundergehaktbal met witlof en aardappelen
  2. Een runderlapje met sperziebonen en aardappelen
  3. Hachee met rode bietjes en uitjes en aardappelpuree
  4. Limburgs zuurvlees met snijbonen
  5. Hongaarse goulash met doperwten en zilvervliesrijst + groenten