Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Enschede

Online bestellen bij een maaltijdservice in Enschede? Met behulp van Maaltijdbutler.nl achterhaal je de populairste aanbieders uit jouw omgeving. Beoordeel op aanbod en kwaliteit, en bestel alles online, of telefonisch. Supersnel en vaak helemaal gratis bezorgd. Handig voor ouderen (bijvoorbeeld tafeltje dekje). We zien ook een trend onder jongere gebruikers. Warm eten op kantoor zien we ook meer en meer. Denk maar aan de welbekende overwerk maaltijd. Laat je gegevens achter, en wij sturen jou de beste aanbieders. Verderop vind je ook onze lijst met alle verstrekkers van warme maaltijden in Enschede.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze maaltijdbezorgers in Enschede gevonden

Hierboven vind je de meest populaire maaltijdservices. Deze zijn al jaren actief en bezorgen in een groot deel van de gemeente Enschede. Waarom zou ik hier bestellen? Veel gezonde producten en altijd bezorging aan huis. In deze regio bestel je ook bij een aantal kleinschalige bedrijven. Onderstaand een aantal minder grote aanbieders. Voorbeelden zijn winkels en/of zorgaanbieders die een eigen bezorgservice hebben toegespitst op senioren en jongeren in Enschede. Hier profiteer je van de beste service, en hier vind je betaalbare gerechten. Selecteer een van de verstrekkers voor uitvoerige info en en maak kennis met verse gerechten als Flensjes met fruit. Bekijk ook alles over Maaltijdservice Sandfirden.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Enschede


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Enschede

  Vooral ouderen maken dankbaar gebruik van de maaltijdservice. Zelfstandig koken en boodschappen doen is voor senioren soms lastig. Een kant-en-klaar menu zoals Drumstick met kippenjus, tutti frutti en gekruide aardappeltjes hoef je alleen maar even op te warmen. We onderscheiden de volgende mogelijkheden:

  • Tafeltje dekje: Gelijk na het bereiden warm thuis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Het eten wordt bereid en dezelfde dag nog bezorgd. Het gerecht dient op dezelfde dag te worden geconsumeerd.
  • Koelverse maaltijd: Het eten wordt gekookt, meteen zuurstofarm verpakt, en afgeleverd bij de klant. Je kunt het 5-7 dagen bewaren in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijden: Gewoon in een vriezer leggen, en kunnen tot 12 maanden worden bewaard.

  Ook voor gezinnen met (jonge) kinderen
  Jonge families met kinderen gebruiken ook steeds vaker een maaltijdservice. Ook kinderen zijn dol op de maaltijden. Handig voor jonge gezinnen met een drukke agenda (hobbies). Gewoon eventjes in de magnetron zetten. Een mooie tijdbesparing. Bekende kant-en-klaar maaltijden met Stamppot Hutspot en ambachtelijke Kip naar oma’s recept sperziebonen, aardappelpuree, tomatenblokjes liggen soms ook in de schappen van de supers EkoPlaza en PLUS. De gerechten koop je hier ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor de zakelijke markt kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Zakelijke relaties houden wel van een lekker menu. Zo’n overwerk maaltijd leveren in Enschede is een voordelige oplossing en wordt geleverd zonder bezorgkosten. Er is keuze uit vele soorten gerechten. Hollandse stamppot of juist Chinees, het kan allemaal.

  Het gemak van een bedrijfsmaaltijd?

  • Gerechten kunnen op kantoor genuttigd worden.
  • Je blijft niet zitten met teveel eten.
  • Levering ook in de avonduren.
  • Geen financiële rompslomp, 1 eenvoudige factuur .

  Bij vergaderingen en meetings is een bedrijfsmaaltijd een goede tegemoetkoming. Warme gerechten met o.a. Scholfilet vallen altijd in de smaak. Het resulteert in maximale productiviteit. En afwassen kan je overlaten aan iemand anders. Vraag ook naar mogelijkheden voor servies. Direct bestellen bij een zakelijke maaltijdservice in Enschede? Vul je gegevens in, en ontvang de beste organisaties in je mailbox. Via de maaltijdbutler vind je ook details over Warme maaltijden bezorgen in Beek-Montferland-Gelderland.