Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Middelburg

Kennismaken met een maaltijdservice in Middelburg? Met Maaltijdbutler.nl achterhaal je de meest kwalitatieve verstrekkers in jouw gemeente. Vergelijk ze eenvoudig, en bestel jouw eten via internet of per telefoon. Snel en kosteloos aan huis geleverd. Duizenden senioren maken er al gebruik van (zij noemen het vaak nog tafeltje dekje). We zien ook een trend onder jongere gebruikers. Ook voor bedrijven is het interessant. Overwerk maaltijden zijn een goed voorbeeld. Reageer via het formulier hierboven en wij sturen jou met de top-aanbieders in de regio. Of scroll naar beneden voor alle aanbieders van warme maaltijden in Middelburg.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze maaltijdbezorgers in Middelburg gevonden

De meest bekende spelers vind je hierboven. Ze zijn geruime tijd actief in Nederland en bezorgen in een groot deel van de gemeente Middelburg. Wat mag je van hen verwachten? Dagverse maaltijden en perfecte thuisbezorging. Hier in de buurt vinden we ook veel kleinere aanbieders. Maak kennis met deze minder grote bedrijven. Hier bedoelen wij delicatessenzaken en ook senior organisaties met een gezonde verantwoorde bezorgservice bedoeld voor inwoners van Middelburg. Hier staat service hoog in het vaandel, en hier vind je betaalbare gerechten. Klik op een van de spelers voor uitgebreide informatie en bestel bijvoorbeeld een portie Stamppot koolraap met appel. Bekijk ook de special over Maaltijdservice Alphen-Noord-Brabant.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Middelburg


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Middelburg

  Duizenden ouderen maken gebruik van de maaltijdservice. De groep senioren die zelfstandig thuis willen wonen wordt groter. Een kant-en-klaar menu zoals bijvoorbeeld Runderlapje rodewijnsaus, rustica, spinazie, doperwten, truffelpuree hoeft slechts een paar minuutjes in de magnetron. Welke soorten services zijn er zoal?

  • Tafeltje dekje: Gelijk na het bereiden warm thuis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Het eten wordt bereid en dezelfde dag nog bezorgd. Dit is vaak 1 dag houdbaar.
  • Koelverse maaltijd: Met verse ingrediënten gekookt, direct op een zuurstofarme manier verpakt en bezorgd. De gerechten zijn een week houdbaar in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijden: Plaats de gerechten in de vriezer, zo zijn tot een maand of 3 houdbaar.

  Ook voor gezinnen een uitkomst
  De maaltijdservice voor kinderen / gezinnen worden ook populair. De kant-en-klaar gerechten worden steeds kindvriendelijker. Zeer geschikt voor gezinnen die vaak maar weinig tijd hebben. Opwarmen gaat snel in de magnetron. Het staat zo op tafel, smullen maar. Bekende kant-en-klaar maaltijden met Risotto of een lekkere Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst kan je soms ook bij supermarkten krijgen zoals Albert Heijn of Dirk. De menu’s zijn ook online verkrijgbaar.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor op kantoor maaltijdservice kan je ook bij de maaltijdbutler terecht. Medewerkers willen graag verantwoord eten. De overwerk maaltijden leveren in Middelburg scheelt in de kosten en kan aan kantoor geleverd worden. Hierin is ontzettend veel keuze. Alle wereldkeukens zijn beschikbaar.

  Voordelen van een bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst warm aangeleverd.
  • Al vanaf €4,00 per maaltijd.
  • Voor 12 uur besteld is rond 5 uur geleverd.
  • Betalen na levering met een BTW factuur.

  Met name bij (late vergaderingen) is deze bedrijfsmaaltijd een uitkomst. Ambachtelijk eten met Hamlapje zijn van hoge kwaliteit. Deze bedrijven kunnen alles uit handen nemen. En afwassen kan je overlaten aan iemand anders. Ook voor borden en bestek wordt gezorgd. Wat is de beste zakelijke maaltijdservice in Middelburg? Vul het formulier in en wij versturen een aantal geschikte opties. Lees nu ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Hieslum.