Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Maaltijdservice Zeeland

Een bestelling plaatsen bij de maaltijdservice in Zeeland? Het eten van een gezonde maaltijd is essentieel voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Dit is extra belangrijk voor senioren. Mogelijk lukt het u niet om zelf elke dag in de keuken te staan. Hiervoor is er de maaltijdservice voor ouderen: koelverse en lekkere maaltijden bij u thuisbezorgd die gemakkelijk op te warmen zijn in oven of magnetron. Op onze maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u alle mogelijkheden voor warme maaltijden in Zeeland. Vergelijk landelijke en lokale aanbieders en ga voor een voordelig proefpakket met dagverse menu’s zoals Varkenssaucijs in jus en Kalfsgehaktbal, gestoofde spitskool, gekookte aardappelen. Iedere week vers en gekoeld aan huis bezorgd. Op Maaltijdbutler.nl treft u o.a. meer informatie over de soorten menu’s die er zijn, tafeltje dekje, aanbieders, de gemiddelde kosten, uitleg over bestellen en betalen, en info over hulp en ondersteuning bij eten en drinken (subsidies).

  • Elke dag een verse en gezonde maaltijd.
  • Bereid met de lekkerste streekproducten.
  • Geen onnodige toevoegingen of E-nummers.
  • Volledig vrijblijvend, zonder abonnement.
  • Elke week kiezen uit nieuwe maaltijden.
  • Persoonlijk bij u thuisbezorgd.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
4 maaltijden voor €25,00
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50
Beschikbare proefpakket aanbiedingen juni 2024

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Zeeland

Veel bejaarden willen langer in hun huis blijven wonen. Maar wat we ook zien: inkopen doen voor de boodschappen en koken van maaltijden kost vaak steeds meer moeite. De gezonde maaltijdservice biedt uitkomst: elke dag een gemakkelijke maaltijd met volop groenten, vitamines en mineralen bezorgd bij u thuis. Gerechten zoals (Penne, champignonragout, broccoli) & (Varkenssaucijs, rode bieten, aardappelpuree) kan men eenvoudig opwarmen met de magnetron of oven. Binnen no-time een smaakvolle maaltijd opdienen. 100% vers en van het seizoen, geen ongezonde e-nummers en zout en meestal 200 gram groenten. Eten volgens de Schijf van Vijf! Doorgaans thuis geleverd door een plaatselijke cateraar of een lokale bezorgpartner. Het aanbod bestaat uit grote variaties aan menu’s. Hierna leest u praktische informatie over lekkere kant-en-klare maaltijden in Zeeland voor senioren en bejaarden.

Voedzame maaltijden voor ouderen bezorgd aan huis

Snelle en verse menu’s vanaf €5,10

Gemeentes in de provincie Zeeland

Schouwen-Duiveland, Middelburg, Veere, Vlissingen, Reimerswaal, Kapelle, Borsele, Goes, Noord-Beveland, Sluis, Terneuzen, Hulst, Tholen,

 

Alle maaltijdservice bedrijven in Zeeland vergelijken

Er opereren meerdere services die eten (warm) aan huis leveren. Welk van deze services sluit aan bij mijn omstandigheden? Overweeg dan zaken als welk type gerechten u voorkeur heeft en wat u max. per gerecht wilt betalen. In de vergelijker vergelijkt u een schema met landelijke bedrijven die de smaakvolste verse maaltijden aan huis in Zeeland voor senioren thuisbezorgen. Per maaltijdservice bekijkt u de propositie (diepvries, koelvers of tafeltje dekje), het aantal menu’s en een indicatie van de kosten. Bij verschillende leveranciers is er een proefpakket beschikbaar gesteld.

Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze

De goedkoopste maaltijdservice voor ouderen

Voordelige warme maaltijden bestellen en snel thuisbezorgd

Eten aan huis bezorgen: de veelgestelde vragen

Welke tarieven gelden voor maaltijden aan huis voor ouderen?
De prijzen van kant-en-klaar maaltijden aan huis zitten tussen de €4,70 tot €6,75. De prijs heeft te maken met aspecten zoals de maaltijd (vriesvers of koelvers), grootte van de maaltijd (klein of gemiddeld) en hoeveel maaltijden u afneemt. Een diepvriesmaaltijd vindt u al vanaf €4,55, een koelvers menu vindt u al vanaf €5,60 en tafeltje dekje is al mogelijk vanaf €7,15 (thuis geleverd). Een groot deel van de bezorgdiensten hanteren een uniek proefpakket. De moeite waard, want zo kunt u extra goedkope maaltijden in Zeeland proeven. Extra korting: 4 gerechten voor €15.

Werkt het met een abonnement?
Nee, men kan elk moment stoppen met de service. U spreekt zelf af het aantal en ook welke maaltijden worden geleverd. Uw maaltijden kunt u kopen in de webshop, via de telefoon of geef de bestellijst met uw keuzes mee aan de bezorger. Vaak geeft u een machtiging voor automatische incasso. Daardoor wordt een eventuele volgende bestelling automatisch geïncasseerd. Dat maak alles een stuk eenvoudiger.

Hoe en wanneer wordt een maaltijd bezorgd?
Dat wisselt per keuken en omgeving. Een aanzienlijk aantal maaltijdvoorzieningen beschikken over een eigen bezorgservice. Daardoor kunnen ze zonder moeite in Zeeland eten bezorgen. Na uw eerste bestelling kunt u vaak afspreken dat ze op een vaste dag in de week komen. Tafeltje dekje wordt dagelijks bezorgd. Elke week zal er een levering van dagverse maaltijden plaatsvinden. Diepvries kan ook eens in de 2 of 3 weken, maar dan heeft u wel veel vriesruimte nodig.

Hoe moet ik de maaltijden opwarmen?
Het warm maken van eten kan op verschillende manier. Middels een magnetron gaat dit het snelst. Prik voldoende gaatjes in zodat de lucht kan ontsnappen en zet het gerecht in de magnetron: tussen de 6-7 minuten op 700 watt. 2 porties opwarmen? Dan duurt dit vaak iets langer. Voor extra kwaliteit kan men de oven gebruiken: stel de temperatuur van de oven in op 130 graden en warm het eten een half uur op. Evenzeer kan u ook kiezen voor het wokken van de maaltijd. Op de verpakking vindt u de specifieke opwarminstructies. Volg deze altijd op!