Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Varkensvlees maaltijden aan huis

Thuis genieten van een heerlijke maaltijd met varkensvlees? Speciaal voor ouderen en senioren bieden verschllende maaltijdservices de lekkerste thuismaaltijden aan. Denk aan varkenshaas in champignon-pepersaus, heerlijke malse speklappen of wat te denken van een malse slavink? Het aanbod met kant-en-klaar maaltijden met varkensvlees is enorm! En aanbieders zoals Uitgekookt, Eet Smakelijk (Spar) en Apetito bezorgen het allemaal bij u thuis.  Het enige wat u nog hoeft te doen is het gerecht even opwarmen in de magnetron of in de oven. Binnen 10 minuten staat er een compleet bord eten op tafel, inclusief voldoende groenten!

  • Varkensvlees is een van de meest populaire vleessoorten in Nederland
  • Met name de ham, spek en de haas worden graag gegeten
  • Varkensvlees zit vol eiwit en vet. Ook bevat het relatief veel ijzer, zink en Vitamine B
  • Varkensvlees wordt vaak geassocieerd met “vet”. Dit hoeft niet altijd zo te zijn
  • Er is ook genoeg mager varkensvlees. Handig wanneer u let op calorieinname
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze

De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Kant-en-klaar maaltijden met varken voor ouderren

Veel ouderen genieten graag van een maaltijd met varkensvlees. Natuurlijk niet elke dag, maar 1 of 2 keer in de week vaak toch wel. Helaas lukt het senioren niet altijd om zelf een complete maaltijd te koken. Het doen van boodschappen en het zelf koken kan soms problemen opleveren. Dankzij de maaltijdservice kunnen ouderen gewoon thuis blijven genieten van een kwalitatieve en lekkere maaltijd. Bij verschillende aanbieders heeft u de keuze uit tientallen verschillende maaltijden per week. Hier zit dus altijd wel iets voor u tussen!

Voor elk dieet
Eet u graag zoutarm, gemalen of glutenvrij? De leveranciers hebben verschillende dieetmaaltijden die rekening houden met uw individuele wensen. Op die manier kan iedereen genieten van een lekker stukje varkensvlees op zijn of haar bord! Zo kunt u bij de aanbieder Maaltijdservice.nl eenvoudig filteren op gerechten met varkensvlees die zoutarm, gemalen, gluten- en lactosevrij zijn. Komt u er niet uit? De deskundige klantenservice staat altijd voor u klaar. Bent u op zoek naar andere soorten gerechten? Op Maaltijdbutler vindt u ook meer informatie over kip-maaltijden en visgerechten.

Hoe werkt het bestellen?

Wilt u genieten van gezonde en lekkere maaltijden met varkensvlees aan huis? Een maaltijdservice biedt uitkomst, en werkt ontzettend eenvoudig. Kies in de bovenstaande vergelijker een leverancier die past bij uw wensen. Let hier dus goed op het type maaltijden (koelvers,  vriesvers of warm) en de vanafprijzen. Kies vervolgens de aanbieder waar uw voorkeur naar uitgaat. Vaak kunt u gebruik maken van een extra voordelig proefpakket. Op die manier kunt u de maaltijden eens op een heel laagdrempelige manier proberen. De proefmaaltijden worden netjes bezorgd door een vaste bezorger. Deze laat direct een handige bestellijst achter zodat u gemakkelijk een vervolgbestelling kunt plaatsen. Dit kan overigens ook telefonisch of online. Goed om te weten: maaltijdservices met varkensvlees werken niet met een abonnement. U bestelt dus alleen maaltijden wanneer u dat wil.