Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Kaatsheuvel

Eten bestellen bij de maaltijdservice in Kaatsheuvel? Een structurele gezonde maaltijd legt de basis voor een goede weerstand. In het bijzonder voor ouderen. Het is niet altijd mogelijk om het eigen eten te bereiden. Gelukkig kunt u een beroep doen op de maaltijdservice voor senioren: koelverse en verantwoorde maaltijden thuisbezorgd die u zelf eenvoudig en snel kunt opwarmen. Op onze maaltijdservice-vergelijker vind u de meest gekozen leveranciers van warme maaltijden in Kaatsheuvel. Bekijk en vergelijk de verschillende leveranciers en ga van start met een voordelig proefpakket met dagverse menu’s zoals Kalfsgehaktballetjes in jus, Stamppot zoete aardappel en Visschotel met wortel en gebakken aardappel. Iedere week vers en gekoeld aan huis bezorgd. Verderop op deze pagina treft u nuttige informatie over de verschillende soorten gerechten, tafeltje dekje, de bedrijven die actief zijn in de regio, de actuele prijzen, uitleg over bestellen, betalen en bezorgen en info over subsidies.

 • Elke dag een verse en gezonde maaltijd.
 • Bereid met de lekkerste streekproducten.
 • Bomvol belangrijke voedingsstoffen.
 • Volledig vrijblijvend, zonder abonnement.
 • Elke week weer een nieuw assortiment.
 • Thuisbezorgd door een vaste bezorger.
aanvragen maaltijd
ProvincieNoord-Brabant
GemeenteLoon op Zand
Postcode5171
Website gemeentewww.loonopzand.nl
Recept tip:Gekruide speklap
Gemiddelde prijs€6,50

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Kaatsheuvel

Senioren blijven steeds langer thuis wonen. Tegelijkertijd, zelf naar de winkel gaan en/of een maaltijd klaarmaken kost steeds meer energie. De gezonde maaltijdservice kan helpen: een eenvoudig lekker gerecht bomvol groente en de benodigde bouwstoffen aan huis bezorgd. Gerechten zoals (Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do) of (Stamppot Zuurkool met appel) kunnen klaar worden gemaakt in uw oven of combi-magnetron. Gemakkelijk en snel een goede maaltijd op tafel. 100% vers en van het seizoen, zonder kunstmatige toevoegingen en natuurlijk verse en gezonde groenten. Eten volgens de Schijf van Vijf! Standaard thuisbezorgd door een betrouwbare cateraar of een vast gezicht aan de deur. Het assortiment wisselt en bevat verschillende soorten maaltijden. Onderstaand vindt u bruikbare info over voedzame kant-en-klare maaltijden in Kaatsheuvel voor bejaarden.

Koelverse maaltijden
Koelverse maaltijden worden gekookt met ambachtelijke ingrediënten. Na bereiding wordt het teruggekoeld om voedingswaarden en smaak te behouden. Het is rond de 5 – 7 dagen te bewaren in de koelkast. Natuurlijk kunnen ze ook ingevroren worden. Houd er rekening mee dat dit invloed heeft op versheid, smaak en reuk. Kies je voor koelvers, dan kies je voor de versheid en de smaak en dat het aanbod wekelijks varieert. Het nadeel is dat u het slechts 5 dagen kunt bewaren en dat het wat duurder is.

 • Met ingrediënten vers van het land.
 • Sterk in opkomst vanwege een natuurlijke smaak en textuur, gebruik van verse producten en geen ongezonde e-nummers en zoutarm.
 • Elke week een nieuwe menulijst voor maaltijden bestellen in Kaatsheuvel.
 • Pasta/tonijnschotel verkrijgbaar vanaf €6,55.

Diepvriesmaaltijden
Vriesverse maaltijden worden met verse producten bereid en direct daarna versneld terug gevroren (geshockfreezed). Smaak, geur en kleur blijven zo goed mogelijk behouden. Dit wordt veel gekozen om de uitstekende houdbaarheid en de relatief lage prijs van het eten. Elke week een bestelling plaatsen is niet nodig, en u kunt de maaltijden gemakkelijk wat langer bewaren. Doorgaans is vriesvers voordeliger dan warme leveringen of koelvers.

 • Diepvriesmaaltijden worden in zeer korte tijd terug gevroren tot -40°C en direct aan huis geleverd.
 • Voordelen zijn de uitstekende houdbaarheidsdatum en de lagere onkosten.
 • In het algemeen kunt u kiezen uit circa 50 tot wel 100 gerechten.
 • Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen al voor €4,85.

Tafeltje dekje Kaatsheuvel: warme maaltijd bezorgen

Wordt het opwarmen van maaltijden voor iemand erg lastig? In dit soort gevallen is tafeltje-dek-je in Kaatsheuvel een oplossing. Deze soort maaltijd zal altijd warm thuis worden bezorgd voor bejaarden en hulpbehoevenden. Opwarmen is niet nodig, men kan meteen eten. De bekende aanbieders zoals Diepvriesman zijn hier in de regel niet echt op ingesteld. Warm eten thuisbezorgen wordt gewoonlijk afgehandeld door daarop ingerichte plaatselijke organisaties. Bezorging gaat meestal via vrijwilligers. Op de website van de gemeente (www.loonopzand.nl) ziet u het aanbod in uw eigen regio.

 • Tafeltje Dekje: warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Kaatsheuvel.
 • De oplossing voor bejaarden en ouderen die liever geen gebruik maken van magnetronmaaltijden.
 • Er hoeft niets meer opgewarmd te worden.
 • Vertrouwd aangeboden door plaatselijke restaurants een zorgverlener, of stichting welzijn Loon op Zand.
 • De lekkerste men’s zoals Blinde vink in jus, rode bietjes en gekruide aardappelpartjes of Bruine bonen maaltijdsoep, vanaf ongeveer €7,50 incl. bezorging.

Gezonde maaltijden voor ouderen aan huis bezorgd

Smakelijke en voedzame maaltijden al vanaf €5,85

maaltijdservice-kaatsheuvel

De beste maaltijdservice bedrijven in Kaatsheuvel vergelijken

Er opereren meerdere bezorgrestaurants en grote keukens die bezorgen. Welke organisatie is relevant voor mijn situatie? Dit hangt af van wat u precies zoekt (koelvers/vriesvers/warm) en het budget. In de vergelijker achterhaalt u een tabel met landelijke aanbieders die de voordeligste verse maaltijden aan huis in Kaatsheuvel voor senioren aan huis leveren. Per maaltijdservice checkt u het aanbod (warm, koelvers- of vriesvers), uit hoeveel gerechten u kunt kiezen en een prijsindicatie. Bij de uitgelichte aanbieders kan er gebruik worden gemaakt van een proefpakket.

Keuzehulp: Zaken waar u op moet letten
In het geval u wilt kennismaken met een kwalitatieve organisatie van verse gerechten zijn er diverse belangrijke aspecten. Hieronder ontdekt u verschillende criteria die relevant zijn bij het bepalen van de beste maaltijdservice aan huis in Kaatsheuvel.

 • Categorie menu’s: Wil ik koelverse-, diepvries of maaltijden die warm worden bezorgd (tafeltje dekje)?
 • Keuze: hoeveel gerechten zijn er om uit te kiezen?
 • Bestelmogelijkheden: hoe kan ik mijn wekelijkse bestelling doorgeven? Doorgaans kan dit per telefoon, online of menulijst.
 • Thuisbezorgen: op welke dagen komt de koerier bij mij thuis? Houdt hij ook ook een oogje in het zeil?
 • Betaalmogelijkheden: hoe zit het met de betaling? Moet ik een machtiging geven voor automatische incasso of moet ik elke bestelling los betalen?
 • Klantenservice: hoe kan ik het bedrijf contacten bij een klacht of suggestie?
 • Recensies: informeer bij huidige klanten naar hun ervaringen en lees ook online reviews op bijvoorbeeld feedbackcompany.com.

Top-5 aanbieders

 1. Uitgekookt: vandaag geoogst morgen op het bord, snelle bezorging.
 2. Apetito: geschikt voor diëten, verschillende bestelopties.
 3. Food Connect: met handige en unieke verpakking, volledig vrijblijvend.
 4. Vers aan Tafel: natuurlijke en duurzame grondstoffen, professionele bezorging.
 5. Maaltijdservice.nl: maaltijden, soepen, toetjes, verschillende bestelopties.
Aanbieder Koelvers Vriesvers Warm bezorgd Aantal maaltijden Informatie Proefpakket
uitgekookt
24 koelverse maaltijden per week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 vriesvers, koelverse zelf samenstellen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
eten-met-gemak
143 vaste menu's of zelf samenstellen
maaltijdservice-nl
75 vaste koelverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
food-connect
120 vriesvers, koelvers zelf samenstellen

Potentiële regionale maaltijdbezorging
In onze vergelijker bekijkt u bruikbare informatie over de meest gekozen landelijke leveranciers. Het fijne van deze aanbieders is een wekelijks wisselend aanbod, professionele bezorging en verschillende bestelopties (telefonisch/online/menulijst). Ook in de regio zijn er mogelijk verschillende vrijwilligersorganisaties, cateringbedrijven en zorginstellingen die bezig zijn met het bereiden en/of leveren van gerechten bij ouderen en zorgorganisaties. Wellicht doen zij ook aan tafeltje dekje. Enkele van deze mogelijke plaatselijke adressen worden in de onderstaande tabel getoond. U kunt eventueel informeren of ze iets voor u kunnen betekenen. Suggestie? Neem gerust contact met ons op.

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager Cees TimmersHeistraat 55161 GASprang-Capelle
SPAR DongenEuropaplein 455101 VWDongen
Joris Zorg – Zorgcentrum VestakkerGanzeakkers 55091 CROost West en Middelbeers
Stichting Schutse Zorg Tholen – Zorgcentrum De SchutseF.M. Boogaardweg 104697 GMSint-Annaland

Dieetmaaltijden aan huis bezorgen

Op latere leeftijd wordt voeding meer en meer belangrijk. Bijvoorbeeld vanwege een allergie, een ziekte of handicap of juist om af te vallen. De landelijke leveranciers bieden standaard een oplossing voor velerlei diëten. Van zoutvrij tot en met vloeibaar: bijna niets is te gek. Hieronder vind u een lijst met veel bestelde dieetmaaltijden in Kaatsheuvel.

Lijst met dieetmaaltijden

 • Vegetarisch: lekker veel groenten, noten en zaden.
 • Glutenvrij: draagt bij aan een gezond ontlastingspatroon.
 • Lactosevrij: met o.a. soja melk, lactosevrije melk- en yoghurt of amandelmelk.
 • Gemalen: dit is vaak een soort puree, handig als kauwen niet goed wil. Vloeibare maaltijden zijn gepureerd en vloeibaar gemaakt.
 • Zoutarm: minder zout aan het eten toegevoegd. Ook bekend als natriumarm of kaliumbeperkt.
 • Koolhydraatarm: minder hongergevoel en dus minder eetbuien.
 • Eiwitrijk: op een snelle en gezonde manier afvallen.
 • Biologische maaltijdservice: zoveel mogelijk volgens de natuur tot stand gekomen.

De beste maaltijdservice aan huis voor senioren

Lekkere warme maaltijden bestellen en aan huis bezorgd

Uitleg over subsidies en hulp bij eten en drinken

Elke Nederlander heeft recht op een volwaardige maaltijd met genoeg vitaminen en mineralen. Het is van belang voor een fit en vitaal gevoel. Sommige bejaarden en mensen met een chronische ziekte kunnen niet zelfstandig een maaltijd bereiden. Subsidie maaltijdvoorziening Kaatsheuvel of maaltijdondersteuning is dan soms mogelijk. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Bijzondere bijstand en speciaal tarief (korting)
Ouderen en gehandicapten met financiële problemen krijgen in sommige gevallen een speciale korting of kunnen een speciale subsidie aanvragen. Dikwijls moet hiervoor een kortingspas worden aangevraagd. Doorgaans zit u dan wel vast aan één organisatie. Kijk ook naar de mogelijkheden van bijzondere bijstand: een vergoeding voor extra of hoge kosten. Hiervoor uw eigen draagkracht. Op de site van uw gemeente www.loonopzand.nl treft u meer informatie.

Maaltijdondersteuning vanuit WLZ, WMO en Zvw
Maaltijdondersteuning kan om verschillende redenen nodig zijn. Dit kan worden aangevraagd als men niet meer naar de winkel kan of als er kauw- en slikproblemen zijn, of bij dementie. Hulp bij eten en drinken wordt mogelijk gemaakt door de de WMO (Wet langdurige zorg), de Zvw (zorgverzekeringswet) en de Wlz (wet langdurige zorg) voor maaltijden bezorgen in Kaatsheuvel.

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)
Binnen de grenzen van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) kan de gemeente Loon op Zand mensen met een ziekte/beperking en mensen op leeftijd ondersteunen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Senioren en mensen met een handicap in de provincie Noord-Brabant worden geholpen via het WMO-loket op het moment dat men behoefte heeft aan extra zorg. De gemeente kan algemene voorzieningen en maatwerkvoorzieningen aanbieden. Voor de algemene voorzieningen gelden weinig regels / beperkingen. Bijvoorbeeld een boodschappendienst en maaltijden thuis laten bezorgen. Bij een maatwerkvoorziening wordt gekeken naar individuele wensen. O.a. iemand die de maaltijd komt opwarmen.

Wet langdurige zorg of zorgverzekering
Hulpbehoevenden met een WLZ-indicatie kunnen aanspraak maken op de Wet langdurige zorg. Ondersteuning zoals het opwarmen van een maaltijd is toepasbaar voor alle leveringsvormen (intramuraal & extramuraal). Dus zowel in een instelling als thuis, met een persoonsgebonden budget (pgb), volledig pakket thuis (vpt) of modulair pakket thuis (mpt). De thuiszorg maaltijden zelf vallen enkel onder de Wlz als men in een instelling woont of aanspraak maakt op het volledig pakket thuis (vpt). Uw thuiszorgleverancier kan u van extra gegevens voorzien. Mogelijk hebt u recht op een vergoeding van uw zorgverzekeraar voor extra zorg of ondersteuning. Neem hiervoor contact op met de wijkverpleegkundige.

Veelgestelde vragen over eten aan huis bezorgen (FAQ)

Hoeveel kosten maaltijden aan huis voor senioren precies?
De kosten voor kant-en-klaar maaltijden aan huis variëren van €5,20 & €6,35. De prijs hangt af van de wijze van bereiding (koelvers, vriesvers, warm), portiegrootte en het aantal keer dat u bestelt. Een diepvriesmaaltijd is online verkrijgbaar vanaf €4,80, een koelvers menu wordt aangeboden vanaf €5,70 en tafeltje dekje kunt al aanvragen vanaf €7,20 (een huis bezorgd). Meerdere voorzieningen hanteren een uniek proefpakket. Zo kunt u goedkope maaltijden in Kaatsheuvel proeven. Aantrekkelijk: 5 maaltijden voor €25.

Sluit ik een abonnement af?
Nee, u bent volledig vrij in de hoeveelheid maaltijden dat u wilt bestellen. U kiest elke week welke- en hoeveel gerechten bij u thuis worden bezorgd. Bestellen kan meestal online, met een belletje of via de wekelijkse bestellijst. Over het algemeen wordt er gewerkt met automatische incasso. Op die manier worden extra bestellingen automatisch van uw rekening geschreven. Dat scheelt veel tijd en gedoe.

Hoe en wanneer wordt een maaltijd bezorgd?
Dit verschilt per bezorgdienst en woonplaats. Flink wat maaltijdvoorzieningen rijden rond met eigen bezorgers. Ze zorgen ervoor dat de bezorgers bij u in Kaatsheuvel eten bezorgen. Na uw eerste aankoop wordt er contact gezocht om een vaste bezorgdag in te plannen. Tafeltje dekje wordt dagelijks bezorgd. Dagverse gerechten worden vaak wekelijks aan huis bezorgd. Diepvries kan ook eens in de 2 of 3 weken, maar er is dan wel genoeg vriesruimte nodig.

Hoe werkt het opwarmen van het eten?
Het opwarmen van het eten kan op diverse wijzen. De gemakkelijkste manier is de magnetron. Start met het prikken van gaatjes in de deksel en zet het gerecht in de magnetron: 6-7 minuten op rond de 700 watt. Wilt u 2 gerechten tegelijk opwarmen? Kies dan een wat langere opwarmtijd. Sommige mensen prefereren de oven: verwarm uw oven eerst voor tot 120 graden en warm het eten een half uur op. Eveneens kan u ook een wok of koekenpan gebruiken. In de beschrijving vindt u de specifieke opwarminstructies. Hiermee krijgt u de beste smaak!