Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Hoofddorp

Online bestellen bij een maaltijdservice in Hoofddorp? Met onze Maaltijdbutler maak je kennis met de best gewaardeerde services in jouw gemeente. Beoordeel op aanbod en kwaliteit, en bestel de beste gerechten via internet. Supersnel bij jou thuisbezorgd. Een geweldige service voor senioren (bijvoorbeeld tafeltje dekje). Ook steeds meer jongeren maken er gebruik van. En daarnaast zien we het veel terug bij bedrijven. Je kunt hier denken aan een overwerk maaltijd. Vul het formulier in, en jij krijgt snel de beste bedrijven in de omgeving. Of bekijk hieronder direct de organisaties die zich richten op warme maaltijden in Hoofddorp.

aanvragen maaltijd

Wij hebben voor jou de beste maaltijdbezorgers in Hoofddorp gecheckt

De meest bekende spelers vind je hierboven. Dit zijn landelijke bedrijven en leveren ook in de omgeving van Haarlemmermeer. Wat is het voordeel van deze bedrijven? Dagverse maaltijden en zeer professionele bezorgdiensten. In deze omgeving bestel je ook bij een aantal lokaal-georiënteerde dienstverleners. Maak eens kennis met deze plaatselijke bedrijven. Voorbeelden zijn eetwinkels en/of stichtingen met een professionele bezorgservice toegespitst op inwoners van Hoofddorp. Zij onderscheiden zich met een prima service, en schappelijke prijzen. Klik op een van de dienstverleners voor uitgebreide info en en maak kennis met verse gerechten als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst. Check ook onze pagina met betrekking tot Maaltijdservice Venhuizen.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Hoofddorp


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Hoofddorp

  Ouderen maken steeds vaker gebruik van de maaltijdservice. De groep senioren die zelfstandig thuis willen wonen wordt groter. Zo’n kant-en-klaar gerecht zoals bijvoorbeeld Kipfilet met kippenjus, appelmoes en gebakken kriel hoef je alleen maar even op te warmen. Waar kan ik uit kiezen?

  • Tafeltje dekje: Direct na bereiding warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijden: In de ochtend gekookt, ‘ s Middags / ’s avonds thuisbezorgd. In de koelkast een dag te bewaren.
  • Koelverse maaltijd: Helemaal vers bereid, en speciaal verpakt en binnen 24 uur bezorgd. De gerechten zijn een week houdbaar in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijd: Eenvoudig meerdere gerechten in de vriezer bewaren, vaak houdbaar tot wel 9 maanden.

  Ook voor gezinnen een uitkomst
  Ook ouders met kinderen genieten volop van een maaltijdservice. Kinderen zijn gek op de voedzame (simpele) maaltijden. Ideaal voor drukke gezinnen met weinig tijd (veel verplichtingen). Je warmt het snel op met de magnetron of in de pan. Het staat zo op tafel, smullen maar. De verschillende kant-en-klaar maaltijden als Maaltijdsalade en verse Klapstuk met hutspot vind je ook bij supermarkten als Deen of Hoogvliet. Dit kan nu ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor de zakelijke markt kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Personeelsleden geven de voorkeur aan gezond eten. De overwerk maaltijden leveren in Hoofddorp is vaak niet duur en wordt geleverd zonder bezorgkosten. De keuze is groot. Van Oosters tot Hollands, alles kan.

  Is de bedrijfsmaaltijd in trek bij bedrijven?

  • Indien gewenst warm aangeleverd.
  • Vergeet de dure formele cateraars.
  • Ook buiten kantooruren bezorgd.
  • Geen financiële rompslomp, 1 eenvoudige factuur .

  Wanneer uw personeel ’s avonds nog even door moet doen, is deze bedrijfsmaaltijd zeker een mogelijkheid. De gerechten zoals Zuurkool stellen zeker niet teleur. Jij en je collega’s kunnen zich helemaal op het werk focussen. En over de vaat hoef jij je niet druk te maken. Bestek en borden kunnen ook worden bezorgd. Het gemak ontdekken van een zakelijke maaltijdservice in Hoofddorp? Laat je gegevens achter, en wij sturen de beste aanbieders. Via de maaltijdbutler vind je ook details over Warme maaltijden bezorgen in Duiven.