Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Overwerkmaaltijd vergelijken

Loopt een vergadering uit? Of moeten medewerkers (onverwachts) overwerken? In dat geval is het belangrijk om personeel te voorzien van een kwalitatieve en gezonde overwerkmaaltijd. In Nederland zijn er ontzettend veel verschillende aanbieders van dergelijke overwerkmaaltijden. Tegelijkertijd zit er veel verschil tussen de verschillende aanbieders. Zo bezorgt de ene partij maaltijden warm, inclusief bestek. Andere leveranciers richten zich meer op de koelverse- of vriesverse zakelijke kant-en-klaarmaaltijden die op kantoor kunnen worden opgewarmd. Al deze verschillende vormen hebben zo weer hun voor- en nadelen en een prijskaartje. Op deze pagina lees je er alles over.

  • Overwerkmaaltijden zijn speciale zakelijke maaltijden dat vaak rond etenstijd wordt bezorgd
  • Het zijn royale maaltijden speciaal voor medewerkers die wat langer doorgaan
  • Hardwerkend personeel dient te worden beloond met een rijke en lekkere maaltijd
  • In Nederland zijn er tientallen leveranciers van dergelijke zakelijke maaltijden
  • Via Maaltijdbutler.nl vind je snel en eenvoudig een geschikte partij bij jou in de buurt
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze

De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Hoe kan ik zakelijke overwerk maaltijden aanvragen?

Heb jij een eigen bedrijf, en komt het regelmatig voor dat jij en team wat langer doorgaan? Een stevige en gezonde maaltijd is ontzettend belangrijk. Met een volle maag kan je er immers weer tegenaan! Er zijn verschillende scenario’s waarbij dergelijke zakelijke maaltijden uitkomst bieden.

  1. Je hebt op structurele basis behoefte aan warme maaltijden op de zaak. Bijvoorbeeld omdat er standaard mensen rond etenstijd werken (denk aan ploegendiensten)
  2. Je wilt op incidentele basis (warme) maaltijden op kantoor bezorgd krijgen. Bijvoorbeeld wanneer een vergadering uitloopt of een project moet worden afgerond. Dit weet je soms pas vlak van tevoren.

Dagelijkse warme maaltijden op de zaak
Wanneer je meerdere dagen per week een warme hap op de zaak nodig hebt, kan je hiervoor het handigste contact zoeken met een lokale leverancier. Deze zijn vaak ontzettend flexibel. En doordat ze dichtbij jouw kantoor zijn gevestigd kunnen ze snel leveren. In Nederland zijn er op lokaal niveau ontzettend veel verschillende leveranciers en aanbieders van dergelijke warme overwerkmaaltijden. De kosten liggen zo tussen de €6,00 en €10,00 per maaltijd, inclusief bezorging.

Op incidentele basis maaltijden op het werk laten bezorgen
Bij niet elk bedrijf is het zo dat er op vaste momenten in de week (warme) ovewerkmaaltijden bezorgd moeten worden. Soms komt het ook voor dat je heel last minute maaltijden voor op het werk nodig hebt. In dat geval kan je natuurlijk eten bestellen via Thuisbezorgd.nl. Echter, de ervaring leert dat dit vaak niet de meest gezonde maaltijden zijn. Prima wanneer het eenmalig is, maar niet zo geschikt als structurele oplossing. Er zijn gelukkig ook genoeg oplossingen voor gezonde overwerkmaaltijden. Royale porties, inclusief voldoende groente en indien nodig met bestek. Je kunt zelf kiezen voor een partij die de maaltijden warm aanlevert, of koelverse- of vriesverse maaltijden. Bij deze laatste optie dienen medewerkers de maaltijden zelf op te warmen. Het voordeel is dat je eenvoudig maaltijden op voorraad kunt houden. Ook kunnen medewerkers zelf weten op welk tijdstip ze gaan eten. De maaltijden hoeven maar hele eventjes in magnetron of oven.