Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Groningen

Online bestellen bij een maaltijdservice in Groningen? Via de Maaltijdbutler achterhaal je de voornaamste services in jouw plaats. Vergelijk op prijs, kwaliteit en bestel je eerste gerechten snel online. Altijd snel (en in veel gevallen gratis) afgeleverd. Duizenden senioren maken er al gebruik van (de tafeltje dekje service). We zien ook een trend onder jongere gebruikers. Warm eten op kantoor zien we ook meer en meer. Je kunt hier denken aan een overwerk maaltijd. Laat je gegevens achter, en wij bieden jou de beste bedrijven in de omgeving. Je vindt hieronder ook alle belangrijke verstrekkers van warme maaltijden in Groningen.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze erkende maaltijdbezorgers in Groningen gevonden

We hebben de top maaltijdservices hierboven uitgelicht. Stuk voor stuk grote organisaties, en kunnen thuisbezorgen in de regio Groningen. Wat is het voordeel van deze bedrijven? Dagverse maaltijden en zeer professionele bezorgdiensten. In deze regio treffen we ook tal van regionale organisaties. Bekijk hieronder de minder grote organisaties. Voorbeelden zijn winkels en soms senior organisaties met een gezonde verantwoorde bezorgservice gericht op particulieren en bedrijven in Groningen. De service is hier top, en eten voor een normale prijs. Kies een van de aanbieders voor uitgebreide informatie en laat direct gerechten thuisbezorgen zoals Glutenvrije spaghetti met courgette en kip. Bekijk ook de special over Maaltijdservice Stavenisse.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Groningen


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Groningen

  Vooral ouderen maken dankbaar gebruik van de maaltijdservice. Senioren kunnen niet altijd hun eigen potje koken. Een kant-en-klaar menu zoals bijvoorbeeld Andijviestamppot, vegetarische balletjes is dan ronduit ideaal. Op het gebied van kant-en-klaar is er veel mogelijk:

  • Tafeltje dekje: Heerlijke gerechten warm geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Na de bereiding wordt het binnen 12 uur bezorgd. Dit wordt dezelfde dag nog geconsumeerd.
  • Koelverse maaltijden: Helemaal vers bereid, daarna snel afgekoeld en dezelfde dag verpakt en verstuurd. De gerechten zijn een week houdbaar in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijden: Leg deze gerechten in de diepvries, tot maar liefst 6 maand houdbaar.

  Gezonde kant-en-klaar maaltijden voor gezinnen
  De maaltijdservice is ook in trek bij jonge gezinnen. Veel kinderen houden van de aangeboden (hollandse) smaken. Zeer geschikt voor gezinnen die vaak maar weinig tijd hebben. Opwarmen kan in de magnetron, pan of oven. Het staat zo op tafel, smullen maar. De verschillende kant-en-klaar maaltijden als Pasta of een lekkere Pasta Venetia vind je ook bij supermarkten als Boni of Jumbo. Dit kan nu ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor de zakelijke markt kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Werknemers houden van gezond eten. Zo’n overwerk maaltijd leveren in Groningen scheelt in de kosten en wordt (gratis) bezorgd. Hierin is ontzettend veel keuze. Hollandse stamppot of juist Chinees, het kan allemaal.

  Voordelen van een bedrijfsmaaltijd?

  • Nergens omkijken naar, alles wordt netjes bezorgd.
  • Een stuk voordeliger dan een cateringservice.
  • Bezorging ook ’s avonds laat en in het weekend.
  • Wekelijks of maandelijks overzichtelijke facturatie.

  Met name bij (late vergaderingen) is een bedrijfsmaaltijd echt ideaal. Warme gerechten met o.a. Rijst voldoen aan alle kwaliteitseisen. Deze bedrijven kunnen alles uit handen nemen. Een voorgerecht (soep) of nagerecht is ook mogelijk. Soms kan ook servies worden geleverd. Het gemak ontdekken van een zakelijke maaltijdservice in Groningen? Vul het formulier in, en ontvang een overzichtje met leveranciers. Op deze website lees je ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Buchten.