Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Maaltijdservice Groningen

Benieuwd naar de maaltijdservice in Groningen? Elke avond of middag een gezonde maaltijd is het uitgangspunt voor een goede weerstand en een gezond immuunsysteem. In het bijzonder voor ouderen. Misschien bent u niet in staat om een goede maaltijd klaar te maken. Hiervoor is er een oplossing, namelijk de handige maaltijdservice: kraakverse en gezonde maaltijden bezorgd die u binnen een paar minuutjes kunt opwarmen. Hier treft u de meest geschikte aanbieders van warme maaltijden in Groningen. Bepaal welke leverancier het beste bij u past en bestel direct een aantrekkelijk proefpakket met smaakvolle menu’s als Bami babi pangang en Kipsaté met nasi goreng. Snel en gekoeld bij u thuisbezorgd. Via de Maaltijdbutler bekijkt u alle relevante details over het assortiment, tafeltje dekje, aanbieders, de wekelijkse kosten, veelgestelde vragen rondom bestellen en bezorging, en informatie over de actuele subsidies en regelgeving rondom maaltijdondersteuning.

  • Goed, gezond en gevarieerd eten voor iedereen.
  • De lekkerste ingrediënten van het seizoen.
  • Zonder kunstmatige toevoegingen.
  • U zit nooit vast aan een abonnement.
  • Altijd variatie en verrassende maaltijden.
  • Altijd een vertrouwd gezicht aan de deur.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
4 maaltijden voor €25,00
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99
Beschikbare proefpakket aanbiedingen februari 2024

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in regio Groningen

We zien dat ouderen steeds langer zelfstandig wonen. Het punt is, zelf naar de winkel gaan en eten klaarmaken kan een behoorlijke uitdaging zijn. De gezonde maaltijdservice biedt ondersteuning: een volledige en verantwoorde maaltijd met voldoende groenten en vitamines bij u aan huis bezorgd. Een diner als (Speklapjes met jus en preistamppot) en (Volkoren penne carbonara schotel) kunnen klaar worden gemaakt in de oven of magnetron. Binnen no-time een verantwoorde maaltijd opwarmen. Bereid met verse en lokale ingrediënten, slechts weinig zout en geen kunstmatige toevoegingen en altijd voldoende groente. Gemakkelijk eten naar de Schijf van Vijf. Vanzelfsprekend afgeleverd door een goede cateraar of bezorger op een zelf gekozen tijdstip. Het assortiment wisselt en bevat heel veel gerechten en extra’s. Hieronder volgt praktische informatie over smakelijke en gezonde kant-en-klare maaltijden in Groningen voor ouderen.

Lekkere maaltijden voor senioren aan huis bezorgen

Gevarieerde en voedzame gerechten al vanaf €5,50

Zuidplas, Oss, Stadskanaal, Midden-Groningen, Veendam, Pekela, Oldambt, Westerwolde, Groningen, Westerkwartier, Appingedam, Loppersum, Delfzijl, Het Hogeland.


Goedkope maaltijdservice bedrijven in de provincie Groningen vergelijken

Er werken velerlei dienstverleners die eten bezorgen. Welke aanbieder biedt uitkomst voor mijn situatie en wensen? Denk eerst na over het soort maaltijd dat u wenst en de maximale prijs. Hierbij achterhaalt u een tabel met landelijk opererende bedrijven die de voedzaamste verse maaltijden aan huis in Groningen voor senioren aan huis bezorgen. Per onderneming treft u de propositie (tafeltje-dekje/dagvers/diepvries), uit hoeveel gerechten u kunt kiezen en de geschatte kosten. Bij verschillende bedrijven kan er gebruik worden gemaakt van een proefpakket.

Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze

De beste maaltijdservice aan huis voor senioren

Warme maaltijden eenvoudig bestellen en lekker makkelijk laten bezorgen

 

Veelgestelde vragen over eten aan huis bezorgen (FAQ)

Welke tarieven gelden voor maaltijden aan huis voor ouderen?
De kosten van kant-en-klaar maaltijden aan huis zitten tussen de €5,35 en €6,50. Het tarief wordt berekend a.d.h.v. het type maaltijd (koelvers, vriesvers of warm), grootte van de maaltijd (klein of gemiddeld) en hoeveel maaltijden u afneemt. Een diepvriesmaaltijd kunt al bestellen vanaf €4,90, een koelvers menu is leverbaar vanaf €6,00 en tafeltje dekje is al mogelijk vanaf €6,65 inclusief levering. Verscheidene aanbieders stunten met een proefpakket. Dankzij deze korting kunt u goedkope maaltijden in Groningen kopen. Extra voordelig: 6 gerechten voor €25.

Kan ik vrijblijvend bestellen of moet ik een abonnement nemen?
Nee, u bent volledig vrij in de hoeveelheid maaltijden dat u wilt bestellen. U kiest elke week welke- en hoeveel gerechten bij u thuis worden bezorgd. Het bestellen gaat online, per telefoon of via de wekelijkse bestellijst. Gewoonlijk geeft u een machtiging voor automatische incasso. Op deze manier worden uw volgende bestellingen automatisch betaald. Op die manier kan u zorgeloos doorbestellen.

Waar en op welke tijd wordt een maaltijd bezorgd?
Dit varieert per service en gemeente. De meeste maaltijdvoorzieningen hebben een eigen bezorgdienst. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk in Groningen eten bezorgen. Nadat uw eerste order is geplaatst kunt u samen een bezorgmoment in de week overeenkomen. In het geval van tafeltje dekje wordt er elke dag bezorgd. Dagverse gerechten worden vaak wekelijks aan huis bezorgd. In het geval van diepvriesmaaltijden komt de bezorger eens in de 2 of 3 weken, waarbij u wel rekening moet houden met genoeg vriesruimte.

Hoe werkt het opwarmen van de maaltijden?
Het eten warm maken kunt u op verschillende manieren doen. In de magnetron is de maaltijd snel klaar. Zorg eerst voor een aantal gaatjes in de folie en plaats het bakje in de magnetron: 7 minuten op 600 watt. Gaat u meerdere porties verwarmen? Dan kost het iets meer tijd. Sommige mensen prefereren de oven: laat de oven opwarmen (120 graden) en zet de timer op 30 minuten. Bovendien kunt u het ook in een pan klaarmaken. In de beschrijving staan de exacte instructies vermeld. Hiermee krijgt u de beste smaak!