Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Bergen-Limburg

Op zoek naar een maaltijdservice in Bergen-Limburg? Met onze Maaltijdbutler vergelijk je de best gewaardeerde leveranciers in de buurt. Vergelijk ze op aanbod en service, en bestel alles online, of telefonisch. Supersnel en vaak helemaal gratis bezorgd. Veel senioren kunnen al niet meer zonder (zij noemen het vaak nog tafeltje dekje). We zien ook een trend onder jongere gebruikers. En ook op de werkvloer wordt het veelvuldig gebruikt. Overwerk maaltijden zijn een goed voorbeeld. Vul het bovenstaande formulier in, en je krijgt meteen de beste bedrijven in de omgeving. Verderop vind je ook onze lijst met alle aanbieders van warme maaltijden in Bergen-Limburg.

aanvragen maaltijd

Wij hebben voor jou de beste maaltijdbezorgers in Bergen-Limburg gekozen

Hierboven vind je de meest populaire maaltijdservices. Deze zijn landelijk actief en leveren ook in de omgeving van Bergen (L.). Wat maakt hen zo speciaal? Verse en ambachtelijke gerechten en zeer professionele bezorgdiensten. Hier in de buurt kun je ook terecht bij de nodige plaatselijke verstrekkers. Ontdek nu deze kleinschalige leveranciers. Het gaat hier om delicatessenzaken en/of zorgaanbieders met een zelfstandige bezorgservice speciaal voor inwoners van Bergen-Limburg. De service is hier top, en hier vind je betaalbare gerechten. Pik een van de aanbieders voor alle (praktische) gegevens en laat direct gerechten thuisbezorgen zoals Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix. Bekijk ook de special over Maaltijdservice Nieuwerbrug aan den Rijn.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Bergen-Limburg


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Bergen-Limburg

  De maaltijdservice is perfect voor ouderen. Senioren kunnen niet altijd hun eigen potje koken. Zo’n kant-en-klaar gerecht zoals bijvoorbeeld Pangasiusfilet met pangangsaus, gado gado en witte rijst hoeft slechts een paar minuutjes in de magnetron. Waar kan ik uit kiezen?

  • Tafeltje dekje: Het diner wordt warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Het eten wordt bereid en dezelfde dag nog bezorgd. In de koelkast een dag te bewaren.
  • Koelverse maaltijden: Helemaal vers bereid, direct op een zuurstofarme manier verpakt en bezorgd. 5 tot 7 dagen in de koelkast te bewaren.
  • Vriesverse maaltijden: Leg deze gerechten in de diepvries, en kunnen tot 12 maanden worden bewaard.

  Voor (jonge) gezinnen
  Ook ouders met kinderen genieten volop van een maaltijdservice. Kinderen zijn gek op de voedzame (simpele) maaltijden. Een uitkomst voor jonge gezinnen met een drukke agenda (hobbies). Gewoon eventjes in de magnetron zetten. En de smaak is er niet minder om. De verschillende kant-en-klaar maaltijden als Boerenkool en ambachtelijke Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen vind je ook bij supermarkten als EkoPlaza en Emté. De gerechten koop je hier ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor een vergadering of meeting is een maaltijdservice interessant. Personeelsleden willen verantwoorde ingrediënten & gerechten. Een overwerk maaltijd leveren in Bergen-Limburg hoeft niet duur te zijn en wordt vaak gratis bij bedrijven bezorgd. Het assortiment is enorm. Biologisch of juist vega, het is allemaal te bestellen.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst warm aangeleverd.
  • Goedkoper dan een cateringservice.
  • Bezorging ook op externe locaties.
  • Geen losse bonnetjes, gewoon 1 factuur.

  Bij tijdelijke drukte op de zaak is deze bedrijfsmaaltijd echt ideaal. De plates zoals Stamppot Rucola zijn van hoge kwaliteit. Jij kunt je voor 100% concentreren op de business. Een toetje of fruit kan je ook mee bestellen. Ook voor borden en bestek wordt gezorgd. Direct bestellen bij een zakelijke maaltijdservice in Bergen-Limburg? Vul het onderstaande formulier in, en ontvang de beste organisaties in je mailbox. Tip: bekijk ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Waterlandkerkje.