Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Maaltijdservice Maasdriel

Op zoek naar een maaltijdservice in Maasdriel? Een dagelijkse gezonde maaltijd legt de basis voor een energiek en vitaal lichaam. En dat geldt met name voor senioren en gehandicapten. Misschien bent u niet in staat om zelf elke dag in de keuken te staan. Als dit het geval is, dan kunt u kennismaken met de gezonde maaltijdservice: koelverse en lekkere maaltijden thuisbezorgd die u gewoon zelf in de magnetron kunt opwarmen. Hieronder ontdekt u de verschillende opties voor warme maaltijden in Maasdriel. Bekijk en vergelijk de verschillende leveranciers en bestel direct een zeer betaalbaar proefpakket met verse en lekkere menu’s als Cordon Bleu met groenten en Stamppot rode kool met hachee. Snel en kosteloos thuisbezorgd. Hieronder leest u nuttige informatie over de soorten menu’s die er zijn, tafeltje dekje, welke services er in de buurt zijn, de geschatte kosten, uitleg over bestellen, betalen en bezorgen en info over de actuele subsidies en regelgeving rondom maaltijdondersteuning.

 • Dagelijks een lekkere en verantwoorde maaltijd.
 • Bereid met verse en lokale ingrediënten.
 • Geen onnodige toevoegingen of E-nummers.
 • U zit nooit vast aan een abonnement.
 • Elke week nieuwe gerechten om te kiezen.
 • Gekoeld en 100% vers bezorgd.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
4 maaltijden voor €25,00
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50
Beschikbare proefpakket aanbiedingen juli 2024
ProvincieGelderland
GemeenteMaasdriel
Postcode5855
Website gemeentewww.maasdriel.nl
Recept tip:Pittige sperzieboontjes
Gemiddelde kosten€6,15

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Maasdriel

Het is een trend dat ouderen langer thuis blijven wonen. Desalniettemin, zelf boodschappen doen en eten bereiden kan een behoorlijke uitdaging zijn. De gezonde maaltijdservice is dan het antwoord: een simpele smaakvolle maaltijd met alle benodigde voedingsstoffen aan huis geleverd. Een diner als (Kalkoenlapje met Provençaalse jus, aardappelpuree, broccoli à la crème) en (Varkensvlees in zoetzure saus, pittig gekruide rijst) kunnen klaar worden gemaakt in een simpele magnetron of oven. Binnen no-time een verantwoorde maaltijd opwarmen. Bereid met verse en lokale ingrediënten, geen ongezonde e-nummers en zout en doorgaans met minimaal 200 gram groente. Gemakkelijk eten naar de Schijf van Vijf. Standaard thuisbezorgd door een geschikte cateraar of bezorger op het moment dat het u uitkomt. Er zijn heel veel gerechten en extra’s. In het volgende stukje treft u nuttige info over goedkope kant-en-klare maaltijden in Maasdriel voor senioren.

Koelverse maaltijden
Koelverse maaltijden worden klaargemaakt met producten vers van het land. Na bereiding wordt het teruggekoeld om voedingswaarden en smaak te behouden. Deze menu’s zijn ongeveer 7 dagen te bewaren in een koelkast. Eventueel kunt u het invriezen. Houd er rekening mee dat dit invloed heeft op de smaak en kwaliteit. Grote pluspunten zijn: de verrassend goede smaak en de enorme variatie in het wekelijkse aanbod. Houd wel rekening met dat het maar enkele dagen houdbaar is en dat het duurder is dan diepvries oplossingen.

 • Met 100% verse ingrediënten, luchtdicht verpakt.
 • Pluspunten zijn een natuurlijke smaak en textuur, verse seizoensingrediënten en geen onnodige toevoegingen.
 • Elke week een nieuw gevarieerd aanbod voor maaltijden bestellen in Maasdriel.
 • Hamlapje in jus met stamppot andijvie verkrijgbaar vanaf €6,10.

Diepvriesmaaltijden
Vriesverse maaltijden worden vers bereid en vervolgens direct ingevroren (shock freeze). Smaak en voedingswaarden blijven op deze manier optimaal behouden. Waarom deze maaltijden? Door de lange houdbaarheid en de grote variatie in aanbieders van dit type eten. Wekelijks een bezorger aan de deur is meestal niet het geval, en u kunt eenvoudig veel maaltijden bewaren. Over het algemeen is vriesvers scherper geprijsd i.v.m. koelvers of warm (tafeltje dekje).

 • Diepvriesmaaltijden worden versneld terug gevroren en in korte tijd klaargemaakt voor verzending.
 • Het belangrijkste voordeel zit ‘m in de prima houdbaarheidsdatum en de scherpe tarieven.
 • Normaal kunt u kiezen uit zo’n 60 vaste menu’s.
 • Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, doperwten al vanaf €4,50.

Tafeltje dekje Maasdriel: warme maaltijd bij u thuisbezorgd

Er zijn situaties waarbij het zelfstandig opwarmen van maaltijden niet kan. In dat geval is tafeltje-dek-je in Maasdriel een prachtig hulpmiddel. Het gaat hier om maaltijden die warm worden thuisbezorgd voor bejaarden en kwetsbare mensen. De menu’s zijn geschikt voor directe consumptie. De grotere serviceverleners zoals Uitgekookt kunnen dit doorgaans niet faciliteren. Warm eten aan huis bezorgen wordt standaard aangeboden door een stichting welzijn. De bezorging is in handen van vrijwilligers. Bij de gemeente (www.maasdriel.nl) vindt u de beschikbare opties.

 • Tafeltje Dekje: warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Maasdriel.
 • De oplossing voor bejaarden of mensen met een beperking die de kant-en-klaar maaltijden niet zelf meer kunnen opwarmen.
 • Moeiteloos en snel eten op tafel.
 • Heel vaak aangeboden door regionale keukens een lokale zorginstelling, of stichting welzijn Maasdriel.
 • Wekelijks wisselend aanbod met o.a. Stamppot andijvie & Kipfilet in uienjus, Andijviestamppot, vanaf plusminus €7,50, met gratis bezorging.

Lekkere maaltijden voor ouderen bezorgd aan huis

Gevarieerde en bewuste maaltijden vanaf €5,35

maaltijdservice-maasdriel

De beste maaltijdservice bedrijven in Maasdriel vergelijken

Er zijn erg veel leveranciers die eten thuisbezorgen. Welk van deze bedrijven biedt uitkomst voor mijn situatie? Overweeg dan zaken als welk type gerechten u voorkeur heeft en wat u max. per gerecht wilt betalen. Hieronder ontdekt u een lijst met landelijke bedrijven die de gezondste verse maaltijden aan huis in Maasdriel voor senioren leveren. Per bedrijf bekijkt u het type maaltijden (tafeltje dekje, koelvers of vriesvers), het aantal gerechten waar u uit kunt kiezen en de doorsnee prijs. Bij diverse bedrijven bestaat de mogelijkheid een proefpakket aan te vragen.

Keuzehulp: Vind de maaltijdservice die bij u past
Op het moment dat u aan de slag wilt met een goede bezorger van kant en klare gerechten kunt u gebruik maken van onze checklist. Hierna komen wij met een aantal onderdelen die belangrijk zijn bij het zoeken naar de beste maaltijdservice aan huis in Maasdriel.

 • Type menu’s: Maak ik een keuze voor diepvries- koelvers/dagvers of warm aan huis bezorgd (tafeltje dekje)?
 • Menulijst: Uit hoeveel (nieuwe) gerechten kan ik elke week kiezen?
 • Bestelwijze: op welke manier kan ik contact zoeken met de medewerkers? Online, telefonisch of met een menulijst?
 • Bezorging: op welke tijdstippen komt de bezorger langs? Hoe betrouwbaar zijn deze medewerkers?
 • Opties voor betalen: op welke manier kan ik betalen? Machtig ik hen voor automatische incasso of kan ik ook pinnen aan de deur?
 • Klantenservice: hoe kan ik het bedrijf contacten bij een vraag?
 • Klantbeoordeling: vraag eens rond in uw eigen kringen en lees ook online reviews op bijvoorbeeld Klantenvertellen.

Top-5 aanbieders

 1. Uitgekookt: 100% vers bereid, goede bezorging.
 2. Apetito: meer dan 50 jaar ervaring, goed bereikbare klantenservice.
 3. Mealhero: gepassioneerd bedrijf, goedkoop proefpakket.
 4. Vers aan Tafel: bereid door chef-koks met aandacht en passie, uitstekende klantbeoordeling.
 5. Maaltijdservice.nl: gekookt naar de schijf van vijf, zonder contract.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze
De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Potentiële lokale maaltijdbezorging
Bovenstaand treft u belangrijke informatie over de meest bekende landelijke speler. Waar deze aanbieders zich op onderscheiden is de wekelijks wisselende maaltijden, de verschillende bezorgdagen en verschillende bestelopties (telefonisch/online/menulijst). Ook in uw eigen buurt zijn er mogelijk verschillende bezorgers, cateringbedrijven en zorginstellingen die zorg dragen voor de bereiding en/of bezorging van maaltijden bij ouderen en hulpbehoevenden. Wellicht kunnen deze aanbieders ook warm leveren. Een deel van deze mogelijke plaatselijke adressen worden in de onderstaande tabel getoond. U kunt deze bedrijven opbellen en vragen naar de opties. Suggestie? Mail ons gerust.

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager R. ThijssenDe Merret 65845 DASint Anthonis
SPAR enjoy Leukermeer WellDe Kamp 55855 EGWell
Het Onthaal – SambeekGrotestraat 855836 ACSambeek
Zorgboerderij SamenVenrayseweg 195825 ABOverloon

Dieetmaaltijden aan huis bezorgen

Gezonde voeding wordt met de tijd steeds belangrijker. Mogelijk vanwege een allergie of intolerantie, een verslechterde gezondheid of juist om aan te sterken. De verschillende services bieden een uitstekend assortiment gericht op allerlei diëten. Van lactosebeperkt tot en met gemalen: het is allemaal verkrijgbaar. Hierbij tonen wij een opsomming van de meest voorkomende dieetmaaltijden in Maasdriel.

Uitleg van dieetmaaltijden

 • Vegetarisch: met gezonde groenten, noten, zaden, peulvruchten.
 • Glutenvrij: speciaal voor senioren met coeliakie (glutenintolerantie).
 • Lactosevrij / beperkt: ideaal voor senioren die lactose (melksuiker) niet goed verteren.
 • Gemalen: als kauwen en/of slikken niet meer goed lukt. In aanvulling hierop kan men kiezen voor vloeibaar eten.
 • Zoutarm: aanbevolen bij een verhoogde bloeddruk. Ook wel bekend als natriumarm kaliumbeperkt.
 • Koolhydraatarm: koolhydraatrijke producten als aardappelen, brood, pasta, rijst minderen.
 • Eiwitrijk: focus op eiwitten, en minder koolhydraten en vetten.
 • Biologische maaltijdservice: in harmonie met dier, mens en milieu geproduceerd.

Vind snel en eenvoudig de beste maaltijdservice

Eenvoudig en snel warme maaltijden bestellen en snel thuisbezorgd

Hulp bij eten en drinken en subsidies

Iedereen heeft behoefte aan een smakelijke maaltijd vol vitaminen en mineralen. Het is het fundament voor een sterk en gezond lichaam. Veel senioren en mensen met een chronische ziekte kunnen niet meer zelf koken. Subsidie maaltijdvoorziening Maasdriel of maaltijdondersteuning is dan gewenst. In de gemeente zijn er verschillende mogelijkheden.

Bijzondere bijstand of korting op maaltijden
Ouderen en chronisch zieken die moeilijk kunnen rondkomen hebben soms de mogelijkheid met korting te bestellen of kunnen een speciale subsidie aanvragen. Vaak zijn hiervoor speciale kortingspassen beschikbaar. In het algemeen werken gemeenten samen met 1 of 2 vaste aanbieders. In enkele gevallen is er een bijzondere bijstand: een vergoeding voor noodzakelijke bijzondere kosten. Hiervoor maakt men een berekening o.b.v. uw eigen draagkracht. Op de website van de gemeente www.maasdriel.nl kan men verdere details verkrijgen.

Maaltijdondersteuning vanuit WMO, WLZ en Zvw
Maaltijdondersteuning kan worden aangevraagd bij uiteenlopende situaties. Dit kan nodig zijn als men niet meer naar de winkel kan of bij problemen met slikken, of juist bij dementie. Hulp bij eten en drinken wordt mogelijk gemaakt door de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo), de Zorgverzekeringswet (Zvw) en de Wet langdurige zorg (Wlz) voor maaltijden bezorgen in Maasdriel.

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)
Door de (Wmo) Wet maatschappelijke ondersteuning kan de gemeente Maasdriel mensen met een ziekte/beperking en bejaarden helpen om aangenaam en veilig thuis te kunnen blijven wonen. Senioren en gehandicapten in de provincie Gelderland kunnen zich aanmelden bij het WMO-loket als er extra hulp benodigd is. Er zijn algemene voorzieningen en maatwerkvoorzieningen. De algemene voorzieningen zijn er feitelijk voor iedereen. Diensten als een ontmoetingsruimte of maaltijden thuis laten bezorgen. Een individuele maatwerkvoorziening is bedoeld voor één persoon. Bijv. een persoonlijke hulp tijdens het eten.

Wet langdurige zorg of zorgverzekering
Senioren met een WLZ-indicatie kunnen zorg ontvangen via de Wet langdurige zorg. Hulp bij het eten en drinken zoals opwarmen van de gerechten kan aangevraagd worden bij alle leveringsvormen (intramuraal & extramuraal). In een instelling, thuis, op basis van een modulair pakket thuis (mpt), volledig pakket thuis (vpt) of persoonsgebonden budget (pgb). De thuiszorg maaltijden vallen onder de Wlz indien men in een instelling woont of in het geval van een volledig pakket thuis (vpt). Vraag de thuiszorgleverancier naar meer informatie. Soms kunt u terecht bij uw zorgverzekering voor extra zorg. Neem hiervoor contact op met de wijkverpleegkundige.

Veelgestelde vragen over eten aan huis bezorgen

Wat zijn de kosten van maaltijden aan huis bezorgen?
De kosten voor kant-en-klaar maaltijden aan huis variëren van €5,40 tot €6,80. De kosten zijn afhankelijk van de maaltijd (vriesvers of koelvers), soort maaltijd (vlees, vis of vegetarisch) en de wekelijkse bezorgmomenten. Een diepvriesmaaltijd is verkrijgbaar vanaf €4,75, een koelvers menu is online verkrijgbaar vanaf €5,60 en tafeltje dekje wordt aangeboden vanaf €6,90 (thuis geleverd). Flink wat restaurants hebben een aantrekkelijk proefpakket. Zodoende kunt u eenvoudig goedkope maaltijden in Maasdriel kopen. Een voorbeeld is 5 gerechten voor €20.

Kan ik vrijblijvend bestellen of moet ik een abonnement nemen?
Nee, er gelden geen minimale afnameverplichtingen. U kiest wekelijks op welke tijden de gerechten worden geleverd. Het bestellen gaat online, via een medewerker (telefonisch) of door de bestellijst aan de bezorger mee te geven. Doorgaans kunt u veilig betalen via automatische incasso. Op basis daarvan worden uw volgende bestellingen op een automatische manier betaald. Op die manier kan u zorgeloos doorbestellen.

Hoe gaat de maaltijdbezorging in z’n werk?
Dit varieert per bedrijf en woonplaats/wijk. Flink wat maaltijdvoorzieningen hebben een eigen bezorgdienst. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk in Maasdriel eten bezorgen. Na het proefpakket kunt u vaak een vast bezorgmoment afspreken. Bij tafeltje dekje gaat het om een dagelijkse levering. Dagverse maaltijden komen vaak 2 keer in de week. Diepvries kan ook eens in de 2 of 3 weken, maar dan heeft u wel veel vriesruimte nodig.

Hoe moeilijk zijn de maaltijden warm te maken?
Het warm maken van eten gaat snel en eenvoudig. De eenvoudigste optie is in de magnetron. Prik gaatjes in de afdekfolie en plaats het bakje in de magnetron: 6-7 minuten op rond de 700 watt. Gaat u meerdere porties verwarmen? Dan kost het iets meer tijd. De oven geeft soms net wat meer smaak: stel de oven in op 120 – 150 graden en zet een alarm voor over 30 minuten. Afsluitend kan u ook kiezen voor het wokken van de maaltijd. Op het verpakkingsmateriaal staan de exacte instructies vermeld. Deze zijn leidend!

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Afferden
 • Siebengewald
 • Bergen
 • Well
 • Wellerlooi