Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Waalwijk

Op zoek naar een maaltijdservice in Waalwijk? Met behulp van Maaltijdbutler.nl maak je kennis met de belangrijkste organisaties uit jouw omgeving. Vergelijk ze eenvoudig, en bestel jouw eten via internet of per telefoon. Snel en kosteloos aan huis geleverd. Veel senioren kunnen al niet meer zonder (bijvoorbeeld tafeltje dekje). Maar ook voor jonge gezinnen is het een uitkomst. Het is ook een uitkomst voor bedrijven / kantoren. Je kunt hier denken aan een overwerk maaltijd. Vul je gegevens in, en je krijgt meteen een helder overzicht in de mail. Verderop vind je ook onze lijst met alle lokale experts op het gebied van warme maaltijden in Waalwijk.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze toonaangevende maaltijdbezorgers in Waalwijk gevonden

De meest bekende spelers vind je hierboven. Deze zijn landelijk actief en bezorgen in een groot deel van de gemeente Waalwijk. Waarom kiezen voor deze partijen? Veel gezonde producten en handige betrouwbare bezorging. In deze regio ontdekken we ook de nodige minder grote bedrijven. Hieronder een overzicht met lokale verstrekkers. Dit zijn slagers en/of stichtingen die een eigen bezorgservice hebben toegespitst op particulieren en bedrijven in Waalwijk. Hier staat service hoog in het vaandel, en eten voor een normale prijs. Kies een van de bedrijven voor meer informatie en laat direct gerechten thuisbezorgen zoals Kabeljauw in kruidensaus. Check ook onze pagina met betrekking tot Maaltijdservice Houwerzijl.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Waalwijk


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Waalwijk

  De maaltijdservice is perfect voor ouderen. Zelfstandig koken en boodschappen doen is voor senioren soms lastig. Kant-en-klaar eten zoals Stoofpotje rundvlees is dan een uitkomst. Welk type maaltijd past bij mij?

  • Tafeltje dekje: Heerlijke gerechten warm geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Het eten wordt bereid en dezelfde dag nog bezorgd. Dit wordt vaak dezelfde dag gegeten.
  • Koelverse maaltijd: Vers klaargemaakt, meteen zuurstofarm verpakt, en afgeleverd bij de klant. 5 tot 7 dagen in de koelkast te bewaren.
  • Vriesverse maaltijd: Gemakkelijk te bewaren in de vrieskist, zo kunnen ze maanden lang opgeslagen worden.

  Ook voor gezinnen een uitkomst
  Ook gezinnen maken gebruik van de maaltijdservice. De kant-en-klare diners zijn kindvriendelijk. Zeer geschikt voor tweeverdieners met een drukke agenda (hobbies). Een paar minuten in de magnetron. Binnen een paar minuten op tafel. Uiteenlopende kant-en-klaar maaltijden met bijv. Lekkerbekje en ook verrukkelijke Sperziebonen liggen soms ook in de schappen van de supers Deen of Hoogvliet. Dit kan nu ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor de zakelijke markt zijn maaltijdservices zeker interessant. Werknemers geven de voorkeur aan gezond eten. De overwerk maaltijden leveren in Waalwijk hoeft niet duur te zijn en wordt op kantoor geleverd. Gerechten zijn er in alle soorten en maten. Hollandse stamppot of juist Chinees, het kan allemaal.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst alles op locatie geserveerd.
  • Je betaalt nooit teveel.
  • Bezorging ook ’s avonds laat en in het weekend.
  • Betalen na levering met een BTW factuur.

  Wanneer uw personeel ’s avonds nog even door moet doen, is een bedrijfsmaaltijd de perfecte oplossing. Vers eten met bijv. Penne pesto zijn gevarieerd en kwalitatief. Je hoeft verder nergens op te letten. En afwassen kan je overlaten aan iemand anders. Vraag ook naar mogelijkheden voor servies. Wat is de beste zakelijke maaltijdservice in Waalwijk? Reageer via het formulier hieronder en ontvang een overzichtje met leveranciers. Op deze website lees je ook alles over Warme maaltijden bezorgen in s-Gravendeel.