Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Venlo

Zoek jij een betrouwbare maaltijdservice in Venlo? Met Maaltijdbutler.nl zoek je naar de de meest populaire aanbieders uit jouw omgeving. Beoordeel op aanbod en kwaliteit, en bestel het lekkerste eten simpel online. Gratis en snel thuisbezorgd. Duizenden senioren maken er al gebruik van (het welbekende tafeltje dekje). Maar ook gezinnen met jonge kinderen ontdekken de maaltijden. Warm eten op kantoor zien we ook meer en meer. De overwerk-maaltijd is erg populair. Reageer via het formulier hierboven en je krijgt meteen de beste leveranciers in de regio. Onderstaand vind je ook alle verstrekkers van warme maaltijden in Venlo.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze maaltijdbezorgers in Venlo geselecteerd

De meest populaire aanbieders tref je hierboven. Dit zijn landelijke bedrijven en hebben een bezorgservice in de omgeving Venlo. Wat is het voordeel van deze bedrijven? Dagverse maaltijden en altijd bezorging aan huis. Rondom deze streek bestel je ook bij een aantal plaatselijke aanbieders. Hieronder een overzicht met lokaal-georiënteerde leveranciers. Hier bedoelen wij bakkerijen en soms thuiszorg services met een professionele bezorgservice gericht op inwoners van Venlo. Zij onderscheiden zich met een prima service, en schappelijke prijzen. Kies een van de verstrekkers voor alle (praktische) gegevens en begin met je bestelling. Kies bijv. Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen. Lees ook meer over Maaltijdservice Hidaard.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Venlo


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Venlo

  De maaltijdservice is erg populair onder ouderen. Zelfstandig koken en boodschappen doen is voor senioren soms lastig. Een kant-en-klaar menu zoals Boeren kippenragout en aardappelpuree met tuinkruiden is in die zin ideaal. Er zijn een aantal opties.

  • Tafeltje dekje: Het diner wordt warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Met dagverse producten gekookt en snel bezorgd. Dit wordt dezelfde dag nog geconsumeerd.
  • Koelverse maaltijden: Dagvers gekookt, en speciaal verpakt en binnen 24 uur bezorgd. Gemiddeld vijf tot zeven dagen in de koeling houdbaar.
  • Vriesverse maaltijden: Leg deze gerechten in de diepvries, zo zijn tot een maand of 3 houdbaar.

  Gezonde maaltijden voor gezinnen
  De maaltijdservice is ook voor gezinnen een uitkomst. De kant-en-klare diners zijn kindvriendelijk. Praktisch voor drukke gezinnen met een drukke agenda (hobbies). Opwarmen kan in de magnetron, pan of oven. Een mooie tijdbesparing. Uiteenlopende kant-en-klaar maaltijden met bijv. Boerenkool en ambachtelijke Sperziebonen shop je tegenwoordig ook bij supers als Emte en Jumbo. Bij deze supers bestel je ook gewoon online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor bedrijven kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Werknemers zijn voorstanders van verse gerechten. Zo’n overwerk maaltijd leveren in Venlo hoeft niet duur te zijn en kan (warm) bezorgd worden. Je kunt kiezen uit tientallen gerechten. Hollandse stamppot of juist Chinees, het kan allemaal.

  Het gemak van een bedrijfsmaaltijd?

  • Gerechten kunnen op kantoor genuttigd worden.
  • Je blijft niet zitten met teveel eten.
  • Optijd bestellen, is diezelfde avond nog smullen.
  • Dankzij een factuur precies inzicht in het verbruik.

  Met name bij (late vergaderingen) is deze bedrijfsmaaltijd zeker een mogelijkheid. De gerechten zoals Shoarma zijn van hoge kwaliteit. Deze bedrijven kunnen alles uit handen nemen. Een lekker dessert mag niet ontbreken. Ook voor borden en bestek wordt gezorgd. Kennis maken met een zakelijke maaltijdservice in Venlo? Hieronder staat een formulier, vul het in en wij versturen een aantal geschikte opties. Op deze website lees je ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Rheden.