Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Geffen

Nieuwsgierig naar mogelijkheden van de maaltijdservice in Geffen? Elke avond of middag een gezonde maaltijd is noodzakelijk voor een energiek en fit gevoel. En dat geldt met name voor senioren en AOW’ers. Soms lukt het niet om het eigen eten te bereiden. In dat geval kunt u gebruik maken van de maaltijdservice: de meest verse en smakelijke maaltijden bezorgd die u in een paar minuten kunt opwarmen in de magnetron. Op onze maaltijdservice-vergelijker bekijkt u de verschillende opties voor warme maaltijden in Geffen. Vergelijk landelijke en lokale aanbieders en profiteer van een extra voordelig proefpakket met lekkere menu’s als Asperge à la crème, aardappelschijfjes met peterselie en Pompoensoep met vermicelli. Wekelijks 100% vers bij u thuisbezorgd. Verderop op deze pagina treft u o.a. alle benodigde informatie over de soorten gerechten waar u uit kunt kiezen, tafeltje dekje, de bedrijven die actief zijn in de regio, de gemiddelde kosten, uitleg over bestellen en betalen, en meer over de actuele subsidies en regelgeving rondom maaltijdondersteuning.

 • Altijd zeker van een gezonde maaltijd.
 • Ambachtelijke producten en verse groenten.
 • Slechts weinig zout en geen kunstmatige toevoegingen.
 • Flexibel, geen verplichte afname.
 • Elke week nieuwe gerechten om te kiezen.
 • Altijd een vertrouwd gezicht aan de deur.

Aanbiedingen Maaltijden Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
Koelvers
Vriesvers
25 koelverse maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €15,00
vers-aan-tafel
Koelvers
Vriesvers
150+ vriesverse maaltijden 6 maaltijden voor €24,99
Beschikbare proefpakket aanbiedingen september 2021
ProvincieNoord-Brabant
Gemeentes-Hertogenbosch
Postcode5386
Website gemeentewww.s-hertogenbosch.nl
Recept tip:Stamppot gerechten
Gemiddelde prijs€5,80

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Geffen

Veel senioren willen graag zelfstandig wonen. Echter, de dagelijkse boodschappen doen en koken van maaltijden kost steeds meer energie. De gezonde maaltijdservice is dan enorm handig: een eenvoudig lekker gerecht bomvol groente en de benodigde bouwstoffen aan huis geleverd. Eten zoals (Abdijbierschotel, Selderijgroenten, Aaardappelschijfjes met peterselie) + (Paellaschotel met kip en zeevruchten) zijn op te warmen middels uw oven of combi-magnetron. Razendsnel een verse maaltijd opwarmen. Vers van het land op uw bord, zonder onnodige toevoegingen en standaard lekker veel groente. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de schijf van vijf. In de meeste gevallen afgeleverd door een plaatselijke cateraar of bezorger op het moment dat het u uitkomt. Er bestaan verschillende soorten maaltijden. Op deze pagina leest u praktische info over verse kant-en-klare maaltijden in Geffen voor ouderen en gehandicapten.

Koelverse maaltijden
Koelverse maaltijden: fantastische gerechten met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt het direct teruggekoeld naar onder de 5 graden celsius. Het is doorgaans een week houdbaar in de koelkast. Als je het invriest kan je het veel langer bewaren. Maar dit gaat ten koste van de smaak en structuur. Redenen om dit soort eten te kiezen zijn: de verse producten en een wekelijks wisselend aanbod. Onthoud daarbij wel dat u het binnen een week moet consumeren en dat het duurder is dan diepvries oplossingen.

 • Elke dag een verse seizoensgebonden maaltijd.
 • Favoriet vanwege de smaakbeleving en geur, altijd verse groenten en geen ongezonde toevoegingen.
 • Iedere week een nieuw aanbod met producten voor maaltijden bestellen in Geffen.
 • Donkey Kicks Chicken voor €6,35.

Diepvriesmaaltijden
Vriesverse maaltijden worden na de bereiding in een mum van tijd ingevroren tot -40 graden Celsius. Mineralen en vitamines blijven optimaal behouden. Je kiest deze gerechten voor de langdurige houdbaarheid en dat je dus altijd een maaltijd achter de hand hebt. Een bezorger die iedere week langskomt hoeft doorgaans niet, en u kunt eenvoudig veel maaltijden bewaren. In veel gevallen is vriesvers voordeliger t.o.v. dagverse tafeltje dekje.

 • Diepvriesmaaltijden worden in zeer korte tijd terug gevroren tot -40°C en aansluitend bezorgd.
 • Grote pluspunten zijn: de uitgebreide houdbaarheidsdatum en de relatief lage prijs.
 • In de regel kunt u kiezen uit circa 75 maaltijden en soepen.
 • Erwtensoep met rookworst verkrijgbaar vanaf €5,20.

Tafeltje dekje Geffen: warme maaltijd bij u thuisbezorgd

Lukt het opwarmen van een maaltijd niet meer? Als dit het geval is, dan is tafeltje-dek-je in Geffen een uitkomst. Dit type eten zal voornamelijk warm aan de deur worden bezorgd voor bejaarden of gehandicapten. Deze doelgroep kan direct eten. De grotere aanbieders zoals Apetito kunnen dit doorgaans niet faciliteren. Warm eten laten bezorgen wordt in veel gevallen georganiseerd door een stichting of lokale keuken. Enthousiaste vrijwilligers bezorgen dit aan huis. Via de gemeente (www.s-hertogenbosch.nl) doorzoekt u het huidige aanbod.

 • Tafeltje Dekje: warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Geffen.
 • Een uitkomst voor bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen.
 • Geen gedoe meer in de keuken.
 • Vaak geregeld door gespecialiseerde keukens een zorgverlener, of stichting welzijn s-Hertogenbosch.
 • Ruime keuze met o.a. Kippenbout à la bonne femme & Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes, al vanaf €7,60 met bezorging.

Lekkere maaltijden voor senioren aan huis bezorgen

Snelle en verantwoorde gerechten vanaf €5,80

maaltijdservice-geffen

De verschillende maaltijdservice bedrijven in Geffen vergelijken

Er kan gekozen worden uit meerdere services die eten (warm) aan huis leveren. Welke organisatie rijmt met mijn situatie? Geeft dan eerst antwoordt op vragen als; wat voor soort gerechten u wilt bestellen en wat u wilt/kunt betalen. Hierbij treft u een overzicht met landelijk opererende bedrijven die de voedzaamste verse maaltijden aan huis in Geffen voor senioren bezorgen aan huis. Per aanbieder vindt u het aanbod (koelvers, diepvries of warm aan huis), de beschikbare maaltijd keuzes per week en de gemiddelde tarieven. Bij verschillende bedrijven kunt u direct een voordelig proefpakket bestellen.

Keuzehulp: Vergeet hier niet op te letten
Indien u een keuze wilt maken voor een erkende maaltijdbezorger van warm eten dient u rekening te houden met een aantal aspecten. In de volgende lijst checkt u meerdere zaken die u kunt overwegen voor het vinden van de beste maaltijdservice aan huis in Geffen.

 • Type maaltijden: Zoek ik koelverse- vriesverse of warme maaltijden (tafeltje dekje)?
 • Assortiment: is er voldoende afwisseling in het eten?
 • Bestelopties: op welke manieren kan ik een bestelling plaatsen? Populaire opties zijn telefonisch, online of een menulijst.
 • Bezorging aan huis: wanneer en hoe vaak wordt er bij mij thuisbezorgd? Is er een vaste bezorger?
 • Opties voor betalen: hoe kan ik mijn bestelling voldoen? Wordt er gebruik gemaakt van automatische incasso en kan ik ook aan de deur betalen?
 • Klantenservice: hoe kan ik het bedrijf contacten bij klachten en opmerkingen?
 • Recensies: vraag eens rond in uw eigen kringen en maak gebruik van reviewsites zoals Kiyoh.

Top-5 aanbieders

 1. Uitgekookt: altijd vers geoogst, snelle bezorging.
 2. Apetito: uitgebreid voedingsadvies, beschikbaar proefpakket.
 3. Mealhero: vegetarische opties, goede bezorging.
 4. Vers aan Tafel: de lekkerste vriesverse maaltijden, een prettige webshop.
 5. Maaltijdservice.nl: goedkope koelverse maaltijden, eenvoudig online bestellen.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Potentiële maaltijdbezorgingbuurt
In het overzicht hierboven treft u bruikbare informatie over de bekende landelijke organisaties. Waar deze aanbieders zich op onderscheiden is de variatie in het aanbod, veel bezorgmogelijkheden en een uitstekende klantenservice. Ook in de regio zijn er mogelijk verscheidene cateringbedrijven, restaurants of zorginstellingen die bezig zijn met het klaarmaken en/of aan huis bezorgen van maaltijden bij bejaarden en zieken. Wellicht kunnen deze aanbieders ook warm leveren. Verschillende van deze mogelijke plaatselijke adressen worden in de onderstaande tabel getoond. Informeer vrijblijvend om te kijken of zij iets voor u kunnen doen. U kunt uw suggesties van nieuwe adressen naar ons mailen.

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager Van KraaijPastoor van Winkelstraat 135374 BGSchaijk
SPAR express ReekRijksweg 725375 KZReek
BrabantZorg – De HeegtVeldstraat 15386 AWGeffen
BrabantZorg – HeelwijkMozartlaan 25384 CGHeesch

Dieetmaaltijden aan huis bezorgen

Juist voor ouderen is voeding zeer belangrijk. Een reden kan zijn een allergie, lichamelijke klachten of om af te slanken. De bekende organisaties bieden standaard een oplossing voor verschillende diëten. Van glutenvrij tot vloeibaar: bijna alles is verkrijgbaar. Hierbij treft u een handig lijstje met populaire dieetmaaltijden in Geffen.

Overzicht met populaire dieetmaaltijden

 • Vegetarisch: zonder vlees en vis, met lekkere vleesvervangers.
 • Glutenvrij: verbetert het immuunsysteem en zorgt voor meer energie.
 • Lactosevrij: wanneer u lactose niet of niet volledig kan verteren.
 • Gemalen: wanneer ouderen niet meer kunnen kauwen, nog maar wel kunnen slikken. Vloeibare maaltijden zijn helemaal glad, worden vaak met rietje gedronken.
 • Zoutarm: gerechten met extra weinig zout. Ook wel bekend als natriumarm kaliumbeperkt.
 • Koolhydraatarm: helpt bij gewicht verliezen of verbeteren van bloedsuikerwaarden.
 • Eiwitrijk: op een snelle en gezonde manier afvallen.
 • Biologische maaltijdservice: maaltijden met een eerlijke herkomst.

Start vandaag nog met de makkelijke maaltijdservice

Gemakkelijk online warme maaltijden bestellen en eenvoudig thuisbezorgd

Subsidies en hulp bij eten en drinken

Iedereen heeft behoefte aan een smakelijke maaltijd met belangrijke voedingswaarden als vitamines, mineralen en vezels. Het is van belang voor een sterk en gezond lichaam. Veel senioren en chronisch zieken kunnen niet zelf een maaltijd bereiden. Subsidie maaltijdvoorziening Geffen of maaltijdondersteuning kan soms worden aangevraagd. Hieronder sommen we de mogelijkheden voor u op.

Korting op maaltijden en bijzondere bijstand
Senioren die met weinig rond moeten komen hebben soms de mogelijkheid met korting te bestellen of krijgen een subsidie. Soms werkt dit met een speciale kortingspas. Meestal kunt u bestellen bij een vaste aanbieder in de regio. Als u voldoet aan bepaalde eisen is er ook bijzondere bijstand: een speciale vergoeding voor bijzondere kosten. Hiervoor uw inkomen, situatie en vermogen. Op de website van de gemeente www.s-hertogenbosch.nl zijn deze regelingen verder uitgewerkt.

Maaltijdondersteuning via de WLZ, Zvw en WMO
Maaltijdondersteuning is in het leven geroepen voor verschillende doeleinden. Stelt u zich eens voor dat men niet meer naar de winkel kan of bij een gebrek aan eetlust, of bij dementie. Hulp bij eten en drinken wordt geregeld vanuit de de Zvw (zorgverzekeringswet), de WMO (Wet langdurige zorg) en de Wlz (wet langdurige zorg) voor maaltijden bezorgen in Geffen.

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)
Middels de (Wmo) Wet maatschappelijke ondersteuning kan de gemeente s-Hertogenbosch personen met een handicap / beperking en bejaarden helpen om aangenaam en veilig thuis te kunnen blijven wonen. Ouderen en mensen met een handicap in de provincie Noord-Brabant dienen zich te wenden tot het WMO-loket als er vraag is naar extra ondersteuning. Er zijn algemene voorzieningen en maatwerkvoorzieningen. Dit soort algemene voorzieningen zijn voor iedereen te gebruiken. Diensten als boodschappendiensten & maaltijdvoorzieningen. Bij een maatwerkvoorziening wordt gekeken naar individuele wensen. Diensten als iemand die de maaltijd komt opwarmen.

Wet langdurige zorg of zorgverzekering
Hulpbehoevenden met een WLZ-indicatie hebben de mogelijkheid om de Wet langdurige zorg aan te spreken. Een helpende hand bij eten en drinken zoals o.a. klaarzetten van de gerechten valt binnen de leveringsvormen (intramuraal & extramuraal). Thuis, in een instelling, aangepaste woonvorm, met een volledig pakket thuis (vpt), modulair pakket thuis (mpt) of persoonsgebonden budget (pgb). De thuiszorg maaltijden vallen onder de Wlz wanneer men in een instelling woont of gekozen heeft voor het volledig pakket thuis (vpt). Heeft u vragen? Neem dan contact op met de thuiszorgleverancier. In enkele gevallen kunt u terecht bij uw zorgverzekering voor zorg en ondersteuning. Doorgaans aangeboden door thuiszorgorganisaties (wijkverpleging).

Veelgestelde vragen over eten aan huis bezorgen

Wat zijn de kosten van maaltijden aan huis voor ouderen?
De onkosten van kant-en-klaar maaltijden aan huis zitten tussen de €4,25 & €6,10. De kosten zijn afhankelijk van de kwaliteit (diepvries/dagvers/koelvers), de grootte van de portie en hoeveel maaltijden u afneemt. Een diepvriesmaaltijd bestelt u vanaf €4,55, een koelvers menu kunt al bestellen vanaf €5,50 en tafeltje dekje is online verkrijgbaar vanaf €6,75 inclusief bezorging. Diverse bedrijven werken met een proefpakket. Zodoende kunt u eenvoudig goedkope maaltijden in Geffen bestellen. Extra korting: 4 gerechten voor €20.

Moet ik een abonnement afsluiten?
Nee, deze organisaties werken niet met een vast abonnement. U kan wekelijks kiezen of- en hoeveel gerechten worden bezorgd. U kunt een bestelling plaatsen in de webshop, met een belletje of soms met een bestellijst. In de meeste gevallen kunt u veilig betalen via automatische incasso. Aan de hand daarvan worden uw volgende bestellingen automatisch van uw rekening geschreven. Zo kan het bestellen altijd doorgaan.

Kan een maaltijd worden bezorgd wanneer ik dat wil?
Dit hangt af van de bedrijf en woonplaats/wijk. De meeste maaltijdvoorzieningen beschikken over een eigen bezorgservice. Op die manier kunnen zij snel en koel in Geffen eten bezorgen. Nadat u een bestelling hebt geplaatst spreekt u een vast bezorgmoment + tijdstip af. In het geval van tafeltje dekje wordt er elke dag bezorgd. Dagverse maaltijden worden doorgaans twee keer per week geleverd. Diepvriesmaaltijden hoeven minder frequent worden bezorgd, op voorwaarde dat u voldoende vriesruimte heeft.

Is het opwarmen van eten eenvoudig?
Het klaarmaken van de menu’s kan op 3 manieren. De gemakkelijkste manier is de magnetron. Prik gaatjes in het folie van de verpakking en kies voor een opwarmtijd van zo’n 7 minuten op 600 watt. Gaat u meerdere porties verwarmen? Kies dan een wat langere opwarmtijd. Tevens kunt u kiezen voor de oven: verwarm uw oven eerst voor tot 120 graden en warm het ongeveer 30 minuten op. Tenslotte is ook een pan geschikt om iets in op te warmen. In de beschrijving staat altijd de juiste opwarminstructies. Volg altijd deze adviezen op!