Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice s-Hertogenbosch

Gebruik maken van een maaltijdservice in s-Hertogenbosch? Met Maaltijdbutler.nl achterhaal je de allerbeste services uit jouw omgeving. Bekijk ervaringen van anderen, en bestel jouw eten via internet of per telefoon. Supersnel bij jou thuisbezorgd. Onder ouderen is het natuurlijk immens populair (denk aan tafeltje dekje). Ook jongere gezinnen ontdekken het gemak van de maaltijdservice. Zelfs de zakelijke markt maakt er kennis mee. Een gezonde overwerkmaaltijd wordt steeds meer besteld. Reageer via het formulier hierboven en je krijgt meteen een overzicht met de beste maaltijden. Je vindt hieronder ook alle belangrijke bedrijven gespecialiseerd in warme maaltijden in s-Hertogenbosch.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze maaltijdbezorgers in s-Hertogenbosch uitgezocht

Hierboven vind je de meest populaire maaltijdservices. Dit zijn landelijke bedrijven en kunnen thuisbezorgen in de regio s-Hertogenbosch. Wat mag je van hen verwachten? Dagverse maaltijden en perfecte thuisbezorging. In deze regio bestel je ook bij een aantal minder grote leveranciers. Maak eens kennis met deze regionale leveranciers. Je kunt hier denken aan bakkerijen of juist senior organisaties met een gezonde verantwoorde bezorgservice speciaal voor mensen in s-Hertogenbosch. Altijd de beste service, en aantrekkelijke prijzen. Kies een van de organisaties voor uitgebreide informatie en begin met je bestelling. Kies bijv. Spaghetti, tonijn, kappertjes. Check ook onze pagina met betrekking tot Maaltijdservice Eesveen.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-s-Hertogenbosch


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in s-Hertogenbosch

  Met name ouderen maken gebruik van de maaltijdservice. Langer thuis wonen is voor sommige senioren lastig. Zo’n kant-en-klaar gerecht zoals bijvoorbeeld Alaska-koolvis kost amper moeite, en is super lekker. Welk type maaltijd past bij mij?

  • Tafeltje dekje: Een warm gerecht aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: In de ochtend gekookt, ‘ s Middags / ’s avonds thuisbezorgd. Maximaal 24 uur houdbaar.
  • Koelverse maaltijden: Vers bereid, meteen zuurstofarm verpakt, en afgeleverd bij de klant. Maximaal een week te bewaren in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijd: Gemakkelijk te bewaren in de vrieskist, je bewaart ze zo een aantal maanden.

  Voor (jonge) gezinnen
  Jonge families met kinderen gebruiken ook steeds vaker een maaltijdservice. Kinderen zijn gek op de voedzame (simpele) maaltijden. Ideaal voor drukke gezinnen die vaak maar weinig tijd hebben. Opwarmen kan in de magnetron, pan of oven. En het smaakt als een volwaardige maaltijd. Veel gekozen kant-en-klaar maaltijden met Pizza en ook verrukkelijke Kippenbout. Bonne femme koop je op dit moment ook bij winkels van Emte en Jan Linders. Hier koop je ook al je boodschappen online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor op kantoor is een maaltijdservice interessant. Zakelijke relaties houden van gezond eten. Een overwerk maaltijd leveren in s-Hertogenbosch is relatief goedkoop en kan (warm) bezorgd worden. Er is keuze uit vele soorten gerechten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst alles op locatie geserveerd.
  • Maaltijden al vanaf €5,00.
  • Ook buiten kantooruren bezorgd.
  • Afrekenen via iDeal of automatische incasso met BTW factuur.

  Bij tijdelijke drukte op de zaak is deze bedrijfsmaaltijd zeker een mogelijkheid. Ambachtelijk eten met Mexicaanse kipschotel vallen altijd in de smaak. Deze bedrijven kunnen alles uit handen nemen. Een toetje of fruit kan je ook mee bestellen. Ook de couverts kunnen worden verzorgd. Kennis maken met een zakelijke maaltijdservice in s-Hertogenbosch? Vul het formulier in en wij sturen de beste aanbieders. Tip: bekijk ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Nes-Heerenveen.