Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Roosendaal

Zoek jij een betrouwbare maaltijdservice in Roosendaal? Via de Maaltijdbutler zoek je naar de de meest populaire dienstverleners in jouw gemeente. Bekijk ervaringen van anderen, en bestel de lekkerste gerechten online. Altijd snel (en in veel gevallen gratis) afgeleverd. Een uitkomst voor ouderen (het welbekende tafeltje dekje). Maar ook gezinnen met jonge kinderen ontdekken de maaltijden. Warm eten op kantoor zien we ook meer en meer. Een gezonde overwerkmaaltijd wordt steeds meer besteld. Reageer via het formulier hierboven en wij sturen jou een lijstje met erkende dienstverleners in regio. Of scroll naar beneden voor alle bedrijven gespecialiseerd in warme maaltijden in Roosendaal.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze erkende maaltijdbezorgers in Roosendaal gevonden

De meest bekende spelers vind je hierboven. Dit zijn landelijke bedrijven en bezorgen dus ook in de gemeente Roosendaal. Wat maakt hen zo speciaal? Een gevarieerd menu en handige betrouwbare bezorging. Hier in de buurt treffen we ook tal van minder grote dienstverleners. Onderstaand een aantal regionale bedrijven. Het gaat hier om delicatessenzaken of juist ouderenorganisaties met een verse warme bezorgservice gericht op bejaarden en ook jongeren in Roosendaal. Hier profiteer je van de beste service, en normaal geprijsde gerechten. Selecteer een van de bedrijven voor alle (praktische) gegevens en laat direct gerechten thuisbezorgen zoals Kibbeling met kruidendip. Lees ook meer over Maaltijdservice Dwingeloo.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Roosendaal


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Roosendaal

  De maaltijdservice is erg populair onder ouderen. Senioren wonen tegenwoordig steeds langer zelfstandig. Een kant-en-klaar menu zoals bijvoorbeeld 2 gehaktballen, uienjus, prei, gekookte aardappelen staat binnen mum van tijd op tafel. Laten we eens kijken wat er mogelijk is:

  • Tafeltje dekje: Het diner wordt warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Na de bereiding wordt het binnen 12 uur bezorgd. Niet langer dan 1 dag houdbaar.
  • Koelverse maaltijden: Het eten wordt gekookt, en speciaal verpakt en binnen 24 uur bezorgd. Thuis kun je ze een week in de koelkast bewaren.
  • Vriesverse maaltijden: Deze gerechten plaats je in de vriezer, vaak houdbaar tot wel 9 maanden.

  Voor (jonge) gezinnen
  De maaltijdservice is ook voor gezinnen een uitkomst. Kinderen zijn gek op de voedzame (simpele) maaltijden. Praktisch voor jonge families die vaak maar weinig tijd hebben. Opwarmen kan in de magnetron, pan of oven. En de smaak is er niet minder om. Variërende kant-en-klaar maaltijden met o.a. Kabeljauw en ambachtelijke Kippendijrolletje met kippenjus. Groentestoverij amandel-rozijn. Gekookte aardappelen shop je tegenwoordig ook bij supers als Deen en Jan Linders. Hier koop je ook al je boodschappen online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor kantoren / vergaderingen kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Medewerkers geven de voorkeur aan gezond eten. Een overwerk maaltijd leveren in Roosendaal is een voordelige oplossing en wordt geleverd zonder bezorgkosten. Het assortiment is enorm. Vegetarisch of koolhydraatarm, niets is te gek.

  Voordelen van een bedrijfsmaaltijd?

  • Geen medewerkers naar de supermarkt sturen.
  • Je betaalt nooit teveel.
  • Ideaal voor meetings op externe locaties.
  • Dankzij een factuur precies inzicht in het verbruik.

  Bij meetings op een externe locatie is deze bedrijfsmaaltijd een goede tegemoetkoming. De gerechten zoals Rollade vallen altijd in de smaak. Deze bedrijven kunnen alles uit handen nemen. En de afwas wordt voor je gedaan. Bestek en borden kunnen ook worden bezorgd. Direct bestellen bij een zakelijke maaltijdservice in Roosendaal? Laat je gegevens achter en ontvang de beste mogelijkheden. Op maaltijdbutler.nl lees je ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Moerstraten.