Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Maastricht

Kennismaken met een maaltijdservice in Maastricht? Met Maaltijdbutler.nl vergelijk je de beste leveranciers in jouw regio. Vind reviews van anderen, en bestel de lekkerste gerechten online. Gewoon bij jou aan de deur thuisbezorgd. Handig voor ouderen (het welbekende tafeltje dekje). Ook steeds meer jongeren maken er gebruik van. Ook voor bedrijven is het interessant. Overwerk maaltijden zijn een bekend fenomeen. Vul je gegevens in, en je ontvangt de beste bedrijven in de omgeving. Verderop vind je ook onze lijst met alle organisaties die zich richten op warme maaltijden in Maastricht.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Maastricht gevonden

De meest populaire aanbieders tref je hierboven. Dit zijn landelijke bedrijven en bezorgen in een groot deel van de gemeente Maastricht. Waarom juist deze organisaties? Een breed assortiment en wekelijkse bezorging aan huis. In deze buurt bestel je ook bij een aantal kleinere dienstverleners. Maak eens kennis met deze lokaal-georiënteerde dienstverleners. Voorbeelden zijn eetwinkels en/of thuiszorg services met een zelfstandige bezorgservice speciaal voor gezinnen en ouderen in Maastricht. Hier profiteer je van de beste service, en betaalbare gerechten. Klik op een van de dienstverleners voor alle (praktische) gegevens en bestel bijvoorbeeld een portie Shoarma met zuurkool. Bekijk ook de special over Maaltijdservice Zwagerbosch.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Maastricht


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Maastricht

  Met name ouderen maken gebruik van de maaltijdservice. De groep senioren die zelfstandig thuis willen wonen wordt groter. Een kant-en-klaar gerecht als Verse fruitsalade hoef je alleen maar even op te warmen. Wat is er allemaal verkrijgbaar?

  • Tafeltje dekje: Direct vanuit de keuken warm geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Het eten wordt bereid en dezelfde dag nog bezorgd. Niet langer dan 1 dag houdbaar.
  • Koelverse maaltijden: Het eten wordt gekookt, en dezelfde dag (zuurstofarm) verpakt en bezorgd. Je kunt het 5-7 dagen bewaren in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijd: Gemakkelijk te bewaren in de vrieskist, je bewaart ze zo een aantal maanden.

  Gezonde kant-en-klaar maaltijden voor gezinnen
  De maaltijdservice voor kinderen / gezinnen worden ook populair. De kant-en-klare diners zijn kindvriendelijk. Een uitkomst voor tweeverdieners met een drukke agenda (hobbies). Opwarmen kan in de magnetron, pan of oven. En de smaak is er niet minder om. Bekende kant-en-klaar maaltijden met Hutspot en ambachtelijke Kipsaté en ei met bami goreng koop je vaak ook bij supermarkten als Spar en Emté. Online shoppen is hier ook mogelijk.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor op kantoor kan een maaltijdservice uitkomst bieden. Medewerkers willen verantwoorde ingrediënten & gerechten. De overwerk maaltijden leveren in Maastricht is voordelig en wordt vaak gratis bij bedrijven bezorgd. Het assortiment is enorm. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan.

  Is de bedrijfsmaaltijd in trek bij bedrijven?

  • Geen medewerkers naar de supermarkt sturen.
  • Goedkoper dan een cateringservice.
  • Ook buiten kantooruren bezorgd.
  • Afrekenen via iDeal of automatische incasso met BTW factuur.

  Bij meetings op een externe locatie is een bedrijfsmaaltijd echt ideaal. De menu’s zoals Jachtschotel voldoen aan alle kwaliteitseisen. Deze bedrijven kunnen alles uit handen nemen. En de afwas wordt voor je gedaan. Ook de couverts kunnen worden verzorgd. Kennis maken met een zakelijke maaltijdservice in Maastricht? Laat je gegevens achter en ontvang de beste organisaties in je mailbox. Op maaltijdbutler.nl lees je ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Heeze.