Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Heerlen

Online bestellen bij een maaltijdservice in Heerlen? Met onze Maaltijdbutler krijg je inzicht in de allerbeste aanbieders bij jou in de regio. Vind reviews van anderen, en profiteer van een goedkoop proefpakket. Altijd snel (en in veel gevallen gratis) afgeleverd. Een geweldige service voor senioren (denk aan tafeltje dekje). We zien ook een trend onder jongere gebruikers. En daarnaast zien we het veel terug bij bedrijven. Overwerk maaltijden zijn een goed voorbeeld. Vul het formulier in, en wij sturen jou de beste leveranciers in de regio. Of scroll naar beneden voor alle lokale experts op het gebied van warme maaltijden in Heerlen.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze maaltijdbezorgers in Heerlen gecheckt

Wij selecteerden de top-aanbieders van warme maaltijden. Deze zijn landelijk actief en bezorgen dus ook in de gemeente Heerlen. Wat is het voordeel van deze bedrijven? Verse en ambachtelijke gerechten en handige betrouwbare bezorging. In deze buurt vinden we ook veel lokaal-georiënteerde verstrekkers. Hieronder een overzicht met lokaal-georiënteerde leveranciers. Hier bedoelen wij bakkerijen of zorgpartijen die een eigen bezorgservice hebben gericht op mensen in Heerlen. Altijd de beste service, en eten voor een normale prijs. Klik op een van de verstrekkers voor alle (praktische) gegevens en start met het bestellen van o.a. Boe­ren­kool­stoof met ei. Bekijk ook de special over Maaltijdservice Tiendeveen.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Heerlen


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Heerlen

  De maaltijdservice is erg populair onder ouderen. Langer thuis wonen is voor sommige senioren lastig. Kant-en-klaar eten zoals Rode kool met gehakt schotel staat binnen mum van tijd op tafel. Er zijn nogal wat verschillende soorten opties.

  • Tafeltje dekje: Direct na bereiding warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Na de bereiding wordt het binnen 12 uur bezorgd. Het gerecht dient op dezelfde dag te worden geconsumeerd.
  • Koelverse maaltijd: Dagvers gekookt, en dezelfde dag (zuurstofarm) verpakt en bezorgd. Je kunt het gerust een week in de koelkast bewaren.
  • Vriesverse maaltijd: Plaats de gerechten in de vriezer, je bewaart ze zo een aantal maanden.

  Gezonde kant-en-klaar maaltijden voor gezinnen
  De maaltijdservice is ook voor gezinnen een uitkomst. Kinderen zijn gek op de voedzame (simpele) maaltijden. Ideaal voor jonge families die vaak maar weinig tijd hebben. Je warmt het snel op met de magnetron of in de pan. En het smaakt als een volwaardige maaltijd. Variërende kant-en-klaar maaltijden met o.a. Lekkerbekje of heerlijke Grootmoeders kippannetje koop je vaak ook bij supermarkten als Albert Heijn en Dirk. De menu’s zijn ook online verkrijgbaar.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor bedrijven kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Klanten geven de voorkeur aan gezond eten. Zo’n overwerk maaltijd leveren in Heerlen is vaak niet duur en wordt (gratis) bezorgd. Hierin is ontzettend veel keuze. Alle wereldkeukens zijn beschikbaar.

  Kennismaken met de bedrijfsmaaltijd?

  • De afwas wordt zelfs voor u gedaan.
  • Al vanaf €4,00 per maaltijd.
  • Flexibele en snelle bezorging.
  • Handige totaal facturen voor de administratie..

  Wanneer uw personeel ’s avonds nog even door moet doen, is een bedrijfsmaaltijd een Win-Win situatie. Warme gerechten met o.a. Vegetarisch zijn van hoge kwaliteit. Jij en je collega’s kunnen zich helemaal op het werk focussen. Een toetje of fruit kan je ook mee bestellen. Ook de couverts kunnen worden verzorgd. Direct bestellen bij een zakelijke maaltijdservice in Heerlen? Laat je gegevens achter en ontvang de beste mogelijkheden. Op deze website lees je ook alles over Warme maaltijden bezorgen in De Veenhoop.