Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Roermond

Gebruik maken van een maaltijdservice in Roermond? Door middel van onze Maaltijdbutler achterhaal je de populairste aanbieders in de buurt. Vergelijk op prijs, kwaliteit en bestel het lekkerste eten simpel online. Supersnel bij jou thuisbezorgd. Een geweldige service voor senioren (zij noemen het vaak nog tafeltje dekje). Maar ook gezinnen met jonge kinderen ontdekken de maaltijden. Warm eten op kantoor zien we ook meer en meer. Overwerk maaltijden zijn een bekend fenomeen. Reageer via het formulier hierboven en wij bieden jou de beste aanbieders. Of bekijk hieronder direct de leveranciers van warme maaltijden in Roermond.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Roermond gekozen

De meest populaire aanbieders tref je hierboven. Ze zijn geruime tijd actief in Nederland en leveren ook in de omgeving van Roermond. Wat is het voordeel van deze bedrijven? Een gevarieerd menu en perfecte thuisbezorging. In deze regio treffen we ook tal van lokale aanbieders. Onderstaand een aantal minder grote aanbieders. Voorbeelden zijn delicatessenzaken of ouderenorganisaties met een erkende bezorgservice bedoeld voor gezinnen en ouderen in Roermond. De service is hier top, en hier vind je betaalbare gerechten. Selecteer een van de verstrekkers voor meer details en bestel bijvoorbeeld een portie Peultjes met een gehaktbal en appelmoes. Bekijk ook alles over Maaltijdservice Drunen.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Roermond


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Roermond

  Duizenden ouderen maken gebruik van de maaltijdservice. Senioren kunnen niet altijd hun eigen potje koken. Een kant-en-klaar gerecht als Gehakt in roomsaus is dan ronduit ideaal. Waar kan ik uit kiezen?

  • Tafeltje dekje: Het diner wordt warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Het eten wordt bereid en dezelfde dag nog bezorgd. Dit is vaak 1 dag houdbaar.
  • Koelverse maaltijden: Vers bereid, en dezelfde dag (zuurstofarm) verpakt en bezorgd. Thuis kun je ze een week in de koelkast bewaren.
  • Vriesverse maaltijden: Gemakkelijk te bewaren in de vrieskist, en kunnen tot 12 maanden worden bewaard.

  Ook voor gezinnen met (jonge) kinderen
  Jonge families met kinderen gebruiken ook steeds vaker een maaltijdservice. Kinderen zijn gek op de voedzame (simpele) maaltijden. Ideaal voor drukke gezinnen met weinig tijd (veel verplichtingen). Je warmt het snel op met de magnetron of in de pan. Een mooie tijdbesparing. Bekende kant-en-klaar maaltijden met Stamppot Spinazie of heerlijke Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst koop je op dit moment ook bij winkels van COOP of Dirk. De menu’s zijn ook online verkrijgbaar.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor op kantoor maaltijdservice kan je ook bij de maaltijdbutler terecht. Zakelijke relaties geven de voorkeur aan gezond eten. Een overwerk maaltijd leveren in Roermond hoeft niet duur te zijn en kan aan kantoor geleverd worden. De keuze is groot. Van Oosters tot Hollands, alles kan.

  Voordelen van een bedrijfsmaaltijd?

  • Het eten wordt op kantoor of externe locatie bezorgd.
  • Je betaalt nooit teveel.
  • Bestel je vandaag, dan heb je het snel in huis.
  • Dankzij een factuur precies inzicht in het verbruik.

  Wanneer uw personeel ’s avonds nog even door moet doen, is een bedrijfsmaaltijd de perfecte oplossing. Vers eten met bijv. Zuurkoolschotel zijn van hoge kwaliteit. Jij en je collega’s kunnen zich helemaal op het werk focussen. Een voorgerecht (soep) of nagerecht is ook mogelijk. Ook voor borden en bestek wordt gezorgd. Direct bestellen bij een zakelijke maaltijdservice in Roermond? Laat je gegevens achter en we sturen jou de beste leveranciers. Op deze website lees je ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Minnertsga.