Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Maaltijdservice Drenthe

Eten bestellen bij de maaltijdservice in Drenthe? Elke dag een gezonde maaltijd is noodzakelijk voor een een energiek en gezond leven. En dat geldt met name voor senioren. Mogelijk lukt het u niet om dit zelfstandig regelen. In dit soort gevallen kunt u zich aanmelden bij de maaltijdservice aan huis: super verse en lekkere maaltijden aan huis geleverd die u in een paar minuten kunt opwarmen in de magnetron. Via deze pagina treft u een overzicht met alle mogelijkheden voor warme maaltijden in Drenthe. Vergelijk landelijke en lokale aanbieders en probeer een spotgoedkoop proefpakket met verse en lekkere menu’s als Cordon bleu, rozemarijn aardappel en Westlandse groente en Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook. Iedere week vers en gekoeld aan huis bezorgd. Op Maaltijdbutler.nl leest u bruikbare informatie over het assortiment, tafeltje dekje, de leveranciers in deze regio, de huidige prijzen, praktische info over bestellen en de bezorging, en informatie rondom de actuele subsidies en regelgeving rondom maaltijdondersteuning.

  • Altijd zeker van een gezonde maaltijd.
  • Met liefde bereid met 100% verse producten.
  • Geen ongezonde toevoegingen.
  • Geen dure abonnementen of verplichtingen.
  • Elke 7 dagen een nieuw assortiment.
  • Gekoeld en 100% vers bezorgd.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
4 maaltijden voor €25,00
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50
Beschikbare proefpakket aanbiedingen april 2024

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Drenthe

We zien dat ouderen steeds langer zelfstandig wonen. Het punt is, zelf boodschappen doen en/of een maaltijd klaarmaken kan een behoorlijke uitdaging zijn. De gezonde maaltijdservice heeft het antwoord: een dagelijkse gezonde maaltijd met volop groenten, vitamines en mineralen bezorgd aan huis. Eten zoals (Vispannetje fruits de mer met groenten in kreeftensaus, Aardappelgratin) of (Rode bieten met een speklap en jus) worden klaargemaakt met de magnetron of oven. Verrassend eenvoudig een verse maaltijd opdienen. Bereid met de lekkerste streekproducten, zoutarm en geen ongezonde toevoegingen en met tenminste 200 gram groente. Gemakkelijk eten naar de Schijf van Vijf. Vanzelfsprekend aan huis bezorgd door een geschikte cateraar of bezorger, wanneer en hoe laat u dat wilt. Men heeft de keuze uit verschillende soorten maaltijden. Op deze pagina vindt u praktische info over gezonde kant-en-klare maaltijden in Drenthe voor senioren.

Heerlijke maaltijden voor senioren bezorgd aan huis

Smaakvolle en bewuste menu’s vanaf €5,60

Bekijk alle aanbieders in de provincie. Kies een gemeente

Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, De Wolden, Ooststellingwerf, Westerveld, Noordenveld, Assen, Midden-Drenthe, Aa en Hunze, Tynaarlo, Borger-Odoorn,

De beste maaltijdservice bedrijven in Drenthe vergelijken

Er werken velerlei bedrijven die eten koken en bezorgen. Welk van deze bedrijven is relevant voor mijn omstandigheden? Geeft dan eerst antwoordt op vragen als; wat u precies zoekt (koelvers/vriesvers/warm) en welke prijsklasse u zoekt. Bijgaand checkt u een tabel met landelijke leveranciers die de goedkoopste verse maaltijden aan huis in Drenthe voor senioren thuisbezorgen. Per bezorgrestaurant vindt u het assortiment (koelvers/vriesvers/warm), het wekelijkse wisselende aanbod en een indicatie van de kosten. Bij meerdere leveranciers kan bovendien een proefpakket besteld worden.

Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze

Start vandaag nog met de makkelijke maaltijdservice

Eenvoudig online warme maaltijden bestellen en snel en gratis thuisbezorgd

Veelgestelde vragen over eten aan huis bezorgen (FAQ)

Welke prijzen hanteren ze voor maaltijden aan huis bezorgen?
De prijzen van kant-en-klaar maaltijden aan huis liggen doorgaans tussen de €4,45 & €6,25. De kosten zijn afhankelijk van de maaltijd (vriesvers of koelvers), soort maaltijd (vlees, vis of vegetarisch) en hoeveel maaltijden u afneemt. Een diepvriesmaaltijd wordt aangeboden vanaf €5,10, een koelvers menu is verkrijgbaar vanaf €6,05 en tafeltje dekje kunt al bestellen vanaf €7,15 inclusief levering. Verscheidene bezorgdiensten geven tijdens de eerste bestelling een proefpakket. Op deze manier kunt u gemakkelijk goedkope maaltijden in Drenthe uitproberen. Onder andere 5 maaltijden voor €25.

Moet ik verplicht een abonnement nemen?
Nee, u bent volledig vrij in de hoeveelheid maaltijden dat u wilt bestellen. U bepaalt zelf welke- en hoeveel gerechten worden bezorgd. Het bestellen doet u eenvoudig via internet, via de klantenservice en mogelijk ook via een bestellijst. In de praktijk geeft u een machtiging voor automatische incasso. Op die manier worden uw volgende bestellingen automatisch betaald. Zo kan het bestellen altijd doorgaan.

Waar en op welke tijd wordt een maaltijd bezorgd?
Dit wisselt per voorziening en bezorggebied. Flink wat maaltijdvoorzieningen bieden een eigen bezorgdienst aan. Zij komen dan op een vast moment in de week in Drenthe eten bezorgen. Na de kennismaking kunt u samen een bezorgmoment in de week overeenkomen. Tafeltje dekje wordt natuurlijk elke dag bezorgd. Dagverse maaltijden worden doorgaans twee keer per week geleverd. Diepvriesmaaltijden worden geleverd in grotere aantallen, maar er is dan wel genoeg vriesruimte nodig.

Hoe kan ik het eten opwarmen?
Het warm maken van eten kunt u zelf doen op 3 manieren. De magnetron heeft verreweg de snelste mogelijkheden. Prik met behulp van een vork enkele gaatjes in de afdekfolie en zet het midden van de magnetron: ongeveer 8 minuten op 600 watt. Wilt u 2 gerechten tegelijk opwarmen? Dan duurt dit vaak iets langer. Het gebruik van een oven raden we ook aan: start met het voorverwarmen van de oven (120 graden) en zet het gerecht er +/- 35 minuten in. Daarnaast kan u ook een wok of koekenpan gebruiken. Op de verpakking leest u de unieke opwarminstructies per maaltijd. Hiermee krijgt u de beste smaak!