mealhero logo

 • Koelverse maaltijden
 • Vriesverse maaltijden
 • Tafeltje Dekje (warm bezorgd)
 • Aantal maaltijden: 30+ per week
 • Prijs per maaltijd: Vanaf €6,99
 • Proefpakket: Korting op de eerste bestelling!
 • Bezorging: Landelijk, 1/2 keer per maand

Mealhero maaltijdservice

Mealhero is een landelijke maaltijdservice die zich heeft toegespitst op diepvriesmaaltijden. Met een uniek concept heb jij als gebruiker de volledige vrijheid in wat je wanneer gaat eten. De maaltijden van Mealhero zijn land houdbaar, kunnen worden opgewarmd in hun eigen unieke slimme stomer en de losse componenten (een maaltijd bestaat uit 3 losse delen) kunnen onderling worden gewisseld. Zo eet jij altijd alleen dat wat je echt lekker vindt!

 • Na koken direct ingevroren
 • Slimme stomer in bruikleen
 • Lange houdbaarheid
 • Levering 1 of 2 keer per maand
 • Goede klantenservice!
 • Afwisselende recepten
 • Geen verplichte abonnementen
 • Snelle bezorging aan huis

maaltijdservice mealhero

Wat is Mealhero

Sinds kort hebben wij een nieuwe maaltijdservice op maaltijdbuterl.nl: Mealhero. Deze aanbieder combineert lekkere diepvriesmaaltijden met slimme nieuwe technologie. Hoe dat precies zit leggen we hieronder uit. Het grote voordeel van dit type maaltijden is de houdbaarheid. Je hebt dan natuurlijk wel een wat grotere vriezer nodig. Niet alleen zijn deze maaltijden zeer geschikt voor ouderen, maar ook jongeren vallen in de doelgroep van deze service. Je hoeft namelijk echt niks zelf te doen. Door de slimme stomer heb je geen magnetron nodig en zijn je gerechten altijd precies op temperatuur.

Slimme stomer van Mealhero

Wanneer je de slimme stomer in bruikleen neemt ontvang je thuis een compact maar design stoommachine. In deze stomer zitten 3 verschillende bakjes. De maaltijden van Mealhero bestaan uit 3 delen.

 • Groenten
 • Rijst, aardappelen etc.
 • Vlees / vis (of vegetarische variant)

Wanneer jij de verpakking van een product scant op de stomer heeft het apparaat aan in welk bakje de ingredienten gestopt dienen te worden. Vervolgens berekent het systeem de ideale opwarm tijd. Zo zijn alle 3 de componenten tegelijkertijd op temperatuur. Op die manier behoud je de beste smaak en kwaliteit. Over het algemeen vinden wij van Maaltijdbutler de smaak van diepvriesgerechten wel iets minder dan verse (dagverse) producten. De gerechten van Mealhero bevatten echter weinig zout, en door de slimme opwarm-oplossing is de smaak echt prima.

Wat kosten de maaltijden?

Met je eigen Mealhero maaltijdplan stel je zelf samen hoeveel en hoevaak je een levering wilt ontvangen. Hoe meer maaltijd je afneemt hoe voordeliger de gemiddelde prijs per maaltijd wordt. Je kunt kiezen voor 1 of 2 personen en 2 tot 6 maaltijden per week. Ook kan je aangeven of je 1 keer per maand, of liever 2 keer per maand een levering wilt ontvangen.

Rekenvoorbeeld: Stel je laat 1 keer per maand de maaltijden bezorgen voor 1 persoon. En deze man/vrouw wil 5 keer per week eten. Dan laat je dus totaal 20 gerechten thuisbezorgen. De kosten daarvan zijn omgerekend €36,45 per week (€7,29 per maaltijd). De slimme stomer huur je voor slechts €5 per maand.

de vriesverse maaltijden van mealhero

Smaken combineren
Hierboven hebben we al aangegeven dat het mogelijk is om combinaties te maken. Aangezien elk gerecht geleverd wordt in 1 delen kun je zelf mixen. Wil je bijvoorbeeld in plaats van rijst liever aardappelen eten en heb je deze nog in huis? Wissel deze verpakkingen dan met elkaar. Je eet dan gewoon een andere keer rijst in plaats van aardappeltjes. Ook met groenten en vlees/vis kun je deze wisselingen doen. Ook handig als je bezoek/visite krijgt bijvoorbeeld. Zo kun je iemand iets laten eten wat hij/zij lust of wil eten.

Hoe werkt de bezorging?
Je kunt bij de bestelling aangeven wanneer er geleverd kan worden. Je hebt de keuze uit maandag, woensdag of vrijdag. Daarnaast zijn er doorgaans verschillende bezorgblokken/tijden te kiezen. Je ontvang per sms een bevestiging en een indicatie van de exacte bezorgtijd. Wel handig dus als je als klant beschikt over een mobiele telefoon. Eventueel kan ook iemand anders de bestellingen voor je doen natuurlijk.

Zorg voor voldoende ruimte in de vriezer
Het is daarnaast erg belangrijk dat je beschikt over voldoende ruimte in de vriezer. Wanneer de bezorger ineens langskomt met 14 of 16 gerechten is het natuurlijk noodzakelijk dat deze vriesverse gerechten op de juiste temperatuur worden gehouden. Op de dag zelf kun je het gerecht in de koelkast leggen om alvast te ontdooien. Aan alleen een klein vriesvakje in de koelkast heb je helaas bij de Mealhero maaltijdservice niet voldoende.