Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kinderopvang

Voor kinderen is een gezonde maaltijd erg belangrijk. Of ze nu klein zijn, of dat je opgroeiende tieners hebt, een voedzame maaltijd is de basis van elke dag. Voor zorginstellingen als een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang (BSO), kinderen verdienen lekker eten. Soms kan het voor organisaties echter lastig zijn om dit te faciliteren. Omdat ze bijvoorbeeld niet beschikken over een keuken, personeel om te koken, of niet kunnen voldoend aan de eisen die hiervoor gesteld worden. Dan is er gelukkig de kinderopvang maaltijdservice. Op deze pagina zullen we hier verder op ingaan. Soortgelijke mogelijkheden zijn overigens ook mogelijk voor andere zorgverleners. Denk aan zorginstellingen gericht op gehandicapten en speciale woongroepen.

Het belang van een maaltijd voor kinderen

Waarom is goed eten noodzakelijk? Het bevat veel gezonde vitamines en bouwstoffen die opgroeiende kinderen nodig hebben bij hun groei. Het is daarnaast goed om ze veel variatie aan te bieden. Zo leren ze hun smaak ontwikkelen en groente eten. Een maaltijd is daarnaast ook erg gezellig. Door samen met de andere kinderen te eten creëer je een rustmoment in de dag.

Warme maaltijd op de buitenschoolse opvang

Ouders van kinderen die op een BSO zitten kunnen soms de wens hebben dat hun kind ook de avondmaaltijd mee-eet. Wanneer er intern geen mogelijkheden voor zijn, kan worden gedacht aan een BSO maaltijdservice voor kinderen. Ze leveren dagelijks verse maaltijden af die opgewarmd kunnen worden in de oven of magnetron.

  • Er kan efficient worden ingekocht.
  • Je zit nooit vast aan een abonnement.
  • Bestellen en betaling op maandelijkse factuur.
  • Geen gedoe met administratie.
  • Volledig verantwoord en voldoen aan wettelijke eisen.
  • Zelf geen investing in de keuken doen.
  • Geen boodschappen nodig / supermarkt bezoeken.

Extra maaltijdservice bij de kinderopvang

Heel veel opvang-instellingen voor kinderen (buitenschools) doen aan tijdelijke opvang. Bijvoorbeeld tussen 3 uur en 6 uur. Kinderen eten vervolgens dan thuis. Voor ouders die ’s avonds werken kan het echter een uitkomst zijn als de kinderen af en toe mee-eten op de opvang (ook tussenschools). Door de maaltijdservice kunnen kinderopvang-bedrijven en buitenschoolse opvang instellingen ook laagdrempelig en kosten-efficiënt eten aanbieden. De warme maaltijden kunnen rechtsteek gefactureerd worden aan de ouders.