Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Deventer

Op zoek naar een maaltijdservice in Deventer? Met behulp van Maaltijdbutler.nl zoek je naar de de belangrijkste verstrekkers bij jou in de regio. Vergelijk ze op aanbod en service, en bestel de lekkerste gerechten online. Supersnel bij jou thuisbezorgd. Onder ouderen is het natuurlijk immens populair (zij noemen het vaak nog tafeltje dekje). We zien ook een trend onder jongere gebruikers. Ook voor bedrijven is het interessant. Je kunt hier denken aan een overwerk maaltijd. Vul het bovenstaande formulier in, en je ontvangt een lijstje met erkende dienstverleners in regio. Hieronder tref je ook een overzicht met alle verstrekkers van warme maaltijden in Deventer.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze erkende maaltijdbezorgers in Deventer gecheckt

De meest bekende spelers vind je hierboven. Deze zijn landelijk actief en hebben een bezorgservice in de omgeving Deventer. Waarom zou ik hier bestellen? Een prima assortiment en wekelijkse bezorging aan huis. Hier in de buurt vinden we ook een aantal lokaal-georiënteerde dienstverleners. Ontdek nu deze kleinere leveranciers. Voorbeelden zijn bedrijven of juist cateraars die een eigen bezorgservice hebben gericht op inwoners van Deventer. De service is hier top, en aantrekkelijke prijzen. Klik op een van de dienstverleners voor uitgebreide info en begin met je bestelling. Kies bijv. Boe­ren­kool­stoof met ei. Nieuw: onze pagina over Maaltijdservice Pernis Rotterdam.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Deventer


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Deventer

  De maaltijdservice is ideaal voor ouderen. Senioren wonen tegenwoordig steeds langer zelfstandig. Kant-en-klaar eten zoals Vegetarische balletjes in kerriesaus met sperziebonen en gekookte aardappelen is lekker en kost amper moeite. Er zijn nogal wat verschillende soorten opties.

  • Tafeltje dekje: Gelijk na het bereiden warm thuis geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Na de bereiding wordt het binnen 12 uur bezorgd. Niet langer dan 1 dag houdbaar.
  • Koelverse maaltijd: Het eten wordt gekookt, op een speciale manier verpakt, en vrijwel direct verstuurd. Maximaal een week te bewaren in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijd: Gewoon in een vriezer leggen, tot maar liefst 6 maand houdbaar.

  Ook voor gezinnen een uitkomst
  Ook gezinnen maken gebruik van de maaltijdservice. Veel kinderen houden van de aangeboden (hollandse) smaken. Gemakkelijk voor tweeverdieners met weinig tijd (veel verplichtingen). Gewoon eventjes in de magnetron zetten. Het staat binnen mum van tijd op tafel. Variërende kant-en-klaar maaltijden met o.a. Sucadelapje of heerlijke Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst shop je tegenwoordig ook bij supers als Spar of Vomar. Dit kan nu ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor de zakelijke markt is een maaltijdservice interessant. Personeelsleden houden van gezond eten. De overwerk maaltijden leveren in Deventer is een voordelige oplossing en kan (warm) bezorgd worden. Gerechten zijn er in alle soorten en maten. Biologisch of juist vega, het is allemaal te bestellen.

  Voordelen van een bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst alles op locatie geserveerd.
  • Vergeet de dure formele cateraars.
  • Voor 12 uur besteld is rond 5 uur geleverd.
  • Wekelijks of maandelijks overzichtelijke facturatie.

  Bij tijdelijke drukte op de zaak is deze bedrijfsmaaltijd zeker een mogelijkheid. Warme gerechten met o.a. Ovenshotel zijn gevarieerd en kwalitatief. Nergens meer omkijken naar. Een lekker dessert mag niet ontbreken. Ook voor al het eetgerei kan worden gezorgd. Het gemak ontdekken van een zakelijke maaltijdservice in Deventer? Vul je gegevens in, en wij versturen een aantal geschikte opties. Op deze website lees je ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Aarle-Rixtel.