Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Eindhoven

Zoek jij een betrouwbare maaltijdservice in Eindhoven? Met Maaltijdbutler.nl zoek je naar de de meest populaire leveranciers in jouw plaats. Vind reviews van anderen, en bestel jouw eten via internet of per telefoon. Supersnel en vaak helemaal gratis bezorgd. Duizenden senioren maken er al gebruik van (bijvoorbeeld tafeltje dekje). Maar ook gezinnen met jonge kinderen ontdekken de maaltijden. Ook voor bedrijven is het interessant. Je kunt hier denken aan een overwerk maaltijd. Vul je gegevens in, en je krijgt meteen de beste leveranciers in de regio. Of bekijk hieronder direct de lokale experts op het gebied van warme maaltijden in Eindhoven.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Eindhoven gevonden

We hebben de top maaltijdservices hierboven uitgelicht. Ze zijn geruime tijd actief in Nederland en leveren ook in de omgeving van Eindhoven. Wat is het voordeel van deze bedrijven? Verse en ambachtelijke gerechten en perfecte thuisbezorging. Rondom deze streek kan je ook terecht bij een aantal minder grote organisaties. Onderstaand een aantal plaatselijke organisaties. Hier bedoelen wij restaurants of senior organisaties met een verse warme bezorgservice speciaal voor bejaarden en ook jongeren in Eindhoven. Zij onderscheiden zich met een prima service, en aantrekkelijke prijzen. Kies een van de dienstverleners voor meer details en bestel bijvoorbeeld een portie Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree. Bekijk ook alles over Maaltijdservice Rottum.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Eindhoven


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Eindhoven

  De maaltijdservice is perfect voor ouderen. Senioren kunnen niet altijd hun eigen potje koken. Een kant-en-klaar menu zoals bijvoorbeeld Kerriesoep hoef je alleen maar even op te warmen. Welk type maaltijd past bij mij?

  • Tafeltje dekje: Het diner wordt warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Na de bereiding wordt het binnen 12 uur bezorgd. Dit wordt dezelfde dag nog geconsumeerd.
  • Koelverse maaltijden: Vers bereid, op een speciale manier verpakt, en vrijwel direct verstuurd. Je kunt het gerust een week in de koelkast bewaren.
  • Vriesverse maaltijden: Deze gerechten plaats je in de vriezer, tot maar liefst 6 maand houdbaar.

  Een trend bij jonge families
  De maaltijdservice voor kinderen / gezinnen worden ook populair. De warme gerechten zijn geschikt voor kinderen. Ideaal voor drukke gezinnen waar eigenlijk nooit tijd over is. Je warmt het snel op met de magnetron of in de pan. Een mooie tijdbesparing. Bekende kant-en-klaar maaltijden met Runderlapje en ook verrukkelijke Vispotje in botersaus koop je vaak ook bij supermarkten als Spar en Jumbo. Bij deze supers bestel je ook gewoon online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor de zakelijke markt zijn maaltijdservices zeker interessant. Werknemers willen verantwoorde ingrediënten & gerechten. De overwerk maaltijden leveren in Eindhoven is een voordelige oplossing en kan (warm) bezorgd worden. Hierin is ontzettend veel keuze. Van Oosters tot Hollands, alles kan.

  Voordelen van een bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst alles op locatie geserveerd.
  • Je betaalt nooit teveel.
  • Ideaal voor meetings op externe locaties.
  • Geen financiële rompslomp, 1 eenvoudige factuur .

  Met name bij (late vergaderingen) is zo’n bedrijfsmaaltijd echt ideaal. Vers eten met bijv. Pizza zijn van hoge kwaliteit. Deze bedrijven kunnen alles uit handen nemen. En afwassen kan je overlaten aan iemand anders. Soms kan ook servies worden geleverd. Het gemak ontdekken van een zakelijke maaltijdservice in Eindhoven? Vul het onderstaande formulier in, en wij sturen de beste aanbieders. Via de maaltijdbutler vind je ook details over Warme maaltijden bezorgen in Baflo.