Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Breda

Online bestellen bij een maaltijdservice in Breda? Via de Maaltijdbutler vind je de meest populaire services in jouw regio. Beoordeel op aanbod en kwaliteit, en bestel alles online, of telefonisch. Supersnel en vaak helemaal gratis bezorgd. Veel senioren kunnen al niet meer zonder (denk aan tafeltje dekje). We zien ook een trend onder jongere gebruikers. Zelfs de zakelijke markt maakt er kennis mee. De overwerk-maaltijd is erg populair. Vul je gegevens in, en wij sturen jou een overzicht met de beste services in de regio. Of bekijk hieronder direct de leveranciers van warme maaltijden in Breda.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Breda uitgezocht

We hebben de top maaltijdservices hierboven uitgelicht. Ze zijn geruime tijd actief in Nederland en leveren ook in de omgeving van Breda. Waarom zou ik hier bestellen? Een prima assortiment en uitstekende bezorging. Hier in de buurt kan je ook terecht bij een aantal kleinere leveranciers. Hieronder een overzicht met lokale leveranciers. Je kunt hier denken aan restaurants en soms ouderenorganisaties met een gezonde verantwoorde bezorgservice toegespitst op particulieren en bedrijven in Breda. Altijd de beste service, en hier vind je betaalbare gerechten. Kies een van de dienstverleners voor uitgebreide informatie en en maak kennis met verse gerechten als Champignonsoep met rundvlees. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice Oene.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Breda


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Breda

  De maaltijdservice is perfect voor ouderen. De groep senioren die zelfstandig thuis willen wonen wordt groter. Een kant-en-klaar gerecht als Broccolisoep is dan ronduit ideaal. Er zijn nogal wat verschillende soorten opties.

  • Tafeltje dekje: Het diner wordt warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Bereid en zonder conserveringsmethode teruggekoeld tot 4 graden. Dit is vaak 1 dag houdbaar.
  • Koelverse maaltijd: Met verse ingrediënten gekookt, op een speciale manier verpakt, en vrijwel direct verstuurd. Je bewaart het een week in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijden: Leg deze gerechten in de diepvries, en kunnen tot 12 maanden worden bewaard.

  Gezonde maaltijden voor gezinnen
  Ook ouders met kinderen genieten volop van een maaltijdservice. De warme gerechten zijn geschikt voor kinderen. Een uitkomst voor tweeverdieners met een drukke agenda (hobbies). Gewoon eventjes in de magnetron zetten. Het staat zo op tafel, smullen maar. Variërende kant-en-klaar maaltijden met o.a. Speklap en smakelijke Kip, worteltjes, aardappelpuree koop je op dit moment ook bij winkels van COOP of Lidl. Online shoppen is hier ook mogelijk.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor op kantoor kan een maaltijdservice uitkomst bieden. Medewerkers willen graag verantwoord eten. Zo’n overwerk maaltijd leveren in Breda hoeft niet duur te zijn en wordt vaak gratis bij bedrijven bezorgd. Gerechten zijn er in alle soorten en maten. Hollandse stamppot of juist Chinees, het kan allemaal.

  Kennismaken met de bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst alles op locatie geserveerd.
  • Relatief goedkope oplossing.
  • Bezorging ook op externe locaties.
  • Geen losse bonnetjes, gewoon 1 factuur.

  Wanneer uw personeel ’s avonds nog even door moet doen, is zo’n bedrijfsmaaltijd echt ideaal. De plates zoals Stamppot Spruitjes zijn van hoge kwaliteit. Nergens meer omkijken naar. En over de vaat hoef jij je niet druk te maken. Bestek en borden kunnen ook worden bezorgd. Het gemak ontdekken van een zakelijke maaltijdservice in Breda? Vul je gegevens in, en wij versturen een aantal geschikte opties. Via de maaltijdbutler vind je ook details over Warme maaltijden bezorgen in Willemsoord.