Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Assen

Kennismaken met een maaltijdservice in Assen? Met onze Maaltijdbutler krijg je inzicht in de best gewaardeerde aanbieders in jouw regio. Vergelijk ze op aanbod en service, en profiteer van een goedkoop proefpakket. Gratis en snel thuisbezorgd. Handig voor ouderen (denk aan tafeltje dekje). Ook steeds meer jongeren maken er gebruik van. Warm eten op kantoor zien we ook meer en meer. De overwerk-maaltijd is erg populair. Reageer via het formulier hierboven en jij krijgt snel de beste maaltijdservices in je mailbox. Of bekijk hieronder direct de aanbieders van warme maaltijden in Assen.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze maaltijdbezorgers in Assen gevonden

Bovenstaand tref je de uitgelichte maaltijdservices. Zij werken door heel Nederland en bezorgen dus ook in de gemeente Assen. Wat maakt hen zo speciaal? Een uitgebreide lijst met warme gerechten en perfecte thuisbezorging. In deze regio ontdekken we ook de nodige kleinschalige bedrijven. Maak eens kennis met deze minder grote leveranciers. Bijvoorbeeld delicatessenzaken en/of thuiszorg services met een zelfstandige bezorgservice gericht op mensen in Assen. Hier profiteer je van de beste service, en normaal geprijsde gerechten. Klik op een van de bedrijven voor meer details en en maak kennis met verse gerechten als Kippensoep met vermicelli. Lees ook meer over Maaltijdservice Mierlo.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Assen


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Assen

  Steeds meer ouderen maken gebruik van een maaltijdservice. De groep senioren die zelfstandig thuis willen wonen wordt groter. Kant-en-klaar eten zoals Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen kost amper moeite, en is super lekker. Op het gebied van kant-en-klaar is er veel mogelijk:

  • Tafeltje dekje: Heerlijke gerechten warm geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Bereid en zonder conserveringsmethode teruggekoeld tot 4 graden. Het gerecht dient op dezelfde dag te worden geconsumeerd.
  • Koelverse maaltijd: Vers bereid, direct op een zuurstofarme manier verpakt en bezorgd. Gemiddeld vijf tot zeven dagen in de koeling houdbaar.
  • Vriesverse maaltijden: Eenvoudig meerdere gerechten in de vriezer bewaren, en kunnen tot 12 maanden worden bewaard.

  Voor (jonge) gezinnen
  De maaltijdservice is ook in trek bij jonge gezinnen. De warme gerechten zijn geschikt voor kinderen. Gemakkelijk voor families die vaak maar weinig tijd hebben. Opwarmen gaat snel in de magnetron. Binnen een paar minuten op tafel. Veel gekozen kant-en-klaar maaltijden met Hachee en ook verrukkelijke Hollandse hachee, rodekool met appeltjes en gekookte aardappelen koop je vaak ook bij supermarkten als Spar en Hoogvliet. De gerechten koop je hier ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor de zakelijke markt maaltijdservice kan je ook bij de maaltijdbutler terecht. Medewerkers zijn voorstanders van verse gerechten. Een overwerk maaltijd leveren in Assen is een voordelige oplossing en kan (warm) bezorgd worden. Er is keuze uit vele soorten gerechten. Biologisch of juist vega, het is allemaal te bestellen.

  Kennismaken met de bedrijfsmaaltijd?

  • Het eten wordt op kantoor of externe locatie bezorgd.
  • Maaltijden al vanaf €5,00.
  • Bezorging ook op externe locaties.
  • Achteraf betalen door bestellen op factuur (+administratie).

  Wanneer uw personeel ’s avonds nog even door moet doen, is zo’n bedrijfsmaaltijd zeker een mogelijkheid. De menu’s zoals Klapstuk voldoen aan alle kwaliteitseisen. Het resulteert in maximale productiviteit. En afwassen kan je overlaten aan iemand anders. Ook de couverts kunnen worden verzorgd. Wat is de beste zakelijke maaltijdservice in Assen? Reageer via het formulier hieronder en ontvang de beste mogelijkheden. Lees nu ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Vinkega.