Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 3 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 3 verse maaltijden voor maar €12,95.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Urmond

Kennismaken met een maaltijdservice in Urmond? Via de Maaltijdbutler maak je kennis met de meest kwalitatieve aanbieders in de buurt. Vergelijk op prijs, kwaliteit en bestel je eerste gerechten snel online. Snel en kosteloos aan huis geleverd. Duizenden senioren maken er al gebruik van (denk aan tafeltje dekje). Maar ook voor jonge gezinnen is het een uitkomst. En daarnaast zien we het veel terug bij bedrijven. Een gezonde overwerkmaaltijd wordt steeds meer besteld. Vul het bovenstaande formulier in, en je ontvangt de te topspelers in jouw woonplaats. Je vindt hieronder ook alle belangrijke verstrekkers van warme maaltijden in Urmond.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Urmond geselecteerd

De meest populaire aanbieders tref je hierboven. Dit zijn landelijke bedrijven en kunnen thuisbezorgen in de regio Stein. Waarom kiezen voor deze partijen? Verse en ambachtelijke gerechten en perfecte thuisbezorging. In deze regio kan je ook terecht bij een aantal regionale leveranciers. Onderstaand een aantal regionale bedrijven. Voorbeelden zijn winkels of juist zorgaanbieders met een verse warme bezorgservice gericht op gezinnen en ouderen in Urmond. Altijd de beste service, en betaalbare gerechten. Kies een van de dienstverleners voor meer details en koop onder andere lekkere Hete Bliksem met een speklapje. Bekijk ook alles over Maaltijdservice Helden.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

maaltijdservice-Urmond


Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Urmond

De maaltijdservice is ideaal voor ouderen. Zelfstandig koken en boodschappen doen is voor senioren soms lastig. Een kant-en-klaar gerecht als Kreeftensoep is lekker en kost amper moeite. Welk type maaltijd past bij mij?

  • Tafeltje dekje: Gelijk na het bereiden warm thuis geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Het eten wordt bereid en dezelfde dag nog bezorgd. In de koelkast een dag te bewaren.
  • Koelverse maaltijden: Vers klaargemaakt, en dezelfde dag (zuurstofarm) verpakt en bezorgd. Tot wel 7 dagen te bewaren in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijden: Leg deze gerechten in de diepvries, zo kunnen ze maanden lang opgeslagen worden.

Gezonde maaltijden voor gezinnen
De maaltijdservice is ook in trek bij jonge gezinnen. De kant-en-klaar gerechten worden steeds kindvriendelijker. Praktisch voor tweeverdieners met weinig tijd (veel verplichtingen). Het hoeft alleen maar even in de magnetron. Een mooie tijdbesparing. Variërende kant-en-klaar maaltijden met o.a. Risotto of heerlijke Runderstoofpotje met stamppot hutspot vind je ook bij supermarkten als Spar of Jumbo. De gerechten koop je hier ook online.


Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

Voor op kantoor kan een maaltijdservice uitkomst bieden. Personeelsleden willen verantwoorde ingrediënten & gerechten. De overwerk maaltijden leveren in Urmond is relatief goedkoop en wordt vaak gratis bij bedrijven bezorgd. Hierin is ontzettend veel keuze. Hollandse stamppot of juist Chinees, het kan allemaal.

Is de bedrijfsmaaltijd in trek bij bedrijven?

  • De afwas wordt zelfs voor u gedaan.
  • Een stuk voordeliger dan een cateringservice.
  • Voor 12 uur besteld is rond 5 uur geleverd.
  • Achteraf betalen door bestellen op factuur (+administratie).

Wanneer medewerkers onverwacht door moeten werken is deze bedrijfsmaaltijd een Win-Win situatie. Vers eten met bijv. Vegetarisch zijn gevarieerd en kwalitatief. Het resulteert in maximale productiviteit. Een voorgerecht (soep) of nagerecht is ook mogelijk. Ook voor borden en bestek wordt gezorgd. Zoek je een zakelijke maaltijdservice in Urmond? Vul het formulier in en ontvang de beste mogelijkheden. Op deze website lees je ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Prinsenbeek.