Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Den Haag

Behoefte aan een kwalitatieve maaltijdservice in s-Gravenhage? Door middel van onze Maaltijdbutler krijg je inzicht in de meest populaire leveranciers in de buurt. Vergelijk ze op aanbod en service, en bestel de beste gerechten via internet. Snel en kosteloos aan huis geleverd. Een uitkomst voor ouderen (de tafeltje dekje service). Maar ook voor jonge gezinnen is het een uitkomst. Het is ook een uitkomst voor bedrijven / kantoren. Overwerk maaltijden zijn een bekend fenomeen. Vul je gegevens in, en jij ontvangt de beste aanbieders. Of bekijk hieronder direct de bedrijven gespecialiseerd in warme maaltijden in Den Haag.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze maaltijdbezorgers in s-Gravenhage gevonden

De meest populaire aanbieders tref je hierboven. Deze zijn landelijk actief en bezorgen dus ook in de gemeente s-Gravenhage. Wat maakt hen zo speciaal? Een gevarieerd menu en perfecte thuisbezorging. In deze regio zien we ook meer en meer regionale dienstverleners. Maak eens kennis met deze kleinere verstrekkers. Voorbeelden zijn delicatessenzaken en ook zorgpartijen met een zelfstandige bezorgservice speciaal voor inwoners van s-Gravenhage. De klant staat hier 100% centraal, en eten voor een normale prijs. Kies een van de bedrijven voor uitgebreide informatie en bestel bijvoorbeeld een portie Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree. Lees ook meer over Maaltijdservice Eenrum.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-s-Gravenhage

  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in s-Gravenhage

  Ouderen maken steeds vaker gebruik van de maaltijdservice. Zelfstandig koken en boodschappen doen is voor senioren soms lastig. Een kant-en-klaar menu zoals bijvoorbeeld Gepocheerde koolvisfilet met vissaus, gestoofde prei en aardappelpuree staat binnen mum van tijd op tafel. Welk type maaltijd past bij mij?

  • Tafeltje dekje: Heerlijke gerechten warm geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Het eten wordt bereid en dezelfde dag nog bezorgd. Dit wordt vaak dezelfde dag gegeten.
  • Koelverse maaltijden: Helemaal vers bereid, meteen zuurstofarm verpakt, en afgeleverd bij de klant. Je kunt het gerust een week in de koelkast bewaren.
  • Vriesverse maaltijden: Plaats de gerechten in de vriezer, zo kunnen ze maanden lang opgeslagen worden.

  Voor (jonge) gezinnen
  De maaltijdservice is ook voor gezinnen een uitkomst. De kant-en-klaar gerechten worden steeds kindvriendelijker. Zeer geschikt voor drukke gezinnen met weinig tijd (veel verplichtingen). Een paar minuten in de magnetron. Het staat binnen mum van tijd op tafel. Variërende kant-en-klaar maaltijden met o.a. Kebab en ambachtelijke Slavink met andijvie a la crème gek aard jus koop je op dit moment ook bij winkels van Boni en Vomar. Bij deze supers bestel je ook gewoon online.

  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor de zakelijke markt kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Medewerkers willen verantwoorde ingrediënten & gerechten. De overwerk maaltijden leveren in de regio Den Haag is vaak niet duur en kan (warm) bezorgd worden. Het assortiment is enorm. Biologisch of juist vega, het is allemaal te bestellen.

  Voordelen van een bedrijfsmaaltijd?

  • Personeel hoeft niet zelf naar de supermarkt..
  • Vergeet de dure formele cateraars.
  • Vandaag besteld is dezelfde dag geleverd.
  • Geen financiële rompslomp, 1 eenvoudige factuur .

  Met name bij (late vergaderingen) is zo’n bedrijfsmaaltijd een goede tegemoetkoming. Warme gerechten met o.a. Stamppot Witlof vallen altijd in de smaak. Jij en je collega’s kunnen zich helemaal op het werk focussen. En de afwas wordt voor je gedaan. Ook voor borden en bestek wordt gezorgd. Kennis maken met een zakelijke maaltijdservice in Den Haag? Laat je gegevens achter en wij versturen een aantal geschikte opties. Op maaltijdbutler.nl lees je ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Nederhorst den Berg.