Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Mantinge

Gebruik maken van een maaltijdservice in Mantinge? Met Maaltijdbutler.nl zoek je naar de de meest kwalitatieve dienstverleners in de buurt. Vergelijk ze eenvoudig, en profiteer van een goedkoop proefpakket. Supersnel en vaak helemaal gratis bezorgd. Een uitkomst voor ouderen (tafeltje dekje kennen we al jaren). Ook steeds meer jongeren maken er gebruik van. En ook op de werkvloer wordt het veelvuldig gebruikt. De overwerk-maaltijd is erg populair. Vul het formulier in, en je ontvangt een helder overzicht in de mail. Hieronder tref je ook een overzicht met alle lokale experts op het gebied van warme maaltijden in Mantinge.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze maaltijdbezorgers in Mantinge geselecteerd

Wij selecteerden de top-aanbieders van warme maaltijden. Dit zijn landelijke bedrijven en bezorgen dus ook in de gemeente Midden-Drenthe. Wat mag je van hen verwachten? Een gevarieerd menu en altijd bezorging aan huis. Hier in de buurt ontdekken we ook de nodige lokale bedrijven. Ontdek nu deze lokaal-georiënteerde leveranciers. Dit zijn bedrijven en soms stichtingen met een zelfstandige bezorgservice gericht op inwoners van Mantinge. Hier staat service hoog in het vaandel, en eten voor een normale prijs. Selecteer een van de aanbieders voor uitvoerige info en bestel bijvoorbeeld een portie Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice Zwinderen.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Mantinge


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Mantinge

  Ouderen zijn de belangrijkste gebruikers van de maaltijdservice. Langer thuis wonen is voor sommige senioren lastig. Een kant-en-klaar menu zoals Omelet in champignonsaus is dan meer dan welkom. We onderscheiden de volgende mogelijkheden:

  • Tafeltje dekje: Direct vanuit de keuken warm geleverd.
  • Dagverse maaltijd: In de ochtend gekookt, ‘ s Middags / ’s avonds thuisbezorgd. Dit wordt vaak dezelfde dag gegeten.
  • Koelverse maaltijd: Dagvers gekookt, meteen zuurstofarm verpakt, en afgeleverd bij de klant. 5 tot 7 dagen in de koelkast te bewaren.
  • Vriesverse maaltijd: Leg deze gerechten in de diepvries, zo kunnen ze maanden lang opgeslagen worden.

  Ook voor gezinnen een uitkomst
  De maaltijdservice voor kinderen / gezinnen worden ook populair. Kinderen zijn gek op de voedzame (simpele) maaltijden. Zeer geschikt voor families met een drukke agenda (hobbies). Het hoeft alleen maar even in de magnetron. En de smaak is er niet minder om. Variërende kant-en-klaar maaltijden met o.a. Tortellini en ook verrukkelijke Gegrilde groentenmix in saus vind je ook bij supermarkten als Emte of Hoogvliet. Bij deze supers bestel je ook gewoon online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor kantoren / vergaderingen maaltijdservice kan je ook bij de maaltijdbutler terecht. Zakelijke relaties zijn voorstanders van verse gerechten. Een overwerk maaltijd leveren in Mantinge scheelt in de kosten en wordt (gratis) bezorgd. Je kunt kiezen uit tientallen gerechten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Het eten wordt op kantoor of externe locatie bezorgd.
  • Al vanaf €4,00 per maaltijd.
  • Bestel je vandaag, dan heb je het snel in huis.
  • Betalen na levering met een BTW factuur.

  Bij tijdelijke drukte op de zaak is deze bedrijfsmaaltijd een uitkomst. Warme gerechten met o.a. Pulled pork zijn gevarieerd en kwalitatief. Je hoeft verder nergens op te letten. En afwassen kan je overlaten aan iemand anders. Ook voor al het eetgerei kan worden gezorgd. Direct bestellen bij een zakelijke maaltijdservice in Mantinge? Vul het formulier in en ontvang de beste mogelijkheden. Onlangs publiceerden wij ook de pagina over Warme maaltijden bezorgen in Heiligerlee.