Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Leeuwarden

Op zoek naar een maaltijdservice in Leeuwarden? Met onze Maaltijdbutler vind je de meest populaire bedrijven in jouw gemeente. Beoordeel op aanbod en kwaliteit, en bestel het lekkerste eten simpel online. Altijd snel (en in veel gevallen gratis) afgeleverd. Veel senioren kunnen al niet meer zonder (tafeltje dekje kennen we al jaren). In toenemende mate maken ook jonge gezinnen er gebruik van. Het is ook een uitkomst voor bedrijven / kantoren. Overwerk maaltijden zijn een bekend fenomeen. Laat je gegevens achter, en je ontvangt de beste leveranciers in de regio. Hieronder tref je ook een overzicht met alle organisaties die zich richten op warme maaltijden in Leeuwarden.

aanvragen maaltijd

Wij hebben voor jou de beste maaltijdbezorgers in Leeuwarden geselecteerd

Hierboven vind je de meest populaire maaltijdservices. Deze zijn al jaren actief en bezorgen in een groot deel van de gemeente Leeuwarden. Wat mag je van hen verwachten? Verse en ambachtelijke gerechten en zeer professionele bezorgdiensten. Rondom deze plaats kan je ook terecht bij een aantal regionale bedrijven. Maak kennis met deze minder grote bedrijven. Je kunt hier denken aan speciaalzaken en ook ouderenorganisaties met een erkende bezorgservice speciaal voor senioren en jongeren in Leeuwarden. De service is hier top, en hier vind je betaalbare gerechten. Klik op een van de dienstverleners voor uitgebreide info en en maak kennis met verse gerechten als Runderstoofpotje met stamppot hutspot. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice Wittem.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Leeuwarden


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Leeuwarden

  Met name ouderen maken gebruik van de maaltijdservice. Senioren kunnen niet altijd hun eigen potje koken. Een kant-en-klaar menu zoals bijvoorbeeld Varkenshaasje in pepersaus is dan een uitkomst. Laten we eens kijken wat er mogelijk is:

  • Tafeltje dekje: Direct na bereiding warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Met dagverse producten gekookt en snel bezorgd. In de koelkast een dag te bewaren.
  • Koelverse maaltijd: Het eten wordt gekookt, daarna snel afgekoeld en dezelfde dag verpakt en verstuurd. Je kunt het 5-7 dagen bewaren in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijd: Plaats de gerechten in de vriezer, vaak houdbaar tot wel 9 maanden.

  Gezonde maaltijden voor gezinnen
  Ook gezinnen maken gebruik van de maaltijdservice. De kant-en-klare diners zijn kindvriendelijk. Gemakkelijk voor families waarbij er altijd tijd tekort is. Opwarmen gaat snel in de magnetron. Een mooie tijdbesparing. Veel gekozen kant-en-klaar maaltijden met Boontjes of heerlijke Varkenslapje in champignonsaus kan je soms ook bij supermarkten krijgen zoals Boni en Jan Linders. Bij deze supers bestel je ook gewoon online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor bedrijven kan een maaltijdservice uitkomst bieden. Medewerkers geven de voorkeur aan gezond eten. Een overwerk maaltijd leveren in Leeuwarden hoeft niet duur te zijn en kan aan kantoor geleverd worden. Hierin is ontzettend veel keuze. Alle wereldkeukens zijn beschikbaar.

  Voordelen van een bedrijfsmaaltijd?

  • Ook aan servies en bestek wordt gedacht.
  • Relatief goedkope oplossing.
  • Levering ook in de avonduren.
  • Achteraf betalen door bestellen op factuur (+administratie).

  Wanneer uw personeel ’s avonds nog even door moet doen, is een bedrijfsmaaltijd de perfecte oplossing. Vers eten met bijv. Penne pesto zijn wisselend en gezond. Jij kunt je voor 100% concentreren op de business. Een lekker dessert mag niet ontbreken. Vraag ook naar mogelijkheden voor servies. Het gemak ontdekken van een zakelijke maaltijdservice in Leeuwarden? Laat je gegevens achter en wij sturen de beste aanbieders. Lees nu ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Greonterp.