Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Maaltijdservice Friesland

Eten bestellen bij de maaltijdservice in Friesland? Een dagelijkse gezonde maaltijd is van groot belang voor een energiek en fit gevoel. Juist voor senioren en gehandicapten. Wellicht is het niet meer mogelijk om het eigen eten te bereiden. Dan kunt u een beroep doen op de gezonde maaltijdservice: kraakverse en vooral heel lekkere maaltijden laten bezorgen die u snel kunt klaarmaken in de oven of magnetron. Op onze maaltijdservice-vergelijker vind u alle mogelijkheden voor warme maaltijden in Friesland. Bekijk en vergelijk de verschillende leveranciers en ga van start met een aantrekkelijk proefpakket met gevarieerde menu’s zoals Verse komkommersalade en Schouderlapje, witlof ham-kaas, gekookte aardappelen. Bij u thuisbezorgd door een vaste koerier. Verderop op deze pagina treft u nuttige informatie over de oorsprong van de menu’s, tafeltje dekje, leveranciers, de prijzen, veelgestelde vragen rondom bestellen en bezorging, en info over subsidies waar u een beroep op kunt doen.

  • De makkelijkste manier voor een gezonde maaltijd.
  • Bereid met verse en lokale ingrediënten.
  • Zoutarm en geen ongezonde toevoegingen.
  • U zit niet vast aan een abonnement.
  • Houd rekening met uw dieetwensen.
  • Betrokken en vriendelijke bezorgers.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
4 maaltijden voor €25,00
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50
Beschikbare proefpakket aanbiedingen juni 2024

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Friesland

Veel bejaarden willen langer in hun huis blijven wonen. Maar wat we ook zien: de dagelijkse boodschappen doen en eten bereiden kost vaak steeds meer moeite. De gezonde maaltijdservice biedt de oplossing: iedere dag een maaltijd op tafel met alle belangrijke voedingsstoffen geleverd tot aan de deur. Eten zoals (Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst) en (Spaghetti bolognese schotel) kan men eenvoudig opwarmen met uw oven of combi-magnetron. Snel en simpel een geschikte maaltijd bereiden. De beste, verse en gezonde ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen en natuurlijk verse en gezonde groenten. Gemakkelijk eten naar de Schijf van Vijf. Meestal thuisbezorgd door een vaste cateraar of een persoonlijke bezorger. Het aanbod bestaat uit Hollandse en wereldse gerechten. Op deze pagina vindt u praktische info over gezonde kant-en-klare maaltijden in Friesland voor ouderen en gehandicapten.

Lekkere maaltijden voor ouderen aan huis bezorgd

Lekkere en voedzame menu’s al vanaf €5,45

Kies een van de gemeentes in Friesland voor meer info

Weststellingwerf, Heerenveen, De Fryske Marren, Súdwest-Fryslân, Waadhoeke, Harlingen, Terschelling, Vlieland, Leeuwarden, Tytsjerksteradiel, Noardeast-Fryslân, Ameland, Schiermonnikoog, Smallingerland, Opsterland, Dantumadiel, Achtkarspelen,

Alle maaltijdservice bedrijven in Friesland vergelijken

Er kan gekozen worden uit meerdere bedrijven die eten koken en bezorgen. Welke service is relevant voor mijn wensenlijstje? Geeft dan eerst antwoordt op vragen als; het type eten dat besteld moet worden en wat het mag kosten. Bijgaand achterhaalt u actuele landelijke organisaties die de meest verse maaltijden aan huis in Friesland voor senioren leveren. Per maaltijdservice vergelijkt u het type maaltijden (tafeltje dekje, koelvers of vriesvers), het aantal menu’s waaruit gekozen kan worden en een indicatie van de kosten. Bij de uitgelichte bedrijven is er een proefpakket beschikbaar gesteld.

Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze

De gezondste maaltijdservice voor senioren

Gezonde warme maaltijden bestellen en lekker makkelijk laten bezorgen

Veelgestelde vragen over eten aan huis bezorgen (FAQ)

Welke prijzen hanteren ze voor maaltijden aan huis voor senioren?
De prijzen van kant-en-klaar maaltijden aan huis schommelt tussen de €4,30 en €6,25. Hieraan ten grondslag liggen zaken als de manier waarop het eten wordt klaargemaakt, grootte van de maaltijd (klein of gemiddeld) en de wekelijkse bezorgmomenten. Een diepvriesmaaltijd is al mogelijk vanaf €4,85, een koelvers menu kunt al bestellen vanaf €5,60 en tafeltje dekje is beschikbaar vanaf €7,00 (dat is incl. bezorging). Flink wat voorzieningen geven tijdens de eerste bestelling een proefpakket. Dankzij deze korting kunt u goedkope maaltijden in Friesland Actueel aanbod: 6 gerechten voor €25.

Kan ik vrijblijvend bestellen of moet ik een abonnement nemen?
Nee, u bent volledig vrij in de hoeveelheid maaltijden dat u wilt bestellen. U bepaalt elke week hoeveel- en welke maaltijden aan huis worden geleverd. Het bestellen gaat online, door te bellen of geef de bestellijst met uw keuzes mee aan de bezorger. In de praktijk werken bedrijven met automatische incasso. Daardoor wordt een vervolgbestelling betaald op automatische wijze. Met uw account kunt u altijd onbezorgd bestellen.

Hoe gaat de maaltijdbezorging in z’n werk?
Dit varieert per maaltijdbezorger en provincie. Het gros van de maaltijdvoorzieningen hebben een eigen bezorgdienst. Op die manier kunnen zij snel en koel in Friesland eten bezorgen. Nadat u een bestelling hebt geplaatst kunt u vaak een vast bezorgmoment afspreken. Bij tafeltje dekje gaat het om een dagelijkse levering. Dagverse maaltijden komen vaak 2 keer in de week. Diepvriesmaaltijden worden geleverd in grotere aantallen, maar dan heeft u wel veel vriesruimte nodig.

Hoe werkt het opwarmen van de maaltijden?
Het eten opwarmen gaat verrassend gemakkelijk. Middels een magnetron gaat dit het snelst. Eerst prikt u een aantal gaatjes in de afdekfolie en kies voor een opwarmtijd van 7 minuten op 600 watt. Twee gerechten tegelijkertijd warm maken? Zet ze dan iets langer in de magnetron. Tevens kunt u kiezen voor de oven: laat de oven opwarmen (120 graden) en warm het ongeveer 30 minuten op. Tevens is ook een pan op het fornuis goed te gebruiken. Op de maaltijd staat altijd de juiste opwarminstructies. Deze zijn leidend!