Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice t Goy

Onderzoekt u de mogelijkheden van de maaltijdservice in t Goy? Een dagelijkse gezonde maaltijd is het uitgangspunt voor een goede weerstand en een gezond lijf. In het bijzonder voor bejaarden en ouderen. In sommige gevallen is het niet haalbaar om zelf boodschappen te doen en te koken. Gelukkig is er de kant-en-klare maaltijdservice: de meest verse en vooral heel lekkere maaltijden bezorgd die u snel kunt klaarmaken in de oven of magnetron. Op deze website ontdekt u de verschillende opties voor warme maaltijden in t Goy. Bekijk welke spelers er allemaal zijn en ga van start met een zeer betaalbaar proefpakket met gevarieerde menu’s zoals Nasi goreng speciaal, kip in satésaus en Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat. Aan huis bezorgd door een vaste bezorger. Verderop op deze pagina leest u meer informatie over de soorten menu’s die er zijn, tafeltje dekje, de verschillende aanbieders, de gemiddelde kosten, hoe u kunt bestellen, en aanvullende informatie over hulp en ondersteuning bij eten en drinken (subsidies).

 • Een gezonde maaltijd op een eenvoudige manier.
 • Bereid met verse en lokale ingrediënten.
 • Bomvol belangrijke voedingsstoffen.
 • Volledig vrijblijvend, zonder abonnement.
 • Elke week weer een nieuw assortiment.
 • Een persoonlijke bezorger aan de deur.

Aanbiedingen Maaltijden Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
Koelvers
Vriesvers
25 koelverse maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €15,00
vers-aan-tafel
Koelvers
Vriesvers
150+ vriesverse maaltijden 6 maaltijden voor €24,99
Beschikbare proefpakket aanbiedingen september 2021
ProvincieUtrecht
GemeenteHouten
Postcode3997
Website gemeentewww.houten.nl
Recept tip:Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
Gemiddelde prijs€5,95

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in t Goy

Veel senioren willen graag zelfstandig wonen. Echter, inkopen doen voor de boodschappen en eten klaarmaken lukt niet altijd. De gezonde maaltijdservice biedt hulp: een gemakkelijke maaltijdoplossing met belangrijke vitamines, sporenelementen en mineralen bij u aan huis bezorgd. Gerechten als (Cordon Bleu met groenten) & (Boeuf stroganoff, sperziebonen, gebakken aardappelen) kan men eenvoudig opwarmen met een oven (of magnetron). Binnen mum van tijd een verse maaltijd klaarzetten. Smaakvolle menu’s met verse producten, weinig tot geen onnodige toevoegingen en doorgaans met minimaal 200 gram groente. Gemakkelijk eten naar de Schijf van Vijf. Bijna altijd afgeleverd door een erkende cateraar of bezorger op een zelf gekozen tijdstip. Er zijn allerlei soorten menu’s. Hierna bekijkt u praktische informatie over smakelijke en gezonde kant-en-klare maaltijden in t Goy voor ouderen.

Koelverse maaltijden
Koelverse maaltijden komen tot stand met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Het is gemiddeld 3 tot 6 dagen te bewaren in uw koelkast. In de vriezer is het zo’n 30 dagen houdbaar. Dit uit zich wel vaak in een verslechterde smaak en voedingswaarden. Belangrijkste voordelen zijn de verse producten en de verschillende smaken (Hollands, Werelds, Dieet). Een minpunt is de beperking in de houdbaarheid en dat het wat duurder is.

 • Dagelijks genieten van seizoensgebonden maaltijd.
 • Voordelen: een natuurlijke smaak en textuur, maximaal vers en bomvol vitamines en mineralen.
 • Elke week een nieuwe menulijst voor maaltijden bestellen in t Goy.
 • Spinazie à la crème met champignons al voor €6,40.

Diepvriesmaaltijden
Vriesverse maaltijden worden vanuit de keuken direct ingevroren (shock freeze). Smaak, geur, vitamines en mineralen blijven op deze manier optimaal behouden. Het grote voordeel is de goede houdbaarheid en dat je dus altijd een maaltijd achter de hand hebt. Een wekelijkse bezorging is meestal niet het geval, en u kunt de maaltijden gemakkelijk wat langer bewaren. Over het algemeen is vriesvers voordeliger t.o.v. de koelverse/dagverse alternatieven.

 • Diepvriesmaaltijden worden versneld terug gevroren en kort daarna verzonden.
 • Pluspunten zijnde uitgebreide houdbaarheidsdatum en de scherpe tarieven.
 • In het algemeen kunt u kiezen uit circa 50 tot wel 100 gerechten.
 • Boe­ren­kool­stoof met ei voor €4,80.

Tafeltje dekje t Goy: warme maaltijd aan huis bezorgd

Vindt iemand het lastig een maaltijd zelf op te warmen? Als dit het geval is, dan is tafeltje-dek-je in t Goy een oplossing. Dit type eten zal voornamelijk warm worden bezorgd bij bejaarden of mensen met een beperking. De menu’s zijn geschikt voor directe consumptie. De bekende aanbieders zoals Apetito hebben dit vaak niet in het assortiment. Warm eten voor thuis bezorgen wordt gewoonlijk geïnitieerd door lokale zorginstellingen en hulporganisaties. Enthousiaste vrijwilligers bezorgen dit aan huis. Via de App of website van de gemeente (www.houten.nl) vindt u het actuele aanbod.

 • Tafeltje Dekje: warme maaltijden aan huis voor bejaarden in t Goy.
 • Bedoeld voor bejaarden of mensen met een beperking die liever geen gebruik maken van magnetronmaaltijden.
 • Geleverd in handige bakken.
 • Standaard verzorgd door gespecialiseerde restaurants een thuiszorgorganisatie, of stichting welzijn Houten.
 • Kies uit gerechten zoals Pulled pork zoete aard puree bonenmix + Kibbeling in dillesaus, babyworteltjes en aardappelpuree, vanaf gemiddeld €7,35 met levering.

Lekkere maaltijden voor senioren aan huis geleverd

Smaakvolle en bewuste maaltijden vanaf €5,70

maaltijdservice-t-goy

Alle maaltijdservice bedrijven in t Goy vergelijken

Er bestaan diverse dienstverleners die eten bezorgen. Welk van deze bedrijven past bij mijn situatie? Denk eerst na over het type eten dat besteld moet worden en wat het mag kosten. Bijgaand checkt u een schema met landelijk opererende bedrijven die de meest verse maaltijden aan huis in t Goy voor senioren aan huis leveren. Per bezorgrestaurant vind u gegevens als de propositie (diepvries, koelvers of tafeltje dekje), het aantal gerechten waar u uit kunt kiezen en de gemiddelde tarieven. Bij verschillende leveranciers kunt u direct een voordelig proefpakket bestellen.

Keuzehulp: Waar moet ik op letten?
Zodra u op zoek bent naar een kwalitatieve aanbieder van kant en klare maaltijden moet u kritisch kijken naar een aantal punten. In de volgende lijst komen wij met diverse onderdelen die meegenomen moeten worden bij het zoeken naar de beste maaltijdservice aan huis in t Goy.

 • Soort menu’s: Wil ik vriesvers-, dagverse-, koelverse of warme menu’s (tafeltje dekje)?
 • Aanbod: hoeveel gerechten zijn er om uit te kiezen?
 • Opties voor bestellen: hoe kan ik een bestelling doorgeven? Kan dit alleen online, of is er ook een papieren bestellijst?
 • Afleveren: hoe vaak per week worden de maaltijden geleverd? Heeft hij ook signalerende functie?
 • Betaalwijze: hoe zit het met de betaling? Wordt er gebruik gemaakt van automatische incasso of kan ik ook contant betalen?
 • Klantenservice: hoe goed is de organisatie bereikbaar problemen?
 • Klantwaardering: doe navraag bij actuele klanten naar hun ervaring en maak gebruik van reviewsites zoals www.kiyoh.nl.

Top-5 aanbieders

 1. Uitgekookt: betaalbare maaltijden door heel Nederland, uitstekende klantbeoordeling.
 2. Apetito: actief in heel Europa, uitstekende bezorging.
 3. Mealhero: maximale versheid, verantwoorde maaltijden.
 4. Vers aan Tafel: de lekkerste vriesverse maaltijden, een gebruiksvriendelijke webwinkel.
 5. Maaltijdservice.nl: maaltijden, soepen, toetjes, verschillende bestelopties.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Potentiële maaltijdbezorgingbuurt
In de lijst hierboven leest u alle relevante details over de meest bekende landelijk opererende bedrijven. Het prettige hierbij is een uitgebreid assortiment, ruime bezorgopties en verschillende bestelopties (telefonisch/online/menulijst). Ook in uw eigen buurt zijn er mogelijk verscheidene maaltijdservices, cateringbedrijven en zorginstellingen die bezig zijn met het klaarmaken en/of het bezorgen van maaltijden aan huis bij ouderen en gehandicapten. Wellicht kunnen deze aanbieders ook warm leveren. Een aantal van deze mogelijke plaatselijke adressen hebben wij samengevat in deze tabel. U kunt vragen bij deze bedrijven of dat voor u een optie is. Mail uw eigen suggesties gerust naar ons door.

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager Gebr. M. & J. StokmanHet Rond 333995 DKHouten
SPAR express HoutenDe Poort 6 A3991 DVHouten
QuaRijn – Woonzorgcentrum BunninchemBurg v d Weijerstraat 263981 EJBunnik
Cuisine Culinaire Nederland – Afdeling Bunnik (CCN Bunnik)Smalleweg 2B3981 EGBunnik

Dieetmaaltijden bestellen en laten bezorgen

Wanneer we ouder worden moeten we goed op voeding letten. Denk aan een allergie / voedselovergevoeligheid, lichamelijke klachten of om weer op gewicht te komen. De populaire bezorgdiensten bieden een steeds beter assortiment gericht op meerdere diëten. Van lactosebeperkt tot eiwitrijk: er is veel mogelijk. Onderstaand checkt u een handig lijstje met een aantal dieetmaaltijden in t Goy.

Uitleg van dieetmaaltijden

 • Vegetarisch: verantwoorde maaltijden zonder vlees of vis.
 • Glutenvrij: de oplossing voor senioren met gluten intolerantie.
 • Lactosevrij- en beperkt: de smakelijkste gerechten zonder melkproducten.
 • Gemalen: gezonde en lekkere gerechten als kauwen niet goed lukt. Daarnaast zijn er vloeibare maaltijden als het slikken niet gaat.
 • Zoutarm: dit betekent dat er minder zout aan de maaltijd is toegevoegd. Wordt soms ook natriumarm of kaliumbeperkt genoemd.
 • Koolhydraatarm: stabiliseert o.a. de bloedsuikerspiegel.
 • Eiwitrijk: focus op eiwitten, en minder koolhydraten en vetten.
 • Biologische maaltijdservice: met respect voor dier en milieu.

Vind snel en eenvoudig de beste maaltijdservice

Online warme maaltijden bestellen en aan huis bezorgd

Informatie over subsidies en hulp bij eten en drinken

Iedereen heeft behoefte aan een smaakvolle maaltijd vol vitaminen en mineralen. Het is van belang voor een vitaal lijf en gelukkig gevoel. Veel senioren en mensen met een beperking kunnen niet zelfstandig een maaltijd bereiden. Subsidie maaltijdvoorziening t Goy of maaltijdondersteuning kan soms worden aangevraagd. Hiervoor zijn verschillende opties in de gemeente.

Bijzondere bijstand en extra korting
Inwoners met een minimaal inkomen kunnen soms tegen een speciaal tarief bestellen of kunnen zich aanmelden voor een subsidie. In sommige gemeenten is er een kortingspas. Meestal kunt u bestellen bij een vaste aanbieder in de regio. Soms heeft men ook recht op bijzondere bijstand: een speciale uitkering waarmee u hoge/bijzondere kosten kunt betalen. Hiervoor uw inkomen, situatie en vermogen. Via de App of website van de gemeente www.houten.nl is meer info te vinden.

Maaltijdondersteuning vanuit WLZ, Zvw en WMO
Maaltijdondersteuning is in het leven geroepen voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld als ouderen niet meer zelf boodschappen kunnen doen of als iemand uit zichzelf niet gaat eten of bij dementie. Hulp bij eten en drinken wordt gerealiseerd vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo), de Zorgverzekeringswet (Zvw) en de Wet langdurige zorg (Wlz) voor maaltijden bezorgen in t Goy.

(Wmo) Wet maatschappelijke ondersteuning
Binnen de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) kan de gemeente Houten inwoners met lichamelijke problemen en mensen op leeftijd helpen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Ouderen en chronisch zieken in de provincie Utrecht kunnen zich aanmelden bij het WMO-loket wanneer zij extra zorg nodig hebben. Er wordt onderscheid gemaakt tussen algemene voorzieningen en maatwerkvoorzieningen. De meer algemene voorzieningen zijn openbaar te gebruiken. Zoals ontmoetingsochtenden en het bezorgen van warme maaltijden. Een individuele maatwerkvoorziening is bedoeld voor één persoon. Bijv. toezicht tijdens het consumeren van de maaltijd.

Wet langdurige zorg of zorgverzekering
Ouderen met een WLZ-indicatie krijgen extra ondersteuning vanuit de Wet langdurige zorg. Hulp bij het eten en drinken zoals onder andere klaarmaken van de maaltijd valt onder deze leveringsvormen (intramuraal & extramuraal). Thuis, in een instelling, aangepaste woonvorm, of u nu gebruik maakt van een volledig pakket thuis (vpt), modulair pakket thuis (mpt) of persoonsgebonden budget (pgb). De thuiszorg maaltijden worden aangeboden via de Wlz wanneer men in een instelling woont of aanspraak maakt op het volledig pakket thuis (vpt). Uw thuiszorgleverancier kan u van extra gegevens voorzien. In enkele gevallen is er ook de zorgverzekering voor extra zorg of ondersteuning. Dit gaat via de thuiszorg (wijkverpleging).

Meest gestelde vragen (FAQ) over eten aan huis bezorgen

Hoeveel kosten maaltijden aan huis voor senioren precies?
De kosten van kant-en-klaar maaltijden aan huis variëren van €4,90 en €6,70. De kosten zijn afhankelijk van het soort maaltijd (koelvers, vriesvers, warm), het aantal gram (kleine of grote maaltijd) en de wekelijkse bezorgmomenten. Een diepvriesmaaltijd vindt u al vanaf €5,20, een koelvers menu kunt al bestellen vanaf €5,60 en tafeltje dekje kunt al bestellen vanaf €6,60 met bezorging. Verschillende bezorgdiensten werken met een proefpakket. Zodoende kunt u eenvoudig goedkope maaltijden in t Goy laten bezorgen. Een voorbeeld is 2 maaltijden voor €10.

Moet ik verplicht een abonnement nemen?
Nee, men kan elk moment stoppen met de service. U bepaalt elke week of- en hoeveel maaltijden worden bezorgd. Het bestellen gaat online, via de klantenservice of gebruik hiervoor de handige bestellijst. Voor het gemak gaat de betaling via automatische incasso. Hierdoor wordt een vervolgbestelling automatisch geïncasseerd. Hierdoor hoeft u verder nooit meer een losse betaling te regelen.

Kan een maaltijd worden bezorgd wanneer ik dat wil?
Dat is afhankelijk van voorziening en bezorggebied. De meeste maaltijdvoorzieningen hebben eigen koeriers in dienst. Ze zorgen ervoor dat de bezorgers bij u in t Goy eten bezorgen. Na de kennismaking kunt u samen een bezorgmoment in de week overeenkomen. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er elke dag een bezorging. Dagverse maaltijden worden doorgaans twee keer per week geleverd. Diepvriesmaaltijden worden tenslotte 2 of 3 keer per maand bezorgd, maar dan heeft u wel veel vriesruimte nodig.

Hoe werkt het opwarmen van de maaltijden?
Het warm maken van eten kan op diverse wijzen. Middels een magnetron gaat dit het snelst. Zorg eerst voor een aantal gaatjes in de folie en bereid het ongeveer ongeveer 8 minuten op 600 watt. 2 maaltijden tegelijk opwarmen? Dan kost het iets meer tijd. Opwarmen in de oven is ook mogelijk: laat de oven opwarmen (120 graden) en zet de maaltijd er vervolgens een half uur in. Tenslotte is ook opwarmen in een pan mogelijk. Op het bakje zelf wordt aangegeven wat de opwarminstructies zijn. Volg deze altijd op!