Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Eys

Een bestelling plaatsen bij de maaltijdservice in Eys? Een gezonde maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Met name voor senioren en AOW’ers. Wellicht is het niet meer mogelijk om het eigen eten te bereiden. Als dit het geval is, dan kunt u een beroep doen op de maaltijdservice aan huis: koelverse en smakelijke maaltijden aan huis geleverd die u gewoon zelf in de magnetron kunt opwarmen. Hier ontdekt u de beste opties voor warme maaltijden in Eys. Vergelijk de voorwaarden van de aanbieders en profiteer van een scherp geprijsd proefpakket met voedzame menu’s als Broccoli rollade schotel en Kip tikka masala, witte rijst, doperwten. Bij u thuisbezorgd door een vaste koerier. Onderstaand vind u onder andere alle benodigde informatie over de herkomst van de menu’s, tafeltje dekje, aanbieders, wat de kosten zijn, uitleg over bestellen en betalen, en informatie over hulp bij eten en drinken waaronder subsidies.

 • Een gezonde maaltijd op een eenvoudige manier.
 • Bereid met verse en lokale ingrediënten.
 • Optimaal behoud van vitamines en voedingsstoffen.
 • Vrijblijvende leveringen zonder vaste contracten.
 • Elke week weer een nieuw assortiment.
 • Gekoeld en 100% vers bezorgd.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99
Beschikbare proefpakket aanbiedingen december 2021
ProvincieLimburg
GemeenteGulpen-Wittem
Postcode6287
Website gemeentewww.gulpen-wittem.nl
Recept tip:Groentensoep met gehaktballen
Gemiddelde kosten€6,70

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Eys

Langer thuis wonen is een wens van menig bejaarde. Maar wat we ook zien: zelf naar de supermarkt gaan en koken van maaltijden kost vaak steeds meer moeite. De gezonde maaltijdservice biedt uitkomst: volwaardige maaltijden met volop groenten, vitamines en mineralen bij u thuis geleverd. Maaltijden als (Visfilet met gemengde groenten en krieltjes met peterselie) en (Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree) worden klaargemaakt met een simpele magnetron of oven. Snel en simpel een gezonde maaltijd koken. De beste, verse en gezonde ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen en met tenminste 200 gram groente. Volgens de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Gewoonlijk bezorgd door een vaste cateraar of een lokale bezorgpartner. Het aanbod bestaat uit grote variaties aan menu’s. Bijgaand leest u nuttige informatie over voedzame kant-en-klare maaltijden in Eys voor senioren.

Koelverse maaltijden
Koelverse maaltijden zijn gerechten met de meest verse ingrediënten. Na het bereiden worden de maaltijden direct teruggekoeld. De gerechten zijn maximaal 3 tot 6 dagen te bewaren in uw koelkast. Als je het invriest kan je het veel langer bewaren. Het gevolg is meestal een wat mindere versheid, smaak en reuk. Grote pluspunten zijn: de verrassend goede smaak en de enorme variatie in het wekelijkse aanbod. Het nadeel is een zeer minimale houdbaarheidsdatum en dat de maaltijden beginnen bij zo’n €6,00.

 • Uitgebalanceerde menu’s met voldoende groente.
 • De meest gekozen optie: natuurlijke smaak en structuur, seizoensgebonden en zonder onnodige toevoegingen.
 • Elke week weer nieuwe menu’s om uit te kiezen bij maaltijden bestellen in Eys.
 • Stamppot gerechten voor €6,55.

Diepvriesmaaltijden
Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en dan door middel van de shock freeze methode ingevroren. Smaak, geur, vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Redenen om hiervoor te kiezen zijn de lange houdbaarheid en dat je dus altijd een maaltijd achter de hand hebt. Elke week een bestelling plaatsen is dan ook niet nodig, en daarbij heeft u altijd genoeg eten op voorraad. Doorgaans is vriesvers voordeliger t.o.v. warme leveringen of koelvers.

 • Diepvriesmaaltijden worden tot -40 graden ingevroren en kort daarna uitgeleverd.
 • Grote pluspunten zijn: de uitgebreide houdbaarheidsdatum en de gunstige tarieven.
 • Doorgaans een vast menu met zo’n 80 gerechten.
 • Vegetarische balletjes arrabiatasaus, Bladspinazie, Tortelloni te bestellen vanaf €4,90.

Tafeltje dekje Eys: warme maaltijd bezorgen

Vindt iemand het lastig een maaltijd zelf op te warmen? In die situatie is tafeltje-dek-je in Eys een prachtig hulpmiddel. Het betreft maaltijden die warm worden thuisbezorgd voor bejaarden of gehandicapten. De menu’s zijn geschikt voor directe consumptie. Landelijke aanbieders zoals Mealhero zijn hier in de regel niet echt op ingesteld. Warm eten laten bezorgen wordt vaak gefaciliteerd door een stichting of lokale keuken. Enthousiaste vrijwilligers bezorgen dit aan huis. Op de gemeentelijke website (www.gulpen-wittem.nl) vindt u het huidige aanbod.

 • Tafeltje Dekje: warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Eys.
 • Perfect voor o.a. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijden niet zelf meer kunnen opwarmen.
 • Er kan meteen gegeten worden.
 • Heel vaak verzorgd door gespecialiseerde keukens een zorgverlener, of stichting welzijn Gulpen-Wittem.
 • Kies uit gerechten zoals Verse worst in jus of Runderhachee, witte rijst, bloemkool, vanaf c.a. €6,85, met gratis bezorging.

Gezonde maaltijden voor ouderen aan huis bezorgd

Seizoensgebonden en bewuste menu’s vanaf €5,15

maaltijdservice-eys

De beste maaltijdservice bedrijven in Eys vergelijken

Er bestaan diverse bedrijven die eten koken en bezorgen. Welk bedrijf is het beste voor mijn situatie? Bekijk daarvoor eerst wat voor soort gerechten u wilt bestellen en wat u max. per gerecht wilt betalen. In de vergelijker treft u een overzicht met landelijk opererende bedrijven die de beste verse maaltijden aan huis in Eys voor senioren bezorgen aan huis. Per maaltijdservice ontdekt u de menu’s (tafeltje dekje, koelvers of vriesvers), uit hoeveel gerechten u kunt kiezen en een indicatie van de kosten. Bij meerdere aanbieders kunt u direct een voordelig proefpakket bestellen.

Keuzehulp: Tips bij het kiezen van een aanbieder.
In de situatie dat u een keuze wilt maken voor een erkende bezorger van gezonde maaltijden aan huis dient u zichzelf een aantal vragen te stellen. Hieronder schetsen wij een aantal aspecten die toepasselijk zijn als u zich oriënteert op de beste maaltijdservice aan huis in Eys.

 • Categorie maaltijden: Ligt mijn behoefte bij koelverse-, diepvries of maaltijden die warm worden bezorgd (tafeltje dekje)?
 • Aanbod: is er veel variatie in het eten mogelijk?
 • Opties voor bestellen: hoe kies ik de maaltijden die ik wil bestellen? Doorgaans kan dit per telefoon, online of menulijst.
 • Bezorgmomenten: op welke tijdstippen kan ik een bezorger verwachten? Is er een vaste bezorger?
 • Opties voor betalen: hoe gaat de betaling in z’n werk? Wordt er gebruik gemaakt van automatische incasso of kan ik ook contant betalen?
 • Klantenservice: hoe kan ik het bedrijf bereiken bij een klacht of suggestie?
 • Klantbeoordeling: informeer bij huidige klanten naar hun ervaringen en maak gebruik van reviewsites zoals feedbackcompany.com.

Top-5 aanbieders

 1. Uitgekookt: geen conserveringsmiddelen, ruime bestelmogelijkheden.
 2. Apetito: uitgebreid voedingsadvies, geen contract.
 3. Mealhero: enthousiaste medewerkers, supersnel op tafel.
 4. Vers aan Tafel: ingrediënten van lokale telers, professionele bezorging.
 5. Maaltijdservice.nl: goedkope koelverse maaltijden, uitstekende reviews.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Potentiële plaatselijke maaltijdbezorging
In het bovenstaande schema bekijkt u alle benodigde informatie over de grote landelijke speler. Veel mensen bestellen bij een landelijke club vanwege een uitgebreid assortiment, de betrouwbare bezorging en gemak van bestellen. Ook in uw eigen buurt zijn er mogelijk verschillende maaltijdservices, cateringbedrijven en zorginstellingen die zich focussen op het bereiden en/of thuisbezorgen van eten bij ouderen en zieken. Wellicht kunnen deze aanbieders ook warm leveren. Enkele van deze mogelijke lokale adressen treft u in de tabel hieronder. U kunt deze bedrijven opbellen en vragen naar de opties. Suggestie? Mail ons gerust.

NaamAdresPostcodePlaats
KeurslagerE. PinckaersKerkstraat 12-a6245 CBEijsden
SPAR ColenDalestraat 236262 NPBanholt
Envida – Klein GulpenOude Rijksweg 476271 AAGulpen
Envida – AppelgaardVan Schaluynhofstraat 46269 DDMargraten

Dieetmaaltijden thuisbezorgd

Wanneer we ouder worden moeten we goed op voeding letten. Denk aan een allergie / voedselovergevoeligheid, een ziekte of beperking of om af te slanken. De huidige keukens bieden een steeds beter assortiment gericht op verschillende diëten. Van vetarm tot vloeibaar: bijna niets is te gek. Verderop bieden wij een beschrijving van veel bestelde dieetmaaltijden in Eys.

Uitleg van dieetmaaltijden

 • Vegetarisch: gerechten zonder vlees en vis.
 • Glutenvrij: de oplossing voor senioren met gluten intolerantie.
 • Lactosevrij / beperkt: met o.a. soja melk, lactosevrije melk- en yoghurt of amandelmelk.
 • Gemalen: als u moeite heeft met het eten van de maaltijd. Indien het slikken niet lukt kan men kiezen voor gemalen voeding.
 • Zoutarm: voorgeschreven in het geval van bijvoorbeeld nier- en hartziekten. Dit kennen we ook als natriumarm of kaliumbeperkt.
 • Koolhydraatarm: minimale hoeveelheid koolhydraten (bijv. aardappelen en pasta) eten.
 • Eiwitrijk: focus op o.a. vlees, vis, eieren, zuivel.
 • Biologische maaltijdservice: maaltijden met producten die op een eerlijke manier geproduceerd zijn.

Eenvoudig een maaltijdservice aan huis proberen

Warme maaltijden eenvoudig bestellen en aan huis bezorgd

Subsidies en hulp bij eten en drinken

Elke Nederlander heeft behoefte aan een dagelijkse gezonde maaltijd met genoeg groenten, voedinsvezels en gezonde vetten. Het is de basis voor een energiek en vitaal lichaam. Veel senioren en gehandicapten kunnen niet dagelijks een warme maaltijd bereiden. Subsidie maaltijdvoorziening Eys of maaltijdondersteuning is mogelijk aan de orde. Op lokaal en landelijk niveau zijn er verschillende regelingen.

Bijzondere bijstand en maaltijd korting
Senioren die moeilijk kunnen rondkomen kunnen soms tegen een speciaal tarief bestellen of kunnen een beroep doen op een subsidie. In sommige gemeenten is er een kortingspas. Meestal zit u dan wel vast aan één organisatie. Kijk ook naar de mogelijkheden van bijzondere bijstand: een vergoeding voor extra of hoge kosten. Men gebruikt daarvoor inkomen en persoonlijke situatie. Via portalen van de gemeente www.gulpen-wittem.nl kan men verdere details verkrijgen.

Maaltijdondersteuning vanuit WLZ, WMO en Zvw
Maaltijdondersteuning is voor veel mensen een onmisbare service. Voorbeelden zijn wanneer men niet zelfstandig meer de deur uit kan of als er kauw- en slikproblemen zijn, of bij dementie. Hulp bij eten en drinken wordt gefaciliteerd door Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo), Wet langdurige zorg (Wlz) en de Zorgverzekeringswet (Zvw) voor maaltijden bezorgen in Eys.

(Wmo) Wet maatschappelijke ondersteuning
Vanwege de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) moet de gemeente Gulpen-Wittem gehandicapten en mensen op leeftijd helpen om prettig en zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Ouderen en gehandicapten in de provincie Limburg worden geholpen via het WMO-loket als er extra hulp benodigd is. Deze wet maakt onderscheid tussen algemene voorzieningen en maatwerkvoorzieningen. Voor de algemene voorzieningen gelden weinig regels / beperkingen. Zoals hulp in de huishouding of (warme) maaltijden aan huis. Een maatwerkvoorziening is een individuele, persoonlijke ondersteuning op maat. Diensten als een persoonlijke hulp tijdens het eten.

Wet langdurige zorg of zorgverzekering
Ouderen met een WLZ-indicatie kunnen hulp aanvragen vanuit de Wet langdurige zorg. Het ontvangen van hulp bij eten en drinken zoals bijvoorbeeld toedienen van de maaltijd kan aangevraagd worden bij alle leveringsvormen (intramuraal & extramuraal). In een instelling, thuis, met een volledig pakket thuis (vpt), modulair pakket thuis (mpt) of persoonsgebonden budget (pgb). De thuiszorg maaltijden worden geregeld vanuit de Wlz enkel als men in een instelling woont of gekozen heeft voor het volledig pakket thuis (vpt). Heeft u vragen? Neem dan contact op met de thuiszorgleverancier. Mogelijk hebt u recht op een vergoeding van uw zorgverzekeraar voor een extra tegemoetkoming. Neem hiervoor contact op met de wijkverpleegkundige.

Veelgestelde vragen en antwoorden (FAQ) over eten aan huis bezorgen

Wat is de prijs van maaltijden aan huis bezorgen?
De onkosten van kant-en-klaar maaltijden aan huis liggen tussen de €4,45 & €5,75. De kosten komen tot stand door het type maaltijd (koelvers, vriesvers of warm), het aantal gram (kleine of grote maaltijd) en de contractvorm (afnames per week). Een diepvriesmaaltijd vindt u al vanaf €4,95, een koelvers menu wordt aangeboden vanaf €5,75 en tafeltje dekje is verkrijgbaar vanaf €6,95 (een huis bezorgd). Diverse restaurants bieden een proefpakket aan. Zodoende kunt u eenvoudig goedkope maaltijden in Eys laten bezorgen. Extra voordelig: 4 maaltijden voor €15.

Zit ik vast aan een abonnement?
Nee, er gelden geen minimale afnameverplichtingen. U bepaalt elke week waar en wanneer de maaltijden worden bezorgd. U kunt een bestelling plaatsen in de webshop, via de klantenservice of geef de bestellijst met uw keuzes mee aan de bezorger. Gewoonlijk werken bedrijven met automatische incasso. Zodoende wordt een vervolgbestelling automatisch betaald. Op die manier kan u zorgeloos doorbestellen.

Kan een maaltijd worden bezorgd wanneer ik dat wil?
Dat wisselt per aanbieder en provincie. Een aanzienlijk aantal maaltijdvoorzieningen bezorgen met hun eigen bezorgdienst. Op basis daarvan kunnen ze met maximale versheid in Eys eten bezorgen. Na uw eerste aankoop kunt u vaak een vast bezorgmoment afspreken. Tafeltje Dekje betekent een dagelijkse warme levering. Elke week zal er een levering van dagverse maaltijden plaatsvinden. Diepvriesmaaltijden worden tenslotte 2 of 3 keer per maand bezorgd, mits u voldoende vriesruimte heeft.

Hoe snel kan ik gerechten opwarmen?
Het warm maken van eten kan op verschillende manier. De gemakkelijkste manier is de magnetron. Start met het prikken van gaatjes in de deksel en bereid het ongeveer 7 minuten op 600 watt. 2 porties opwarmen? Zet ze dan iets langer in de magnetron. De oven gebruiken is ook een optie: verwarm de oven eerst voor tot zo’n 130 graden en zet het gerecht er +/- 35 minuten in. Eveneens kan u ook kiezen voor het wokken van de maaltijd. Op het gerecht wordt aangegeven wat de opwarminstructies zijn. Volg deze altijd op!