Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Echt

Gebruik maken van een maaltijdservice in Echt? Via maaltijdbutler.nl maak je kennis met de populairste bedrijven in de buurt. Vergelijk ze eenvoudig, en bestel het lekkerste eten simpel online. Altijd snel (en in veel gevallen gratis) afgeleverd. Duizenden senioren maken er al gebruik van (bijvoorbeeld tafeltje dekje). Maar ook voor jonge gezinnen is het een uitkomst. Ook voor bedrijven is het interessant. Overwerk maaltijden zijn een goed voorbeeld. Hierboven staat een formulier, vul het in en je krijgt meteen een overzicht met de beste services in de regio. Hieronder tref je ook een overzicht met alle verstrekkers van warme maaltijden in Echt.

aanvragen maaltijd

Wij hebben voor jou de beste maaltijdbezorgers in Echt gekozen

We hebben de top maaltijdservices hierboven uitgelicht. Deze zijn al jaren actief en kunnen thuisbezorgen in de regio Echt-Susteren. Wat maakt hen zo speciaal? Dagverse maaltijden en handige betrouwbare bezorging. In deze omgeving kan je ook terecht bij een aantal plaatselijke verstrekkers. Onderstaand een aantal plaatselijke aanbieders. Het gaat hier om slagerijen en ook zorgaanbieders die een eigen bezorgservice hebben bedoeld voor mensen in Echt. Hier profiteer je van de beste service, en betaalbare gerechten. Kies een van de verstrekkers voor meer informatie en koop onder andere lekkere Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice Rien.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Echt


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Echt

  Vooral ouderen maken dankbaar gebruik van de maaltijdservice. De groep senioren die zelfstandig thuis willen wonen wordt groter. Een kant-en-klaar menu zoals bijvoorbeeld Zomerzuurkool met casselerrib is dan meer dan welkom. Je kunt kiezen voor verschillende maaltijden.

  • Tafeltje dekje: Een warm gerecht aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Met dagverse producten gekookt en snel bezorgd. Dit wordt vaak dezelfde dag gegeten.
  • Koelverse maaltijd: Het eten wordt gekookt, en speciaal verpakt en binnen 24 uur bezorgd. Tot wel 7 dagen te bewaren in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijd: Plaats de gerechten in de vriezer, en kunnen tot 12 maanden worden bewaard.

  Gezonde kant-en-klaar maaltijden voor gezinnen
  Ook gezinnen maken gebruik van de maaltijdservice. De kant-en-klare diners zijn kindvriendelijk. Praktisch voor gezinnen die vaak maar weinig tijd hebben. Een paar minuten in de magnetron. Een mooie tijdbesparing. Uiteenlopende kant-en-klaar maaltijden met bijv. Spruitjes en ook verrukkelijke Stukjes rundvlees in saus vind je ook bij supermarkten als Albert Heijn of Hoogvliet. De gerechten koop je hier ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor bedrijven kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Zakelijke relaties willen verantwoorde ingrediënten & gerechten. Een overwerk maaltijd leveren in Echt is vaak niet duur en wordt vaak gratis bij bedrijven bezorgd. Het assortiment is enorm. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • De afwas wordt zelfs voor u gedaan.
  • Maaltijden al vanaf €5,00.
  • Flexibele en snelle bezorging.
  • Afrekenen via iDeal of automatische incasso met BTW factuur.

  Bij vergaderingen en meetings is een bedrijfsmaaltijd echt ideaal. De plates zoals Biefstuk stellen zeker niet teleur. Jij kunt je voor 100% concentreren op de business. Een lekker dessert mag niet ontbreken. Bestek en borden kunnen ook worden bezorgd. Zoek je een zakelijke maaltijdservice in Echt? Hieronder staat een formulier, vul het in en ontvang een overzichtje met leveranciers. Op deze website lees je ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Anna Paulowna.