Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Uitdam

Gebruik maken van een maaltijdservice in Uitdam? Een gevarieerde en gezonde maaltijd is van belang voor een vitaal en gezond lijf. Dit is bovenal van toepassing voor ouderen en bejaarden. Het is niet altijd mogelijk om dit zelfstandig regelen. In dit soort gevallen kunt u een beroep doen op de maaltijdservice voor senioren: enorm verse en gezonde maaltijden thuisbezorgd die u binnen een paar minuutjes kunt opwarmen. Via deze pagina ontdekt u de beste opties voor warme maaltijden in Uitdam. Vergelijk de voorwaarden van de aanbieders en bestel meteen een voordelig proefpakket met heerlijke menu’s zoals Alaska-koolvis en Veget. pastaschotel, penne, gedroogde tomaten. Bij u thuisbezorgd door een vaste koerier. Via de Maaltijdbutler leest u belangrijke informatie over het actuele aanbod, tafeltje dekje, welke services er in de buurt zijn, de geschatte kosten, informatie rondom bestellen en betalen, en info over subsidies waar u een beroep op kunt doen.

 • Focus op gezonde maaltijden voor thuis.
 • Met ingrediënten vers van het land.
 • Minimaal 200 gram groenten en zonder toevoegingen.
 • Geen vast abonnement, u zit nergens aan vast.
 • Elke 7 dagen een nieuw assortiment.
 • Op een vast moment in de week bezorgd.

Aanbiedingen Maaltijden Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
Koelvers
Vriesvers
25 koelverse maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95
vers-aan-tafel
Koelvers
Vriesvers
150+ vriesverse maaltijden 6 maaltijden voor €24,99
Beschikbare proefpakket aanbiedingen oktober 2021
ProvincieNoord-Holland
GemeenteWaterland
Postcode1154
Website gemeentewww.waterland.nl
Recept tip:Sperziebonen
Gemiddelde kosten€6,30

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Uitdam

Steeds meer ouderen kiezen voor langer (zelfstandig) thuiswonen. Het punt is, boodschappen halen en eten bereiden is niet altijd mogelijk. De gezonde maaltijdservice is dan ideaal: volwaardige maaltijden bomvol groente en de benodigde bouwstoffen bij u thuis geleverd. Een diner zoals (Tortellini met gehakt en kaas) + (Runderragout, bloemkool, gekookte aardappelen) zijn snel op te warmen in een simpele magnetron of oven. Gemakkelijk en snel een ambachtelijke maaltijd klaarzetten. De lekkerste ingrediënten van het seizoen, lekkere gezonde kruiden, weinig zout en geen e-nummers en meestal 200 gram groenten. Volgens de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Standaard geleverd door een geschikte cateraar of een vast gezicht aan de deur. U hebt de keuze uit verschillende soorten maaltijden. Onderstaand vindt u handige informatie over betaalbare kant-en-klare maaltijden in Uitdam voor senioren.

Koelverse maaltijden
Koelverse maaltijden: fantastische gerechten met ambachtelijke ingrediënten. Daarna wordt het teruggekoeld en luchtdicht verpakt. De menu’s zijn doorgaans een dag of 5 gekoeld te bewaren. Langer bewaren? Vries het dan in. Maar dit gaat ten koste van smaakbeleving en geur. Veel mensen kiezen voor koelvers vanwege veel verse groenten en voedingswaarden en dat het aanbod wekelijks varieert. Nadelig is wel dat u het slechts 5 dagen kunt bewaren en de iets hogere prijs.

 • Uitgebalanceerde menu’s met voldoende groente.
 • Sterk in opkomst vanwege optimale smaak en structuur, 100% vers en vrij van conserveringsmiddelen.
 • Per week een wisselend aanbod (naar het seizoen) voor maaltijden bestellen in Uitdam.
 • Kippenbout, Bonne femme al voor €5,25.

Diepvriesmaaltijden
Vriesverse maaltijden worden na de bereiding direct daarna versneld terug gevroren (geshockfreezed). Smaak, geur, vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Het grote voordeel is de lange houdbaarheid en de betaalbaarheid van het product. Een bezorger die iedere week langskomt is hier dan ook niet noodzakelijk, en u kunt eenvoudig veel maaltijden bewaren. Meestal is vriesvers voordeliger dan de koelverse/dagverse alternatieven.

 • Diepvriesmaaltijden worden versneld terug gevroren en daarna thuisbezorgd.
 • Voordelen zijn de fantastische houdbaarheidsdatum en de interessante prijzen.
 • Normaal is er een vast menu met 50 – 100 gerechten.
 • Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree al vanaf €5,20.

Tafeltje dekje Uitdam: warme maaltijd bij u thuisbezorgd

Is men niet meer instaat zelf een magnetron te gebruiken? Voor dat soort momenten is tafeltje-dek-je in Uitdam iets wat kan helpen. Het betreft maaltijden die warm thuis worden bezorgd voor bejaarden en ouderen. Zij kunnen direct aanschuiven. De bekende serviceverleners zoals Vers voor thuis hebben daarvoor minder mogelijkheden. Warm eten laten bezorgen wordt vaak georganiseerd door gespecialiseerde restaurants & keukens. Er wordt gewerkt met vrijwilligers die de bezorging regelen. Op de site van uw gemeente (www.waterland.nl) achterhaalt u diverse diensten en lokale keukens.

 • Tafeltje Dekje: warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Uitdam.
 • Ideaal voor senioren die liever geen gebruik maken van magnetronmaaltijden.
 • U kunt snel aan tafel.
 • Bijna altijd gefaciliteerd regionale keukens een regionale zorgverlener, of stichting welzijn Waterland.
 • Ruime keuze met o.a. Kipfilet met vleesjus, witte rijst, wokgroenten en Rundergehaktbal, bloemkool met saus en gekookte aardappelen, vanaf ongeveer €7,70 inclusief levering.

Gezonde maaltijden voor ouderen bezorgd aan huis

Smakelijke en koelverse gerechten vanaf €5,70

maaltijdservice-uitdam

Voordelige maaltijdservice bedrijven in Uitdam vergelijken

Er opereren meerdere organisaties die eten aan huis bezorgen. Welke verstrekker past goed bij mijn wensenlijstje? Dat heeft te maken met het type maaltijden dat u zoekt en wat uw wekelijkse budget is. Verderop vindt u een vergelijking van landelijke bedrijven die de meest verse maaltijden aan huis in Uitdam voor senioren aan huis leveren. Per aanbieder ontdekt u het type maaltijden (tafeltje-dekje/dagvers/diepvries), de beschikbare maaltijd keuzes per week en een prijsindicatie. Bij de uitgelichte aanbieders kan bovendien een proefpakket besteld worden.

Keuzehulp: Vergeet hier niet op te letten
Op het moment dat u aan het kijken bent naar een geschikte organisatie van gezonde maaltijden zijn er zaken waar u goed op moet letten. In het volgende schema achterhaalt u verschillende zaken die belangrijk zijn als u zich oriënteert op de beste maaltijdservice aan huis in Uitdam.

 • Categorie menu’s: Ligt mijn behoefte bij koelvers/dagvers, diepvries of warme gerechten (tafeltje dekje)?
 • Diversiteit: uit hoeveel maaltijden kan ik wekelijks kiezen?
 • Opties voor bestellen: hoe kan ik een bestelling doorgeven? Kan dit alleen online, of is er ook een papieren bestellijst?
 • Levering: hoe en op welke dagen kan ik het eten laten bezorgen? Is er een vaste bezorger?
 • Betaalwijze: hoe kan ik mijn bestelling voldoen? Moet ik een machtiging geven voor automatische incasso of kan ik ook pinnen aan de deur?
 • Klantenservice: waar kan ik terecht in het geval van een klacht of suggestie?
 • Klantwaardering: informeer bij huidige klanten naar hun ervaringen en lees ook online reviews op bijvoorbeeld www.webwinkelkeur.nl.

Top-5 aanbieders

 1. Uitgekookt: altijd met 200 gram groenten, groot assortiment.
 2. Apetito: meer dan 180 maaltijden, flexibel abonnement.
 3. Mealhero: een van de nieuwste en innovatiefste leveranciers, supersnel op tafel.
 4. Vers aan Tafel: goede portiegroottes, uitstekende bezorging.
 5. Maaltijdservice.nl: volgens de schijf van 5, proef-aanbiedingen.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Potentiële regionale maaltijdbezorging
Bovenstaand vergelijkt u alle relevante details over de beste landelijke speler. Het fijne van deze aanbieders is de wekelijks wisselende maaltijden, de betrouwbare bezorging en gemak van bestellen. Ook op lokaal niveau zijn er mogelijk allerlei vrijwilligersorganisaties, cateringbedrijven en zorginstellingen die bezig zijn met het bereiden en/of het thuisbezorgen van maaltijden bij senioren en andere zwakke doelgroepen. Wellicht leveren zij ook warm aan huis. Enkele van deze mogelijke regionale adressen hebben wij samengevat in deze tabel. Informeer eventueel bij deze bedrijven of dit mogelijk is voor u. Suggesties? Neem contact op met onze klantenservice.

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager Dirk SpronkZuideinde 141141 VJMonnickendam
SPAR express Monnickendam OostProvincialeweg N247 Oostzijde 11145 PAMonnickendam
Gemeente Edam-VolendamW van der Knoopdreef 11132 KNVolendam
Resto Van Harte – Buurtcentrum HolendrechtHolendrechtplein 36 /381106 LPAmsterdam

Dieetmaaltijden bij u thuis laten bezorgen

Juist voor ouderen is voeding zeer belangrijk. Dit kan zijn om een allergie, een ziekte of om weer op gewicht te komen. De populaire keukens houden steeds beter rekening met diverse diëten. Van glutenvrij tot aan kaliumbeperkt: het wordt allemaal thuisbezorgd. Hieronder presenteren wij een handig lijstje met enkele dieetmaaltijden in Uitdam.

Dieetmaaltijden die u kunt kiezen

 • Vegetarisch: verantwoorde maaltijden zonder vlees of vis.
 • Glutenvrij: perfect bij een glutenintolerantie/gevoeligheid.
 • Lactosevrij / beperkt: menu’s zonder melkproducten van koeien, schapen of geiten.
 • Gemalen: ook wel gepureerde maaltijden genoemd, geschikt bij kauwproblemen. Vloeibare maaltijden zijn helemaal glad, worden vaak met rietje gedronken.
 • Zoutarm: gevarieerde en gezonde maaltijden met weinig tot geen zout. Soms wordt het ook natriumarm of kaliumbeperkt genoemd.
 • Koolhydraatarm: eten van producten met veel koolhydraten wordt beperkt.
 • Eiwitrijk: lekkere gerechten met voldoende vlees of vis en noten.
 • Biologische maaltijdservice: grondstoffen van boeren die duurzame landbouw bedrijven.

Vergelijk en vind de beste maaltijdservice in de regio

Zonder gedoe warme maaltijden bestellen en snel thuisbezorgd

Uitleg over subsidies en hulp bij eten en drinken

Iedereen heeft behoefte aan een dagelijkse gezonde maaltijd met genoeg groenten, voedinsvezels en gezonde vetten. Het is de basis voor een energiek en vitaal lichaam. Veel 80-plussers en mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen niet meer zelf koken. Subsidie maaltijdvoorziening Uitdam of maaltijdondersteuning is dan soms noodzakelijk. Hieronder leest u wat er allemaal mogelijk is.

Korting bij de maaltijdservice en bijzondere bijstand
Senioren en chronisch zieken die het financieel zwaar hebben krijgen soms korting op maaltijden. Het kan ook zijn dat hiervoor een speciale subsidie is. Vaak zijn hiervoor speciale kortingspassen beschikbaar. Vaak wordt dit verzorgd door een lokale keuken. Soms kan men ook een beroep doen op bijzondere bijstand: een uitkering waarmee u extra of hoge kosten kunt betalen. Daarvoor kijkt de gemeente naar uw eigen draagkracht. Via de gemeente www.waterland.nl zijn deze regelingen verder uitgewerkt.

Maaltijdondersteuning via de WMO, Zvw en WLZ
Maaltijdondersteuning kan in veel situaties een uitkomst bieden. Neem nou de situaties waarin men niet meer naar de winkel kan of bij problemen met slikken, of juist bij dementie. Hulp bij eten en drinken wordt gerealiseerd vanuit de de Zorgverzekeringswet (Zvw), Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo) en de Wet langdurige zorg (Wlz) voor maaltijden bezorgen in Uitdam.

(Wmo) Wet maatschappelijke ondersteuning
Binnen de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) kan de gemeente Waterland personen met een handicap / beperking en ouderen ondersteunen om prettig en zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Bewoners van de provincie Noord-Holland kunnen terecht bij het WMO-loket wanneer zij extra zorg nodig hebben. Er zijn algemene voorzieningen en maatwerkvoorzieningen. Algemene voorzieningen zijn vrij toegankelijke diensten, activiteiten of zaken. Onder andere hulp in de huishouding & (warme) maaltijden aan huis. Een maatwerkvoorziening is hulp voor u persoonlijk. Bijvoorbeeld een persoonlijke hulp tijdens het eten.

Wet langdurige zorg of zorgverzekering
Senioren met een WLZ-indicatie hebben de mogelijkheid om de Wet langdurige zorg aan te spreken. Een helpende hand bij eten en drinken als bereiden van de maaltijd is toepasbaar voor alle leveringsvormen (intramuraal & extramuraal). Met verblijf in een instelling, aan huis, met een modulair pakket thuis (mpt), volledig pakket thuis (vpt) of persoonsgebonden budget (pgb). De thuiszorg maaltijden zelf worden afgehandeld via de Wlz enkel als men in een instelling woont of aanspraak maakt op het volledig pakket thuis (vpt). Heeft u vragen? Neem dan contact op met de thuiszorgleverancier. Soms is er ook de zorgverzekering voor aanvullende zorg. Een wijkverpleegkundige stelt de indicatie voor hulp bij de maaltijden.

Veelgestelde vragen over eten aan huis bezorgen (FAQ)

Hoeveel kost maaltijden aan huis bezorgen precies?
De onkosten van kant-en-klaar maaltijden aan huis schommelt tussen de €4,75 tot €6,75. De kosten komen tot stand door de versheid van de maaltijd, het aantal gram (kleine of grote maaltijd) en het aantal bezorg / contactmomenten. Een diepvriesmaaltijd is verkrijgbaar vanaf €4,85, een koelvers menu wordt aangeboden vanaf €5,95 en tafeltje dekje is online verkrijgbaar vanaf €7,20 (thuis gebracht). Een aanzienlijk aantal maaltijdbezorgers verstrekken een eigen proefpakket. Zo kunt u goedkope maaltijden in Uitdam kopen. Denk aan 4 gerechten voor €15.

Moet ik verplicht een abonnement nemen?
Nee, er is geen sprake van een abonnement of vaste afname. U bepaalt elke week waar en wanneer de maaltijden aan huis worden bezorgd. Het bestellen gaat online, met een belletje of soms met een bestellijst. Normaal gesproken geschiedt de betaling via automatische incasso. Zodoende wordt een eventuele volgende bestelling automatisch geïncasseerd. Dat scheelt veel tijd en gedoe.

Kan een maaltijd worden bezorgd wanneer ik dat wil?
Dat is afhankelijk van voorziening en woonplaats/wijk. Meerdere maaltijdvoorzieningen bezorgen met hun eigen bezorgdienst. Op basis daarvan kunnen ze met maximale versheid in Uitdam eten bezorgen. Nadat u een bestelling hebt geplaatst kunt u vaak afspreken dat ze op een vaste dag in de week komen. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er elke dag een bezorging. Dagverse maaltijden worden doorgaans 1 a 2 keer per week uitgeleverd. Diepvriesmaaltijden worden geleverd in grotere aantallen, mits u voldoende vriesruimte heeft.

Hoe snel kan ik gerechten opwarmen?
Het warm maken van eten kan op 3 manieren. De eenvoudigste optie is in de magnetron. Prik voldoende gaatjes in zodat de lucht kan ontsnappen en plaats het bakje in de magnetron: 7 minuten op 600 watt. 2 maaltijden tegelijk opwarmen? Dan hebben de maaltijden wat langer tijd nodig. Uiteraard is ook de oven geschikt: verwarm uw oven eerst voor tot 120 graden en zet de timer op 30 minuten. Uiteindelijk is ook een pan op het fornuis goed te gebruiken. Op de doos staat altijd de juiste opwarminstructies. Deze staan er niet voor niets op!