Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Maaltijdservice Mill en Sint Hubert

Nieuwsgierig naar mogelijkheden van de maaltijdservice in Mill en Sint Hubert? Elke dag een gezonde maaltijd legt de basis voor een sterk, fit en vitaal lichaam. En dat geldt met name voor ouderen en zwakkeren. Wellicht is het niet meer mogelijk om dit zelfstandig regelen. Gelukkig kunt u kennismaken met de kant-en-klare maaltijdservice: koelverse en gezonde maaltijden aan huis bezorgd die u in een paar minuten kunt opwarmen in de magnetron. Op deze pagina achterhaalt u de meest geschikte aanbieders van warme maaltijden in Mill en Sint Hubert. Bekijk welke spelers er allemaal zijn en bestel online een extra voordelig proefpakket met heerlijke menu’s zoals Koolvis Hollandaisesaus, worteltjes en aardappelpuree en Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst. Op een vast moment in de week bij u geleverd. Op Maaltijdbutler.nl leest u belangrijke informatie over het actuele aanbod, tafeltje dekje, aanbieders, de wekelijkse kosten, hoe u kunt bestellen, en informatie rondom subsidies.

 • Zonder moeite een gezonde maaltijd laten komen.
 • Smaakvolle menu’s met verse producten.
 • Geen onnodige toevoegingen of E-nummers.
 • U zit niet vast aan een abonnement.
 • Wekelijks nieuwe lekkere gerechten.
 • Thuisbezorgd door een vaste bezorger.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
4 maaltijden voor €25,00
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50
Beschikbare proefpakket aanbiedingen mei 2024
ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMill en Sint Hubert
Postcode5455
Website gemeentewww.gemeente-mill.nl
Recept tip:Verse komkommersalade
Gemiddelde kosten€6,00

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Mill en Sint Hubert

Steeds meer ouderen kiezen voor langer (zelfstandig) thuiswonen. Het punt is, de dagelijkse boodschappen doen en een warme maaltijd koken gaat niet altijd vanzelf meer. De gezonde maaltijdservice is dan het antwoord: iedere dag een maaltijd op tafel met volop groenten, vitamines en mineralen bij u aan huis bezorgd. Een diner zoals (Bami, quorn, satésaus) & (Kabeljauw in kruidensaus) zijn op te warmen middels een simpele magnetron of oven. Razendsnel een voedzame maaltijd bereiden. Met liefde bereid met 100% verse producten, geen ongezonde toevoegingen en natuurlijk verse en gezonde groenten. Eten volgens de Schijf van Vijf! In de meeste gevallen thuisbezorgd door een gespecialiseerde cateraar of bezorger op het moment dat het u uitkomt. We onderscheiden Hollandse en wereldse gerechten. Bijgaand checkt u bruikbare informatie over lekkere kant-en-klare maaltijden in Mill en Sint Hubert voor senioren en gehandicapten.

Koelverse maaltijden
Koelverse maaltijden zijn volwaarde menu’s met 100% verse producten. Na bereiding wordt het teruggekoeld om voedingswaarden en smaak te behouden. Deze maaltijden zijn circa 5 – 7 dagen te bewaren in de koelkast. Natuurlijk kunnen ze ook ingevroren worden. Het gevolg is meestal een wat mindere smaakbeleving en geur. Belangrijkste voordelen zijn de verrassend goede smaak en de enorme variatie in het wekelijkse aanbod. Nadelig is wel een korte houdbaarheidsdatum en dat de maaltijden beginnen bij zo’n €6,00.

 • Bereid met verse en lokale ingrediënten.
 • De meest gekozen optie: een natuurlijke smaak en textuur, altijd verse groenten en zonder allerlei kunstmatige toevoegingen.
 • Elke week weer nieuwe menu’s om uit te kiezen bij maaltijden bestellen in Mill en Sint Hubert.
 • Ajam pangang, bami goreng al voor €5,35.

Diepvriesmaaltijden
Vriesverse maaltijden vers gekookt en daarna direct daarna versneld terug gevroren (geshockfreezed). Smaak, geur en kleur blijven op deze manier optimaal behouden. Redenen om hiervoor te kiezen zijn de lange houdbaarheid en de betaalbaarheid van het product. Een wekelijkse bezorging is niet nodig, en het is eenvoudig de maaltijden wat langer te bewaren. In de regel is vriesvers voordeliger dan dagverse tafeltje dekje.

 • Diepvriesmaaltijden worden ingevroren (shock freezing) en direct klaargemaakt voor verzending.
 • Kies je voor vriesvers, dan kies je voor de goede houdbaarheidsdatum en de interessante prijzen.
 • Doorgaans heeft u de keuze uit zo’n 60 – 80 menu’s.
 • Hongaarse goulash, doperwten, rijst voor €4,20.

Tafeltje dekje Mill en Sint Hubert: warme maaltijd thuisbezorgd

Wordt het opwarmen van maaltijden voor iemand erg lastig? In die situatie is tafeltje-dek-je in Mill en Sint Hubert een uitkomst. Het gaat hier om maaltijden die warm aan huis worden geleverd bij bejaarden of mensen met een beperking. Het voordeel is dat men meteen kan gaan eten. Landelijke dienstverleners zoals Spar Eet Smakelijk hebben daarvoor minder mogelijkheden. Warm eten thuisbezorgen wordt in veel gevallen georganiseerd door een lokale keuken. Enthousiaste vrijwilligers bezorgen dit aan huis. Op de site van uw gemeente (www.gemeente-mill.nl) ontdekt u de beschikbare opties.

 • Tafeltje Dekje: warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Mill en Sint Hubert.
 • De oplossing voor bejaarden die de kant-en-klaar maaltijden niet zelf meer kunnen opwarmen.
 • Er kan meteen gegeten worden.
 • Meestal aan huis gebracht door gespecialiseerde restaurants een zorginstelling, of stichting welzijn Mill en Sint Hubert.
 • Kies uit gerechten zoals Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst & Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, rode bieten, vanaf plusminus €7,45, gratis bezorgd.

Gezonde maaltijden voor ouderen aan huis geleverd

Snelle en verantwoorde maaltijden vanaf €5,30

maaltijdservice-mill-en-sint-hubert

Verantwoorde maaltijdservice bedrijven in Mill en Sint Hubert vergelijken

Er opereren meerdere services die eten (warm) aan huis leveren. Welk van deze bedrijven sluit aan bij mijn omstandigheden? Geeft dan eerst antwoordt op vragen als; wat u precies zoekt (koelvers/vriesvers/warm) en wat u max. per gerecht wilt betalen. Hierbij vergelijkt u de huidige landelijke dienstverleners die de gezondste verse maaltijden aan huis in Mill en Sint Hubert voor senioren bezorgen aan huis. Per onderneming bekijkt u het type maaltijden (diepvries, koelvers of tafeltje dekje), het aantal gerechten waar u uit kunt kiezen en de doorsnee prijs. Bij diverse leveranciers bestaat de mogelijkheid een proefpakket aan te vragen.

Keuzehulp: Vind de maaltijdservice die bij u past
Zodra u zich aan het oriënteren bent naar een goede bezorgdienst van kant en klare gerechten dient u rekening te houden met een aantal aspecten. In de volgende lijst bekijkt u een aantal zaken die u kunt overwegen als u zich oriënteert op de beste maaltijdservice aan huis in Mill en Sint Hubert.

 • Categorie menu’s: Maak ik een keuze voor koelvers/dagvers/vriesvers of warme maaltijden (tafeltje dekje)?
 • Diversiteit: bieden ze elke week nieuwe gerechten?
 • Bestellen: hoe kan ik een bestelling doen? Populaire opties zijn telefonisch, online of een menulijst.
 • Bezorging aan huis: op welke dagen kan ik een bezorger verwachten? Heeft hij ook signalerende functie?
 • Betaalmogelijkheden: hoe kan ik mijn bestelling voldoen? Kan dit via automatische incasso en kan ik ook pinnen of contant betalen?
 • Klantenservice: hoe goed is de organisatie bereikbaar problemen?
 • Ervaringen: vraag andere gebruikers in uw omgeving en bekijk reviews op bijvoorbeeld kiyoh.nl.

Top-5 aanbieders

 1. Uitgekookt: gratis gekoeld aan huis geleverd, flexibel abonnement.
 2. Apetito: met unieke Chefmobiel, flexibel contract.
 3. Mealhero: gebruiksvriendelijk bestellen, proefpakket beschikbaar.
 4. Vers aan Tafel: ruim 15 jaar actief, een gebruiksvriendelijke webwinkel.
 5. Maaltijdservice.nl: maaltijden, soepen, toetjes, focus op gezonde maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze
De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Potentiële maaltijdbezorgingbuurt
In onze vergelijker leest u meer informatie over de bekende landelijke speler. Waar deze aanbieders zich op onderscheiden is het uitgebreide aanbod, de opties voor bezorging en een klantenservice die u goed kunt bereiken. Ook in uw eigen regio zijn er mogelijk prima vrijwilligersorganisaties, cateringbedrijven en zorginstellingen die dagelijks actief zijn met het bereiden en/of het thuisbezorgen van maaltijden bij senioren en zorginstellingen. Wellicht doen zij ook aan tafeltje dekje. De adresgegevens van mogelijke plaatselijke adressen vindt u in de bijgaande tabel. U kunt eventueel informeren of ze iets voor u kunnen betekenen. Suggestie? Neem gerust contact met ons op.

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager W. HermanussenMaasburg 15431 BRCuijk
SPAR RijkevoortKapelstraat 115447 AARijkevoort
BrabantZorg – Sint PetrusBurgtstraat 345427 AJBoekel
Gemeente Gemert-Bakel – loket ZorgRidderplein 15421 CVGemert

Dieetmaaltijden thuis laten bezorgen

Juist voor ouderen is voeding zeer belangrijk. Dit kan zijn om een allergie, lichamelijke klachten of om weer op gewicht te komen. De verschillende organisaties bieden standaard een oplossing voor uiteenlopende diëten. Van diabetes tot vegetarisch: het wordt allemaal thuisbezorgd. Onderstaand bieden wij een handig overzicht met vaak gekozen dieetmaaltijden in Mill en Sint Hubert.

Lijst met dieetmaaltijden

 • Vegetarisch: gezonde gerechten zonder vlees en vis.
 • Glutenvrij: maakt het leven met een glutenintolerantie of gevoeligheid eenvoudiger.
 • Lactosevrij: wekelijks lekkere maaltijden bezorgd zonder melkproducten.
 • Gemalen: gezonde en lekkere gerechten als kauwen niet goed lukt. Vloeibare voeding is helemaal glad, zonder stukjes.
 • Zoutarm: bij een hoge bloeddruk of overmatig vasthouden van vocht. We kennen het ook als natriumarm of kaliumbeperkt.
 • Koolhydraatarm: minimale hoeveelheid koolhydraten (bijv. aardappelen en pasta) eten.
 • Eiwitrijk: op een snelle en gezonde manier afvallen.
 • Biologische maaltijdservice: zo natuurlijk mogelijk tot stand gekomen gerechten.

Eenvoudig een maaltijdservice aan huis proberen

Heerlijke warme maaltijden bestellen en eenvoudig thuisbezorgd

Informatie over subsidies en hulp bij eten en drinken

Iedereen verdienteen smaakvolle maaltijd met genoeg mineralen, vitamines en andere bouwstoffen. Het is het uitgangspunt van een fit en vitaal leven. Veel 80-plussers en mensen met een handicap kunnen niet meer dagelijks een gezonde maaltijd op tafel zetten. Subsidie maaltijdvoorziening Mill en Sint Hubert of maaltijdondersteuning is in dat geval nodig. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Bijzondere bijstand of korting op maaltijden
Ouderen en gehandicapten die moeilijk kunnen rondkomen kunnen soms tegen een speciaal tarief bestellen. Soms is er ook een speciale subsidie. Dikwijls moet hiervoor een kortingspas worden aangevraagd. Veelal dient u te bestellen bij de vaste aanbieder. Kijk ook naar de mogelijkheden van bijzondere bijstand: een vergoeding voor extra of hoge kosten. Men kijkt in dit geval naar inkomen en persoonlijke situatie. Op de website van de gemeente www.gemeente-mill.nl kunt u direct contact opnemen.

Maaltijdondersteuning vanuit WLZ, Zvw en WMO
Maaltijdondersteuning is noodzakelijk voor diverse groepen mensen. Bijvoorbeeld als men niet zelf kan koken of bij dementie en andere lichamelijke problemen. Hulp bij eten en drinken wordt gefaciliteerd door de Zorgverzekeringswet (Zvw), de Wet langdurige zorg (Wlz) en Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo) voor maaltijden bezorgen in Mill en Sint Hubert.

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)
Vanwege de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) kan de gemeente Mill en Sint Hubert personen met een handicap / beperking en mensen op leeftijd helpen om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Senioren en chronisch zieken in de provincie Noord-Brabant worden geholpen via het WMO-loket als er vraag is naar extra ondersteuning. Deze wet maakt onderscheid tussen algemene voorzieningen en maatwerkvoorzieningen. Voor de algemene voorzieningen gelden weinig regels / beperkingen. Diensten als boodschappendiensten & maaltijden thuis laten bezorgen. Maatwerkvoorzieningen gaan net even een stapje verder. Denk aan extra ondersteuning bij het eten van de maaltijd.

Wet langdurige zorg of zorgverzekering
Bejaarden met een WLZ-indicatie kunnen zorg ontvangen via de Wet langdurige zorg. Hulp krijgen bij het eten en drinken zoals bijv. opwarmen van de maaltijd valt binnen de leveringsvormen (intramuraal & extramuraal). Dus zowel in een instelling als thuis, met een modulair pakket thuis (mpt), persoonsgebonden budget (pgb) of volledig pakket thuis (vpt). De thuiszorg maaltijden worden geregeld vanuit de Wlz als men in een instelling woont of een volledig pakket thuis (vpt) heeft. Uw thuiszorgleverancier kan u van extra gegevens voorzien. Mogelijk is er een regeling via de zorgverzekeraar voor zorg en ondersteuning. Neem hiervoor contact op met de wijkverpleegkundige.

Veelgestelde vragen en antwoorden (FAQ) over eten aan huis bezorgen

Welke prijzen hanteren ze voor maaltijden aan huis voor senioren?
De prijzen van kant-en-klaar maaltijden aan huis zitten tussen de €4,70 en €6,05. De prijs heeft te maken met aspecten zoals de wijze van bereiding (koelvers, vriesvers, warm), de gekozen portie (klein of groot) en hoeveel maaltijden u afneemt. Een diepvriesmaaltijd bestelt u vanaf €4,95, een koelvers menu is verkrijgbaar vanaf €5,60 en tafeltje dekje is leverbaar vanaf €6,50 (een huis bezorgd). Het gros van de keukens hebben een aantrekkelijk proefpakket. De moeite waard, want zo kunt u extra goedkope maaltijden in Mill en Sint Hubert laten leveren. Bijvoorbeeld 6 maaltijden voor €25.

Ga ik een abonnement aan?
Nee, u hoeft geen minimale afname per week af te spreken. U bepaalt elke week wanneer en hoeveel maaltijden aan huis worden bezorgd. U kunt een bestelling plaatsen in de webshop, per telefoon of gebruik hiervoor de handige bestellijst. Gewoonlijk wordt er gewerkt met automatische incasso. Op die manier worden andere bestellingen op een automatische manier betaald. Dat scheelt veel tijd en gedoe.

Hoe zit het met de tijden voor het bezorgen van maaltijden?
Dit wisselt per bedrijf en bezorggebied. Meerdere maaltijdvoorzieningen rijden rond met eigen bezorgers. Op deze manier kunnen ze eenvoudig in Mill en Sint Hubert eten bezorgen. Na het proefpakket spreekt u een vast bezorgmoment + tijdstip af. Tafeltje dekje wordt dagelijks bezorgd. U ontvangt elke week een levering van dagverse maaltijden. Bij diepvries wordt er minder vaak bezorgd, alleen moet uw vriezen daar wel geschikt voor zijn.

Hoe werkt het opwarmen van het eten?
Het verwarmen van het eten gaat verrassend gemakkelijk. De magnetron biedt de snelste weg. Prik gaatjes in de afdekfolie en verwarm het zo’n 6-8 minuten in op 600-700 watt. 2 porties opwarmen? Dan moet u het eten iets langer in de magnetron zetten. Tevens kunt u kiezen voor de oven: verwarm de oven eerst voor tot zo’n 130 graden en plaatst de maaltijd er zo’n 25 minuten in. Als laatste is ook opwarmen in een pan mogelijk. In de beschrijving treft u gedetailleerde opwarminstructies. Volg deze altijd op!

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Mill
 • Langenboom
 • Sint Hubert
 • Wilbertoord