Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Den Ilp

Onderzoekt u de mogelijkheden van de maaltijdservice in Den Ilp? Een dagelijkse gezonde maaltijd is de basis van een goede weerstand en een gezond lijf. Dit geldt bovenal voor ouderen en bejaarden. In sommige gevallen is het niet haalbaar om zelf boodschappen te doen en te koken. Als dit het geval is, dan is er een oplossing, namelijk de maaltijdservice voor senioren: de meest verse en smaakvolle maaltijden aan huis die u in een paar minuten kunt opwarmen in de magnetron. Hier bekijkt u handige adressen voor het bezorgen van warme maaltijden in Den Ilp. Bekijk en vergelijk de verschillende leveranciers en ga voor een zeer betaalbaar proefpakket met lekkere menu’s als Rundergoulash en Spinazie à la crème met champignons. Elke week vers aan huis geleverd. Op deze pagina treft u o.a. alle relevante details over de bereidingswijze van de gerechten, tafeltje dekje, welke leveranciers er allemaal zijn, de gemiddelde kosten, uitleg over bestellen, betalen en bezorgen en info rondom subsidies en andere vormen van maaltijdondersteuning.

 • Gezond eten zonder zelf te koken.
 • Ambachtelijke producten en verse groenten.
 • Zoutarm en geen ongezonde toevoegingen.
 • Geen dure abonnementen of verplichtingen.
 • Wekelijks nieuwe lekkere gerechten.
 • Meestal gratis gekoeld geleverd aan huis.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97 Tijdelijk 3+1 gratis
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50
Beschikbare proefpakket aanbiedingen augustus 2022
ProvincieNoord-Holland
GemeenteLandsmeer
Postcode1127
Website gemeentewww.landsmeer.nl
Recept tip:Foe yong hai
Gemiddelde kosten€5,95

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Den Ilp

Senioren blijven steeds langer thuis wonen. Desalniettemin, inkopen doen voor de boodschappen en koken van maaltijden wordt steeds lastiger. De gezonde maaltijdservice biedt de oplossing: structureel een voedzame maaltijd met alle benodigde voedingsstoffen bezorgd bij u thuis. Gerechten zoals (Zomerzuurkool met casselerrib en ananas) + (Runderstoofpotje met stamppot hutspot) worden op temperatuur gebracht middels uw oven of combi-magnetron. Razendsnel een geschikte maaltijd opdienen. Vers van het land op uw bord, zonder toevoeging van conserveringsmiddelen en natuurlijk verse en gezonde groenten. Bereid op basis van de Schijf van Vijf. Doorgaans afgeleverd door een goede cateraar of bezorger, wanneer en hoe laat u dat wilt. Er kan worden gekozen uit uiteenlopende menu’s en gerechten. Hieronder vindt u aanvullende info over smakelijke en gezonde kant-en-klare maaltijden in Den Ilp voor senioren en gehandicapten.

Koelverse maaltijden
Koelverse maaltijden worden klaargemaakt met ambachtelijke ingrediënten. Na het koken worden de maaltijden snel teruggekoeld. Deze menu’s zijn maximaal 5 dagen in de koelkast te bewaren. Eventueel kunt u het invriezen. Let op: dit kan een nadelig effect hebben op smaak, kleur en geur. Redenen om dit soort eten te kiezen zijn: de verse producten en dat er veel variatie in de gerechten is. Een minpunt is de beperkte houdbaarheid en dat het in de regel iets duurder is.

 • De lekkerste ingrediënten van het seizoen.
 • De meest gekozen optie: optimale smaak en textuur, gebruik van verse producten en geen ongezonde e-nummers en zoutarm.
 • Iedere week een nieuw aanbod met producten voor maaltijden bestellen in Den Ilp.
 • Kip Andorra schotel verkrijgbaar vanaf €6,50.

Diepvriesmaaltijden
Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en dan direct daarna versneld terug gevroren (geshockfreezed). Het frisse uiterlijk en de smaak blijven op deze manier optimaal behouden. Redenen om hiervoor te kiezen zijn de uitstekende houdbaarheid en dat je gemakkelijk een voorraad kunt houden in de vriezer. Meerdere leveringen per week is hier dan ook niet noodzakelijk, en u kunt eenvoudig veel maaltijden bewaren. Vaak is vriesvers betaalbaarder dan warme leveringen of koelvers.

 • Diepvriesmaaltijden worden ingevroren tot -40°C en kort daarna aan huis geleverd.
 • Voordelen zijn de uitgebreide houdbaarheidsdatum en de scherpe tarieven.
 • Normaal werken aanbieders met een vast menu.
 • Draadjesvlees in jus vanaf €4,90.

Tafeltje dekje Den Ilp: warme maaltijd laten bezorgen

Vindt iemand het lastig een maaltijd zelf op te warmen? In die situatie is tafeltje-dek-je in Den Ilp iets wat kan helpen. Dit betreffen namelijk gerechten die warm worden thuisbezorgd voor bejaarden en senioren. Men kan zo aan tafel. De bekende keukens zoals Vers voor thuis kunnen daar wat minder in betekenen. Warm eten aan huis bezorgen wordt meestal geïnitieerd door regionale dienstverleners en keukens. Om het betaalbaar te houden wordt het bezorgd door vrijwilligers. Op de site van uw gemeente (www.landsmeer.nl) achterhaalt u de beschikbare opties.

 • Tafeltje Dekje: warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Den Ilp.
 • Bedoeld voor gehandicapten en senioren die de maaltijd niet meer kunnen opwarmen.
 • De magnetron hoeft niet meer aan.
 • Standaard geleverd door plaatselijke keukens een zorgverlener, of stichting welzijn Landsmeer.
 • Heerlijke gerechten zoals Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst & Stamppot knolselderij met rucola, vanaf ongeveer €7,00 incl. levering.

Voedzame maaltijden voor senioren bezorgd aan huis

Smaakvolle en koelverse menu’s vanaf €5,25

maaltijdservice-den-ilp

De beste maaltijdservice bedrijven in Den Ilp vergelijken

Men kan kiezen uit verschillende aanbieders van eten aan huis. Welk bedrijf kan ik kiezen voor mijn wensenlijstje? Dat heeft te maken met het soort eten dat u wenst en welke prijsklasse u zoekt. Hieronder bekijkt u een schema met landelijke leveranciers die de voordeligste verse maaltijden aan huis in Den Ilp voor senioren thuisbezorgen. Per leverancier vindt u de propositie (koelvers/vriesvers/warm), de beschikbare maaltijd keuzes per week en de vanafprijs. Bij diverse leveranciers bestaat de mogelijkheid een proefpakket aan te vragen.

Keuzehulp: Zo vind u een geschikte aanbieder.
In het geval u een keuze wilt maken voor een goede leverancier van kant en klare gerechten dient u rekening te houden met een aantal aspecten. In de onderstaande opsomming vergelijkt u meerdere zaken die relevant zijn voor het vinden van de beste maaltijdservice aan huis in Den Ilp.

 • Soort maaltijden: Zoek ik diepvries- koelvers/dagvers of warm aan huis bezorgd (tafeltje dekje)?
 • Variatie: wisselt het aantal maaltijden wekelijks?
 • Bestelmogelijkheden: hoe kan ik een bestelling doorgeven? Kan dit alleen online, of is er ook een papieren bestellijst?
 • Bezorging: hoe en op welke dagen komt de bezorger langs? Heeft hij ook signalerende functie?
 • Betaalmogelijkheden: op welke manier kan ik betalen? Machtig ik hen voor automatische incasso of kan ik ook pinnen aan de deur?
 • Klantenservice: hoe wordt ik behandeld bij een vraag?
 • Klantwaardering: informeer bij huidige klanten naar hun ervaringen en maak gebruik van reviewsites zoals feedbackcompany.com.

Top-5 aanbieders

 1. Uitgekookt: zonder onnodige toevoegingen, een hoge klantbeoordeling.
 2. Apetito: met uniek winVitalis assortiment, beschikbaar proefpakket.
 3. Mealhero: zelf uw gerechten samenstellen, snelle bezorging.
 4. Vers aan Tafel: verschillende maaltijdboxen, supersnel op tafel.
 5. Maaltijdservice.nl: samenwerking met PostNL, flexibel contract.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Potentiële maaltijdbezorgingbuurt
In het overzicht hierboven leest u aanvullende info over erkende landelijke aanbieders. Veel mensen bestellen bij een landelijke club vanwege het grote aanbod, de thuisbezorging en gemak van bestellen. Ook in de eigen gemeente zijn er mogelijk tal van bezorgers, cateringbedrijven en zorginstellingen die zorg dragen voor het bereiden en/of thuisbezorgen van eten bij ouderen en gehandicapten. Wellicht doen zij ook aan tafeltje dekje. Een aantal mogelijke regionale adressen worden hieronder weergegeven. Informeer eventueel bij deze bedrijven of dit mogelijk is voor u. Suggesties? Neem contact op met onze klantenservice.

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager Michel en Miriam SchöninghGruttoplein 121113 HMDiemen
SPAR express DiemenMuiderstraatweg 591111 PTDiemen
Resto Van Harte – Buurtcentrum HolendrechtHolendrechtplein 36 /381106 LPAmsterdam
HVO-Querido – Anton De KompleinAnton de Komplein 2321102 DRAmsterdam

Dieetmaaltijden bestellen en thuisbezorgd

Gezond en gevarieerd eten is in het bijzonder voor ouderen van belang. Mogelijk vanwege een allergie of intolerantie, een aandoening of om af te slanken. De huidige partijen bieden standaard een oplossing voor tal van diëten. Van zoutvrij tot vloeibaar: bijna niets is te gek. Hieronder treft u een opsomming van enkele dieetmaaltijden in Den Ilp.

Dieetmaaltijden die u kunt kiezen

 • Vegetarisch: verantwoorde maaltijden zonder vlees of vis.
 • Glutenvrij: genieten van onbewerkte voedingsmiddelen.
 • Lactosevrij- en beperkt: gemakkelijkste oplossing voor ouderen met lactose-intolerantie.
 • Gemalen: fijn gesneden en dus zonder harde stukjes. Indien het slikken niet lukt kan men kiezen voor gemalen voeding.
 • Zoutarm: maaltijden met weinig tot geen toegevoegd zout. Dikwijls ook aangemerkt als natriumarm of kaliumbeperkt.
 • Koolhydraatarm: focus op groenten en fruit.
 • Eiwitrijk: haal uw energie voornamelijk uit eiwitten / proteïnen.
 • Biologische maaltijdservice: zo natuurlijk mogelijk tot stand gekomen maaltijden.

Ervaar nu zelf het gemak van de maaltijdservice

Eenvoudig en snel warme maaltijden bestellen en snel en gratis thuisbezorgd

Uitleg over subsidies en hulp bij eten en drinken

Elk mens behoeft een dagelijkse gezonde maaltijd vol groenten, eiwitten en (gezonde) vetten. Het is van belang voor een fit en gezond lichaam. Een aanzienlijk aantal senioren en mensen met een handicap kunnen niet zelf voor een maaltijd zorgen. Subsidie maaltijdvoorziening Den Ilp of maaltijdondersteuning kan dan van pas komen. Hiervoor zijn verschillende opties in de gemeente.

Korting en de bijzondere bijstand
Ouderen en gehandicapten die het moeten doen met een laag inkomen kunnen soms bestellen met een korting. Het kan ook zijn dat hiervoor een speciale subsidie is. Soms moet u hiervoor een kortingspas aanvragen. Meestal moet u de maaltijden dan bestellen bij een vaste aanbieder. Soms kan men ook een beroep doen op bijzondere bijstand: een speciale vergoeding voor bijzondere kosten. Hiervoor maakt men een berekening o.b.v. inkomen en persoonlijke situatie. Via portalen van de gemeente www.landsmeer.nl is meer info te vinden.

Maaltijdondersteuning vanuit WLZ, Zvw en WMO
Maaltijdondersteuning kent vele vormen en velerlei doelgroepen. Dit kan nodig zijn als ouderen niet meer zelf boodschappen kunnen doen of als zelfstandig eten niet meer lukt of bij dementie. Hulp bij eten en drinken wordt gesubsidieerd vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo), Wet langdurige zorg (Wlz) en de Zorgverzekeringswet (Zvw) voor maaltijden bezorgen in Den Ilp.

(Wmo) Wet maatschappelijke ondersteuning
Middels de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) zal de gemeente Landsmeer mensen met een (lichamelijke) beperking en ouderen helpen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Bewoners van de provincie Noord-Holland worden geholpen via het WMO-loket zodra er extra ondersteuning noodzakelijk is. Deze wet maakt onderscheid tussen algemene voorzieningen en maatwerkvoorzieningen. De meer algemene voorzieningen zijn openbaar te gebruiken. Bijv. een boodschappendienst en maaltijden thuis laten bezorgen. De maatwerkvoorziening is persoonlijk afgestemd op één persoon. Bijv. ondersteuning bij het klaarmaken van de maaltijd.

Wet langdurige zorg of zorgverzekering
Mensen met een WLZ-indicatie kunnen hulp aanvragen vanuit de Wet langdurige zorg. Hulp bij het eten en drinken zoals klaarmaken van de gerechten valt binnen de leveringsvormen (intramuraal & extramuraal). Thuis, in een instelling, aangepaste woonvorm, of u nu gebruik maakt van een volledig pakket thuis (vpt), modulair pakket thuis (mpt) of persoonsgebonden budget (pgb). De thuiszorg maaltijden worden geregeld vanuit de Wlz in het geval men woonachtig is in een instelling of recht heeft op het volledig pakket thuis (vpt). De thuiszorgleverancier kan hier alles over vertellen. In sommige situaties is er ook de zorgverzekering voor een extra stukje zorg. Een wijkverpleegkundige stelt de indicatie voor hulp bij de maaltijden.

Veelgestelde vragen over eten aan huis bezorgen

Welke prijzen hanteren ze voor maaltijden aan huis voor senioren?
De kosten van kant-en-klaar maaltijden aan huis liggen tussen de €5,10 tot €5,75. De kosten komen tot stand door de versheid van de maaltijd, soort maaltijd (vlees, vis of vegetarisch) en de contractvorm (afnames per week). Een diepvriesmaaltijd is verkrijgbaar vanaf €5,00, een koelvers menu is leverbaar vanaf €6,05 en tafeltje dekje is online verkrijgbaar vanaf €7,10 (aan huis gebracht). Het gros van de bedrijven bieden een proefpakket aan. Dankzij deze korting kunt u goedkope maaltijden in Den Ilp kopen. Aantrekkelijk: 5 gerechten voor €25.

Sluit ik een abonnement af?
Nee, u hoeft geen minimale afname per week af te spreken. U spreekt zelf af hoeveel- en welke maaltijden worden bezorgd. Bestellen kan meestal online, via een medewerker (telefonisch) of geef uw wensen door op de bestellijst. In de regel geschiedt de betaling via automatische incasso. Middels deze betaalmethode worden extra bestellingen automatisch van uw rekening geschreven. Dat maak alles een stuk eenvoudiger.

Hoe zit het met de tijden voor het bezorgen van maaltijden?
Dat loopt uiteen per keuken en woonplaats. Een groot deel van de maaltijdvoorzieningen hebben eigen koeriers in dienst. Ze zorgen ervoor dat de bezorgers bij u in Den Ilp eten bezorgen. Na de kennismaking wordt er contact gezocht om een vaste bezorgdag in te plannen. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er elke dag een bezorging. U ontvangt elke week een levering van dagverse maaltijden. In het geval van diepvriesmaaltijden komt de bezorger eens in de 2 of 3 weken, waarbij u wel rekening moet houden met genoeg vriesruimte.

Hoe moeilijk zijn de maaltijden warm te maken?
Een gerecht opwarmen kan met meerdere keukenapparaten. De magnetron biedt de snelste weg. Eerst prikt u een aantal gaatjes in de afdekfolie en zet het gerecht in de magnetron: zo’n 7 minuten op 600 watt. Gaat u meerdere porties verwarmen? Dan duurt dit vaak iets langer. De oven gebruiken is ook een optie: stel de oven in op 120 – 150 graden en zet een alarm voor over 30 minuten. Bovendien kan men ook kiezen voor opwarmen met een pan. Op de maaltijd staan de exacte instructies vermeld. Deze zijn leidend!