Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Badhoevedorp

Een bestelling plaatsen bij de maaltijdservice in Badhoevedorp? Dagelijks een uitgebalanceerde warme en gezonde maaltijd is van belang voor een gezond en vitaal lichaam. Helemaal voor ouderen en bejaarden. Wellicht is het niet meer mogelijk om zelf elke dag in de keuken te staan. Dan kunt u zich aanmelden bij de maaltijdservice: enorm verse en heerlijke maaltijden aan huis geleverd die u gemakkelijk en snel in de magnetron kunt opwarmen. Op Maaltijdbutler.nl treft u de beste services voor warme maaltijden in Badhoevedorp. Bepaal welke leverancier het beste bij u past en bestel direct een spotgoedkoop proefpakket met voedzame menu’s als Couscous, kip, mergueze worst en Ertwensoep met rookworst. Bij u thuisbezorgd door een vaste koerier. Verderop op deze pagina vind u onder andere meer informatie over de soorten menu’s die er zijn, tafeltje dekje, de verschillende aanbieders, de geschatte kosten, praktische info over bestellen en de bezorging, en nuttige informatie over maaltijdondersteuning + subsidies.

 • Goed, gezond en gevarieerd eten voor iedereen.
 • De beste, verse en gezonde ingrediënten.
 • Minimaal 200 gram groenten en zonder toevoegingen.
 • Flexibel bestellen zonder wekelijkse verplichtingen.
 • Het actuele aanbod wisselt per week.
 • Snelle en professionele bezorging aan huis.
aanvragen maaltijd
ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Postcode1171
Lokale tafeltje dekjeKeurslager C. J. Konijn
Veel gekozen gerechtRundergoulash
Standaard kosten€6,50

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Badhoevedorp

Steeds meer ouderen kiezen voor langer (zelfstandig) thuiswonen. Desalniettemin, inkopen doen voor de boodschappen en eten bereiden kost steeds meer energie. De gezonde maaltijdservice biedt hulp: een simpele smaakvolle maaltijd met volop groenten, vitamines en mineralen bezorgd tot in de keuken. Maaltijden zoals (Sucade Hollandaise) + (Asperge beenham schotel) kan men eenvoudig opwarmen met uw oven of combi-magnetron. Verrassend eenvoudig een verse maaltijd bereiden. Bereid met verse producten, lekkere gezonde kruiden, weinig zout en geen e-nummers en met tenminste 200 gram groente. Eten volgens de Schijf van Vijf! Gewoonlijk aan huis bezorgd door een vaste cateraar of bezorger, wanneer en hoe laat u dat wilt. Er zijn diverse verschillende gerechten. Onderstaand komt meer info over voedzame kant-en-klare maaltijden in Badhoevedorp voor senioren.

Koelverse maaltijden
Koelverse maaltijden komen tot stand met dagverse producten. Daarna wordt het teruggekoeld en luchtdicht verpakt. De menu’s zijn vaak vijf dagen tot een week houdbaar (koelkast). In de vriezer is het zo’n 30 dagen houdbaar. Houd er rekening mee dat dit invloed heeft op smaak en voedingswaarden. Belangrijkste voordelen zijn de smaak (alsof iemand voor u gekookt heeft) en dat er elke week weer nieuwe gerechten klaar staan. Vergeet niet een korte houdbaarheidsdatum en dat het duurder is dan diepvries oplossingen.

 • Ambachtelijke producten en verse groenten.
 • Voordelen: natuurlijke smaak, vers uit de keuken en uitstekende voedingswaarden.
 • Iedere week kiezen uit nieuwe smaken bij het maaltijden bestellen in Badhoevedorp.
 • Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst voor €6,80.

Diepvriesmaaltijden
Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en dan direct daarna versneld terug gevroren (geshockfreezed). Smaak, vitamines en voedingsstoffen blijven op deze manier optimaal behouden. Dit wordt veel gekozen om de uitstekende houdbaarheid en de relatief lage prijs van het eten. Een bezorger die iedere week langskomt is dan meestal ook niet nodig, en u hebt altijd voldoende eten achter de hand. In de regel is vriesvers gunstiger geprijsd dan warme bezorging en/of dagvers.

 • Diepvriesmaaltijden worden geshockfreezed en direct verzonden.
 • Voordelen zijn de fantastische houdbaarheidsdatum en de lagere onkosten.
 • In de regel een vast menu met zo’n 80 gerechten.
 • Kibbeling in dillesaus, babyworteltjes en aardappelpuree al vanaf €4,65.

Tafeltje dekje Badhoevedorp: warme maaltijd aan huis bezorgd

Er zijn situaties waarbij het zelfstandig opwarmen van maaltijden niet kan. Dan is tafeltje-dek-je in Badhoevedorp iets wat kan helpen. Het gaat hier om maaltijden die warm worden bezorgd bij bejaarden en senioren. Het voordeel is dat men meteen kan gaan eten. De bekende dienstverleners zoals Vers aan tafel zijn hier in de regel niet echt op ingesteld. Warm eten aan huis bezorgen wordt meestal op touw gezet door lokale zorginstellingen en hulporganisaties. Om het betaalbaar te houden wordt het bezorgd door vrijwilligers. Op de site van uw gemeente (www.haarlemmermeergemeente.nl) bekijkt u wat er in uw gemeente wordt aangeboden.

 • Tafeltje Dekje: warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Badhoevedorp.
 • Een uitkomst voor bejaarden of andere zwakke doelgroepen die niet in staat zijn zelf te koken.
 • Men kan direct aan tafel.
 • Meestal aan huis gebracht door regionale restaurants een lokale zorginstelling, of stichting welzijn Haarlemmermeer.
 • Wekelijks wisselend aanbod met o.a. Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree en Gepaneerde Alaska-koolvis, vanaf gemiddeld €7,10 inclusief bezorging.

Voedzame maaltijden voor ouderen aan huis geleverd

Heerlijke en verantwoorde gerechten vanaf €5,15

maaltijdservice-badhoevedorp

De beste maaltijdservice bedrijven in Badhoevedorp vergelijken

Er zijn erg veel organisaties die eten aan huis bezorgen. Welk van deze leveranciers rijmt met mijn situatie? Overweeg dan zaken als het soort eten dat u wenst en het budget. In de vergelijker achterhaalt u een vergelijking van landelijke keukens die de voordeligste verse maaltijden aan huis in Badhoevedorp voor senioren bezorgen aan huis. Per onderneming checkt u het type maaltijden (tafeltje-dekje/dagvers/diepvries), het aantal verschillende gerechten en de menuprijs. Bij de uitgelichte aanbieders kunt u tevens een proefpakket bestellen.

Keuzehulp: Vergeet hier niet op te letten
Wanneer u zich aan het oriënteren bent naar een passende maaltijdbezorger van ovenmaaltijden dient u zichzelf een aantal vragen te stellen. Bijgaand achterhaalt u een aantal aspecten die toepasbaar zijn als u zich oriënteert op de beste maaltijdservice aan huis in Badhoevedorp.

 • Categorie maaltijden: Kijk ik uit naar dagverse-, koelverse, vriesverse of wellicht warme maaltijden (tafeltje dekje)?
 • Diversiteit: is er veel variatie in het eten mogelijk?
 • Bestelopties: hoe kies ik de maaltijden die ik wil bestellen? Populaire opties zijn telefonisch, online of een menulijst.
 • Bezorgmomenten: op welke tijdstippen worden de maaltijden geleverd? Is dit een betrouwbare service?
 • Betaalwijze: hoe is het betaalproces vormgegeven? Wordt er gebruik gemaakt van automatische incasso en kan ik ook aan de deur betalen?
 • Klantenservice: hoe kan ik het bedrijf contacten bij klachten en opmerkingen?
 • Beoordelingen: doe navraag bij actuele klanten naar hun ervaring en bekijk de huidige reviews op o.a. klantenvertellen.nl.

Top-5 aanbieders

 1. Uitgekookt: gratis gekoeld aan huis geleverd, flexibel contract.
 2. Apetito: kant en klaar concept, professionele bezorging.
 3. Food Connect: specialist in koelvers- en vriesvers, een prettige webshop.
 4. Vers aan Tafel: de vriesvers specialist, geen afnameverplichtingen.
 5. Maaltijdservice.nl: handige strippenkaart, een hoge klantbeoordeling.
Aanbieder Koelvers Vriesvers Warm bezorgd Aantal maaltijden Informatie Proefpakket
uitgekookt
24 koelverse maaltijden per week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 vriesvers, koelverse zelf samenstellen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
eten-met-gemak
143 vaste menu's of zelf samenstellen
maaltijdservice-nl
75 vaste koelverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
food-connect
120 vriesvers, koelvers zelf samenstellen

Plaatselijke maaltijdbezorging
In onze vergelijker leest u meer informatie over de beste landelijke organisaties. Het voordeel hiervan is een groot assortiment, professionele bezorging en een uitstekende klantenservice. Ook in uw eigen buurt hebt u de keuze uit tal van restaurants, cateringbedrijven en zorginstellingen die gespecialiseerd zijn in het bereiden en/of het thuisbezorgen van maaltijden bij bejaarden en gehandicapten. Vaak kunnen deze aanbieders ook warm leveren. Diverse actieve plaatselijke keukens hebben we onder elkaar gezet in de tabel.

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager C. J. KonijnZwanenburgerdijk 4671161 NWZwanenburg
SPAR express Monnickendam OostProvincialeweg N247 Oostzijde 11145 PAMonnickendam
Gemeente Edam-VolendamW van der Knoopdreef 11132 KNVolendam
Resto Van Harte – Buurtcentrum HolendrechtHolendrechtplein 36 /381106 LPAmsterdam

Dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Juist voor ouderen is voeding zeer belangrijk. Een reden kan zijn een allergie, een ziekte of beperking of om weer op gewicht te komen. De verschillende bezorgdiensten houden steeds beter rekening met diverse diëten. Van zoutvrij tot en met veganistisch: het wordt allemaal thuisbezorgd. Bijgaand presenteren wij een korte toelichting op een aantal dieetmaaltijden in Badhoevedorp.

Best verkochte dieetmaaltijden

 • Vegetarisch: menu’s zonder vlees en vis.
 • Glutenvrij: de uitkomst bij een overgevoeligheid voor gluten.
 • Lactosevrij / beperkt: menu’s zonder melkproducten van koeien, schapen of geiten.
 • Gemalen: wanneer ouderen niet meer kunnen kauwen, nog maar wel kunnen slikken. Bij slikproblemen kan men uitwijken naar vloeibare menu’s.
 • Zoutarm: speciale menu’s met heel weinig tot geen zout. Dikwijls ook aangemerkt als natriumarm of kaliumbeperkt.
 • Koolhydraatarm: minder hongergevoel en dus minder eetbuien.
 • Eiwitrijk: focus op eiwitten, en minder koolhydraten en vetten.
 • Biologische maaltijdservice: natuurlijk bereid, zonder kunstmatige toevoegingen.

De gezondste maaltijdservice voor senioren

Eenvoudig en snel warme maaltijden bestellen en eenvoudig thuisbezorgd

Financiële subsidies en hulp bij eten en drinken

We hebben het allemaal nodig: een verantwoorde maaltijd met belangrijke voedingsstoffen (zoals mineralen en sporenelementen). Het vormt de basis van vitaal en sterk lichaam. Sommige ouderen en mensen met een chronische ziekte kunnen niet zelfstandig een maaltijd bereiden. Subsidie maaltijdvoorziening Badhoevedorp of maaltijdondersteuning is mogelijk aan de orde. Hieronder sommen we de mogelijkheden voor u op.

Korting op maaltijden en bijzondere bijstand
Inwoners die moeilijk kunnen rondkomen kunnen onder bepaalde omstandigheden een korting krijgen. Het kan ook zijn dat hiervoor een speciale subsidie is. Vaak is er een speciale kortingspas in het leven geroepen. Veelal moet u de maaltijden dan bestellen bij een vaste aanbieder. Mogelijk kunt u aanspraak doen op bijzondere bijstand: een uitkering waarmee u bijzondere kosten kunt betalen. De basis hiervoor is uw inkomen, situatie en vermogen. Op de gemeentelijke website www.haarlemmermeergemeente.nl is extra uitleg en materiaal verkrijgbaar.

Maaltijdondersteuning via de Zvw, WMO en WLZ
Maaltijdondersteuning is in het leven geroepen voor verschillende doeleinden. Dit kan worden aangevraagd als zelfstandig koken of naar de winkel niet meer kan of als zelfstandig eten niet meer lukt of bij dementie. Hulp bij eten en drinken wordt mogelijk gemaakt door de de WMO (Wet langdurige zorg), de Zvw (zorgverzekeringswet) en de Wlz (wet langdurige zorg) voor maaltijden bezorgen in Badhoevedorp.

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)
In het kader van de (Wmo) Wet maatschappelijke ondersteuning zal de gemeente Haarlemmermeer chronisch zieken, gehandicapten en mensen op leeftijd ondersteunen om prettig en zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Senioren en mensen met een handicap in de provincie Noord-Holland kunnen zich aanmelden bij het WMO-loket als zij extra zorg nodig hebben. Deze wet maakt onderscheid tussen algemene voorzieningen en maatwerkvoorzieningen. Algemene voorzieningen zijn voor iedereen toegankelijk. O.a. huishoudelijke hulp en (warme) maaltijden aan huis. Een maatwerkvoorziening is afgestemd op de individuele situatie. Bijvoorbeeld iemand die de maaltijd komt opwarmen.

Wet langdurige zorg of zorgverzekering
Mensen met een WLZ-indicatie mogen zich wenden tot de Wet langdurige zorg. Hulp bij het eten en drinken als bijv. het opwarmen van een maaltijd kan aangevraagd worden bij alle leveringsvormen (intramuraal & extramuraal). Met verblijf in een instelling, aan huis, met een volledig pakket thuis (vpt), modulair pakket thuis (mpt) of persoonsgebonden budget (pgb). De thuiszorg maaltijden worden geregeld vanuit de Wlz op het moment dat men in een instelling woont of gekozen heeft voor het volledig pakket thuis (vpt). Uw thuiszorgleverancier kan u van extra gegevens voorzien. In enkele gevallen kunt u terecht bij uw zorgverzekering voor zorg en ondersteuning. Doorgaans aangeboden door thuiszorgorganisaties (wijkverpleging).

Meest gestelde vragen (FAQ) over eten aan huis bezorgen

Welke prijzen hanteren ze voor maaltijden aan huis voor senioren?
De onkosten van kant-en-klaar maaltijden aan huis liggen doorgaans tussen de €5,05 – €6,15. Hieraan ten grondslag liggen zaken als het type maaltijd (koelvers, vriesvers of warm), de grootte van de portie en de grootte van de bestelling. Een diepvriesmaaltijd bestelt u vanaf €4,90, een koelvers menu vindt u al vanaf €5,70 en tafeltje dekje wordt aangeboden vanaf €6,80 (thuisbezorgd). Diverse keukens stunten met een proefpakket. Op deze manier kunt u gemakkelijk goedkope maaltijden in Badhoevedorp proberen. Onder andere 3 maaltijden voor €10.

Moet ik een abonnement afsluiten?
Nee, er is geen sprake van een abonnement of vaste afname. U bepaalt elke week welke- en hoeveel gerechten bij u thuis worden bezorgd. Het bestellen doet u eenvoudig via internet, via de telefoon en mogelijk ook via een bestellijst. In de meeste gevallen geeft u een machtiging voor automatische incasso. Op die manier worden extra bestellingen op een automatische manier betaald. Met uw account kunt u altijd onbezorgd bestellen.

Hoe zit het met de tijden voor het bezorgen van maaltijden?
Dit hangt af van de bedrijf en bezorggebied. Verschillende maaltijdvoorzieningen werken met een vaste ploeg bezorgers. Daardoor kunnen ze zonder moeite in Badhoevedorp eten bezorgen. Na het proefpakket kunt u samen een bezorgmoment in de week overeenkomen. Tafeltje Dekje betekent een dagelijkse warme levering. De bezorging van dagverse maaltijden gebeurt enkele keren per week. Diepvries kan ook eens in de 2 of 3 weken, maar er is dan wel genoeg vriesruimte nodig.

Is het opwarmen van eten eenvoudig?
Het eten warm maken duurt niet lang. De magnetron heeft verreweg de snelste mogelijkheden. Prik enkele gaatjes in de folie en bereid het ongeveer 6-7 minuten op rond de 700 watt. Gaat u meerdere porties verwarmen? Zet ze dan iets langer in de magnetron. Sommige mensen prefereren de oven: verwarm de oven eerst voor tot zo’n 130 graden en warm het ongeveer 30 minuten op. Uiteindelijk kan u ook een wok of koekenpan gebruiken. Op het verpakkingsmateriaal staat altijd de juiste opwarminstructies. Deze staan er niet voor niets op!