Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Emmeloord

Kennismaken met een maaltijdservice in Emmeloord? Via de Maaltijdbutler zoek je naar de de voornaamste dienstverleners in jouw plaats. Vind reviews van anderen, en bestel alles online, of telefonisch. Gewoon bij jou aan de deur thuisbezorgd. Handig voor ouderen (de tafeltje dekje service). In toenemende mate maken ook jonge gezinnen er gebruik van. Het is ook een uitkomst voor bedrijven / kantoren. Een gezonde overwerkmaaltijd wordt steeds meer besteld. Reageer via het formulier hierboven en wij sturen jou een overzicht met de beste maaltijden. Hieronder tref je ook een overzicht met alle aanbieders van warme maaltijden in Emmeloord.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze erkende maaltijdbezorgers in Emmeloord uitgezocht

Hierboven vind je de meest populaire maaltijdservices. Stuk voor stuk grote organisaties, en kunnen thuisbezorgen in de regio Noordoostpolder. Wat maakt hen zo speciaal? Gewoon goede gerechten en wekelijkse bezorging aan huis. In deze regio kan je ook terecht bij een aantal lokale dienstverleners. Hieronder een overzicht met minder grote bedrijven. Voorbeelden zijn bakkerijen of juist stichtingen met een erkende bezorgservice toegespitst op senioren en jongeren in Emmeloord. Hier staat service hoog in het vaandel, en schappelijke prijzen. Klik op een van de verstrekkers voor uitvoerige info en bestel bijvoorbeeld een portie Stamppot Zuurkool met appel. Bekijk ook alles over Maaltijdservice s-Heerenberg.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Emmeloord


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Emmeloord

  Ouderen zijn de belangrijkste gebruikers van de maaltijdservice. Senioren kunnen niet altijd hun eigen potje koken. Een kant-en-klaar gerecht als Bami, quorn, satésaus staat binnen mum van tijd op tafel. Waar kan ik uit kiezen?

  • Tafeltje dekje: Een warm gerecht aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Het eten wordt bereid en dezelfde dag nog bezorgd. Dit wordt vaak dezelfde dag gegeten.
  • Koelverse maaltijden: Vers bereid, en dezelfde dag (zuurstofarm) verpakt en bezorgd. Je kunt het 5-7 dagen bewaren in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijd: Gemakkelijk te bewaren in de vrieskist, tot maar liefst 6 maand houdbaar.

  Voor (jonge) gezinnen
  De maaltijdservice is ook voor gezinnen een uitkomst. Kinderen zijn gek op de voedzame (simpele) maaltijden. Gemakkelijk voor gezinnen waar eigenlijk nooit tijd over is. Opwarmen kan in de magnetron, pan of oven. Een mooie tijdbesparing. Uiteenlopende kant-en-klaar maaltijden met bijv. Babi ketjap en ambachtelijke Zalmfilet, dillesaus, spinazie/erwten mix, aardappelpuree peterselie-bieslook shop je tegenwoordig ook bij supers als Spar of Emté. De gerechten koop je hier ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor organisaties is een maaltijdservice interessant. Klanten houden wel van een lekker menu. Zo’n overwerk maaltijd leveren in Emmeloord is voordelig en wordt op kantoor geleverd. Er is keuze uit vele soorten gerechten. Vegetarisch of koolhydraatarm, niets is te gek.

  Voordelen van een bedrijfsmaaltijd?

  • Inclusief bestek en servies afgeleverd.
  • Relatief goedkope oplossing.
  • Levering ook in de avonduren.
  • Geen losse bonnetjes, gewoon 1 factuur.

  Bij meetings op een externe locatie is een bedrijfsmaaltijd de perfecte oplossing. De menu’s zoals Goulash voldoen aan alle kwaliteitseisen. Je hoeft verder nergens op te letten. En afwassen kan je overlaten aan iemand anders. Vraag ook naar mogelijkheden voor servies. Wat is de beste zakelijke maaltijdservice in Emmeloord? Reageer via het formulier hieronder en ontvang de beste mogelijkheden. Tip: bekijk ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Bathmen.