Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Ellertshaar

Behoefte aan een kwalitatieve maaltijdservice in Ellertshaar? Via maaltijdbutler.nl zoek je naar de de populairste organisaties in jouw plaats. Vergelijk ze eenvoudig, en bestel de beste gerechten via internet. Gratis en snel thuisbezorgd. Handig voor ouderen (het welbekende tafeltje dekje). Maar ook voor jonge gezinnen is het een uitkomst. En daarnaast zien we het veel terug bij bedrijven. Je kunt hier denken aan een overwerk maaltijd. Vul je gegevens in, en jij ontvangt de beste leveranciers in de regio. Hieronder tref je ook een overzicht met alle verstrekkers van warme maaltijden in Ellertshaar.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Ellertshaar gevonden

Hierboven vind je de meest populaire maaltijdservices. Ze zijn geruime tijd actief in Nederland en leveren ook in de omgeving van Borger-Odoorn. Wat mag je van hen verwachten? Gewoon goede gerechten en altijd bezorging aan huis. In deze regio vinden we ook veel kleinere dienstverleners. Maak kennis met deze minder grote verstrekkers. Dit zijn delicatessenzaken en/of zorgaanbieders met een zelfstandige bezorgservice toegespitst op senioren en jongeren in Ellertshaar. De klant staat hier 100% centraal, en eten voor een normale prijs. Kies een van de organisaties voor uitvoerige info en en maak kennis met verse gerechten als Stamppot knolselderij met rucola. Nieuw: onze pagina over Maaltijdservice Ryptsjerk.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Ellertshaar


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Ellertshaar

  De maaltijdservice is ooit ontstaan, speciaal voor ouderen. Langer thuis wonen is voor sommige senioren lastig. Kant-en-klaar eten zoals Hutspot met hachee is dan meer dan welkom. Er zijn nogal wat verschillende soorten opties.

  • Tafeltje dekje: Direct vanuit de keuken warm geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Gekookt, direct gekoeld en klaargemaakt voor bezorging. In de koelkast een dag te bewaren.
  • Koelverse maaltijd: Helemaal vers bereid, en speciaal verpakt en binnen 24 uur bezorgd. Tot wel 7 dagen te bewaren in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijd: Gemakkelijk te bewaren in de vrieskist, tot maar liefst 6 maand houdbaar.

  Voor (jonge) gezinnen
  Ook gezinnen maken gebruik van de maaltijdservice. Kinderen zijn gek op de voedzame (simpele) maaltijden. Handig voor tweeverdieners met weinig tijd (veel verplichtingen). Opwarmen kan in de magnetron, pan of oven. Het staat zo op tafel, smullen maar. Bekende kant-en-klaar maaltijden met Rode bieten of een lekkere Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans kan je soms ook bij supermarkten krijgen zoals Spar of Jumbo. Dit kan nu ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor een vergadering of meeting zijn maaltijdservices zeker interessant. Medewerkers houden wel van een lekker menu. Een overwerk maaltijd leveren in Ellertshaar hoeft niet duur te zijn en wordt (gratis) bezorgd. Hierin is ontzettend veel keuze. Alle wereldkeukens zijn beschikbaar.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst alles op locatie geserveerd.
  • Alleen bestellen wat daadwerkelijk nodig is.
  • Bestel je vandaag, dan heb je het snel in huis.
  • Geen financiële rompslomp, 1 eenvoudige factuur .

  Bij meetings op een externe locatie is zo’n bedrijfsmaaltijd echt ideaal. De menu’s zoals Klapstuk zijn van hoge kwaliteit. Jij kunt je voor 100% concentreren op de business. En afwassen kan je overlaten aan iemand anders. Bestek en borden kunnen ook worden bezorgd. Het gemak ontdekken van een zakelijke maaltijdservice in Ellertshaar? Laat je gegevens achter en we sturen jou de beste leveranciers. Op deze website lees je ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Banholt.